Forum FiestaKlubPolska -

Mechanika - [MK3] Rozrusznik raz kręcił a raz nie. A teraz wcale.

lukaszliq - 17 Wrz 2009, 20:48
Temat postu: [MK3] Rozrusznik raz kręcił a raz nie. A teraz wcale.
Mam fieste model 89 - 93 chyba Mk3 silnik 1.1 gdy kupiłem autko jakie¶ 2 miechy temu rozrusznik obracał i paliło elegancko po jakim¶ czasie ok 2 tygodnie od kupna gdy próbowałem odpalić auto zacz± wydawać dziwny dĽwięk jak by go co¶ blokował wina spadła na akumulator który był nie zabardzo potem już wcale nie chciał odpalić z miejsca ale tu się podział co¶ dziwnego ponieważ gdy próbowałem odpalić samochód na popych i nie załapał to mogłem go normalnie odpalic ze stacyjki czyli rozrusznikiem traz mam nowy akumulator i rozósznik się nie obraca czasem wydaje dzwięk wycia jak by był blokowany a czasem nawet to nie i tu mam pytanie czy to co¶ poważnego i musze kupić nowy czy może wystarczy go podrem±tować !!!
elmek13 - 17 Wrz 2009, 23:48

JedĽ do elektryka i On ci powie co jest nie tak. Może być, żę szczotki sięskończyły i trzeba wymienić na nowe...ale to tylko ale.
trzeci - 18 Wrz 2009, 08:44

Jedż do elektryka samochodowego i Ci go zregeneruje/naprawi.
Ja za naprawę swojego płaciłem bodajże 100 PLN.
Pozdro ...

lukaszliq - 19 Wrz 2009, 10:18

tak a ja własnie kupuje używany sprawny za 35 zł
jestem zadowolony z swojego samochodu bo choć nie nowy to częsci niedrogie wrazie czego nie opłaca sie do mechanika zawozić chyba ze co¶ poważniejszego bedzie ;)