|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Tuning stylistyczny - Wzór nawiewu Mk3
Jaroch_64 - 13 Wrz 2009, 00:57 Temat postu: Wzór nawiewu Mk3 Mam mały problem na dniach kupiłem fieste 1.1 94 lecz mam wyblaknięte prawie nie widoczne na kartce opisy nawiewu czyli cieplej mniej po prostu szukam wzoru do wydrukowania . proszę o pomoc.
Miły - 13 Wrz 2009, 01:27
a nie lepiej za grosze kupić całości? to jest na specjalnym materiale zrobione (nie wiem co to jest)
Marcinowaty - 2 Paź 2009, 20:57
http://www.fiestaguides.co.uk/content/heater.html
BerciQ - 2 Paź 2009, 22:53
a ja nie mam pojęcia o czym on gada....a tak przy okazji....sprawdzałeś Jaroch_64 swój opis pod względem ortografii ??
"Nie warzne z kad jestes warzne w co wierzysz !" :yyy:
mechcom - 3 Paź 2009, 07:30
Jaroch_64 napisał/a: | nawiewu czyli cieplej mniej po prostu szukam wzoru do wydrukowania |
a nie lepiej kupic to od kogos z giełdy skoro maja nieraz całe fiesty na zyletki
Marcinowaty - 3 Paź 2009, 15:46
http://www.fiestaguides.c...eater_white.jpg
Mad_Maxs - 13 Paź 2009, 20:17
Podepne się pod temat, i zapytam: czy mógłby mi ktoś rozszyfrować co oznacza ten trójkąt i kółeczko ?
JoeMix - 13 Paź 2009, 21:42
Trójkąt (czubkiem w dół) nawiew na nogi, po środku jest nawiew na szybę, kółeczko - nawiew zamknięty. (chyba) w Mk1 mam czubek w górę - na szybę, czubek w dół na nogi, kwadracik - zamknięte.
MARIUSZ.B - 13 Paź 2009, 22:26
Mad_Maxs napisał/a: | Podepne się pod temat, i zapytam: czy mógłby mi ktoś rozszyfrować co oznacza ten trójkąt i kółeczko |
Szybciej byś to sam sprawdził niż pisał tego posta, chyba że nie chciało Ci się schodzić do samochodu
bidżej - 13 Paź 2009, 22:27
trójkąt: nogi + kratki
szyba: szyba + kratki
kółko: tylko kratki
Mad_Maxs - 13 Paź 2009, 22:31
MARIUSZ.B napisał/a: |
Szybciej byś to sam sprawdził niż pisał tego posta, chyba że nie chciało Ci się schodzić do samochodu |
No właśnie rzecz w tym że z przesunięciem suwaka na trójkąt mam problem, nadmuch na szybe to było bardziej niż oczywiste a na kółku z reguły jeżdżę Stąd pytanie tutaj, a nie szybka wizyta w aucie
bidżej odpowiedź bardziej niż wyczerpująca dzięki wielkie wszystkim za pomoc
JoeMix - 13 Paź 2009, 22:33
Mad_Maxs, może coś wpadło do kanałów i się przepustnica blokuje o to, albo coś nie tak z cięgnami,,,
Mad_Maxs - 13 Paź 2009, 22:42
Raczej ta druga opcja, gdy się dobrze zapre to przesune na trójkąt, ale nie ukrywam że stanowi to nielada wyczyn i wygląda bardziej jakbym chciał coś urwać niż przestawić.
Jeśli możesz podaj troche wiecej detali jak się za to zabrać, to może jutro po pracy pokombinuje
|
|