|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
LPG - [MK3] jak odpalic odrazu na gazie???
Drako - 17 Paź 2009, 15:38 Temat postu: [MK3] jak odpalic odrazu na gazie??? Panowie mam dziure w baku i niestety moj samochod jest unieruchomiony :/
Mam zalozona instalacje gazowa tylko ze odpalac musze zawsze na benzynie, po jakims tam czasie(w zaleznosci czy cieply czy zimny) sam sie przelancza na gaz. Dodatkowo kiedy ostatnio udalo mi sie go uruchomic( jak jeszcze byla benza w baku) to po zgasnieciu probowalem klikac tym przelancznikiem gaz/benzyna bo slyszalem ze mozna cos tam pokombinowac i auto odpali na gazie.....teraz nie swoeci mi sie juz wogule kontrolka gazu :yyy: :yyy:
Czy jest jakis sposob na to aby odpalic moje auto odrazu na gazie??? Mam pelna butle gazu a nie moge nawet go przestawic z podworka kolegi
luki - 17 Paź 2009, 15:45
pokaż zdjęcie włącznika, jaki model masz
Maki - 18 Paź 2009, 14:21
Ustaw na pozycje zero. Czyli przyciszk po środku.
karolusms - 19 Paź 2009, 20:54
napewno nie po srodku :/ bo to jest automat ... na 99% bedzie to pozycja oznaczona jako "II" jezeli to instalacja I badz II generacji to wtedy napewno odpali na gazie ..... dzialala tak w 3 autach z ktorymi mialem stycznosc ....moja fiesta na gazniku, felicja na wielopunkcie i seicento na mono ......
Nesor - 19 Paź 2009, 23:55
A jezeli masz któryś z tych jak ja to naciśnij i przytrzymaj jakie 7-15 sek i zacznie świecić sie lub migać i bedzie juz na gazie
|
|