|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka - [MK4] Dmuchawa nie działa
jojo - 27 Gru 2009, 19:29 Temat postu: [MK4] Dmuchawa nie działa Witam czy może ktoś mi pomóc mam problem z dmuchawą na początku działała tylko na 4 biegu w końcu wogóle przestała działać sprawdziłem rezystor tak i standardowo kostka była spalona więc ją wyciołem i polutowałem zrobiłem wszystko tak jak radzicie na forum nieestety dmuchawa nie działa czy jeżeli dmuchawa nie działa już nawet na 4 biegu to mozliwe że silnik się spalił? czy może ktoś się oriętuje gdzie znajduje się silnik od dmuchawy w MK4? z góry dzieki za pomoc
Kod: | Proszę pamiętać o tagowaniu tematów,
oraz o używaniu szukajki bo takie tematy już były.
- trzeci |
arecki - 27 Gru 2009, 20:03
jesteś pewien że dobrze podłączyłeś? silnik jest pod podszybiem pod filtrem kabinowym...sprawdź też bezpiecznik (F16 30A)
sledzio - 27 Gru 2009, 21:03
jojo, skoro chodziła tylko na 4tym biegu to musiała być cholernie zasyfiona albo już zmęczona - prawdopodobnie silnik padł :(
dla pewności jak już będziesz ją wymontowywać to podłącz sam silnik i zobacz, ale niestety na 90% to właśnie to.
jojo - 28 Gru 2009, 23:02
Tak też myślałem a czy wiesz gdzie znajduje się silnik od dmuchawy
skola - 9 Sty 2010, 16:25
Według mnie jest pod filtrem kabinowym a on jest pod maską od strony pasażera pod szybą
arecki - 10 Sty 2010, 00:24
skola napisał/a: | Według mnie jest pod filtrem kabinowym a on jest pod maską od strony pasażera pod szybą |
arecki napisał/a: | silnik jest pod podszybiem pod filtrem kabinowym... |
:yyy: i jest on tam na pewno....
|
|