|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Mechanika - [MK3] Krzyżak układu kierowniczego
Slawekkkk89 - 5 Paź 2009, 17:58 Temat postu: [MK3] Krzyżak układu kierowniczego Witam wszystkich:) mam pytanie, mam fiestę mk3 z 1990r. i jak to ten typ tak ma:P muszę wymienić krzyżak, moja fiesta jest bez wspomagania, widziałem na allegro krzyżak za ok 60 zł. i za ok 120 zł. ten droższy jest niby ze wspomaganiem, taki pisze na aukcji. Czyli ten ze wspomaganiem jest tylko do fiest ze wspomaganiem?? Mógłbym taki z tym wspomaganiem w mojej fieście zamontować?? i czy dało by to coś w ogóle??
Pzdr
Kod: | Proszę pamiętać o tagowaniu tematów.
- trzeci |
Maki - 5 Paź 2009, 18:49
Kardan ze wspomaganiem jest w całości razem z wałkiem kolumny kierowniczej. Więc jakaś lipna aukcja. Kup kardana do fiest bez wspomagania.
Slawekkkk89 - 5 Paź 2009, 18:57
ok, dzięki:) a mam jeszcze jedno pytanie, dało by się w tej fiescinie zrobić wspomaganie kierownicy?? dużo byłoby z tym zabawy??
Tommur - 5 Paź 2009, 19:22
Wierz mi. Nie chcesz mieć fiesty ze wspomaganiem. Serio!
jackrzec - 5 Paź 2009, 19:29
Tommur napisał/a: | Wierz mi. Nie chcesz mieć fiesty ze wspomaganiem. Serio! | Może by chciał, ale nie ma...
A swoją drogą dlaczego tak piszesz?
Tommur - 5 Paź 2009, 19:35
Powiedz mu cenę krzyżaka do fiesty ze wspomaganiem. Nie używki z allegro
pablon - 6 Paź 2009, 13:20
Nie radze kupowac krzyzaka z allegro, bo jest szansa ze nie wejdze. Polecam orginalny fordowski.
Slawekkkk89 - 6 Paź 2009, 14:56
Ok, dzięki:) kupie oryginał w sklepie:) najlepszy wybór to jednak będzie:p
Pzdr
Nesor - 7 Paź 2009, 05:22
Polecam krzyzaka niemieckiej firmy MEYLE... sam kupiłem takiego bo uznalem to za najleprzy wybór i jestem zadowolony
|
|