|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Car Audio i CB - Oryginalne głośniki do Fiesty Mk3
Slawekkkk89 - 23 Wrz 2009, 17:38 Temat postu: Oryginalne głośniki do Fiesty Mk3 Witam wszystkich, mam z przodu w drzwiach głośniki wyglądają na bardzo stare:D ale wydaje mi się że są trochę za duże i mam pytanie czy ma ktoś zdjęcie oryginalnych głośników do fiesty mk3?? Bo chciałbym zobaczyć jak one wyglądają.
Pzdr
bidżej - 23 Wrz 2009, 20:46
oryginalne głośniki są papierowe i rzeczywiście wyglądają jakby były trochę za duże - są umieszczone lekko skośnie do góry i niecentrycznie pod maskownicą w kieszeni drzwi.
Mad_Maxs - 23 Wrz 2009, 23:13
A o to i zdjęcia
Na zdjęciu są głośniki o normalnym rozmieszczeniu śrub. W mojej MK3 rocznik 94, te górne śrubki są bliżej siebie, a dolne szerzej, przez co na oryginalnych otworach nie da rady założyć nowych głośników
Slawekkkk89 - 24 Wrz 2009, 20:06
Dzięki wielkie:) więc mam oryginalne głośniczki:D nie są złe jak na ten wiek:D
Pzdr
Mad_Maxs - 24 Wrz 2009, 20:38
no ja mam te oryginalne głośniki, do tego radyjko sony i bardzo ładnie grają oczywiście radyjko żadna rewelacja, ale z transmiterem śmiga jak trzeba i nawet basik jest
Szymonnn - 25 Wrz 2009, 16:54
Te oryginalne głośniki nie są w cale takie złe mimo niewielkiej mocy a jak bas się podkręci w radyjku to tesz dają rade nie jest to jakaś ogromna głośność ale do normalnego słuchania wystarczają...
molu - 25 Wrz 2009, 17:46
taa "grają" - proosze was.
pozdro
portier - 26 Wrz 2009, 09:13
wydaja dzwieki;d
|
|