|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka - [MK3] Nawiew
ozimek100 - 11 Wrz 2009, 12:49 Temat postu: [MK3] Nawiew witam mam problem z nawiewem ,ogólnie to przestał działać po tym jak podłączałem radio, bezpiecznik sprawny
Pawełos666 - 11 Wrz 2009, 16:37
na bank wentyl w tylnym lewym kole, musisz kupić drugą fiestę, a tak serio pisz do mnie na PW
Freeman - 11 Wrz 2009, 20:31
Byście napisali na forum, żeby inni mogli skorzystać z rozwiązania.
Pawełos666 - 12 Wrz 2009, 10:12
a skad ja moge wiedziec co on tam zrobil? mam wrozyc z kart?
ozimek100 - 12 Wrz 2009, 11:43
no poprostu przestało działać jak naprawiałem radio,właśnie proszę o możliwe przyczyny awarii i gdzie jest w ogóle dmuchawa i co trzeba zozebrac aby sie do nie dostać
Brytan_PL - 12 Wrz 2009, 13:01
Zeby sie dostać do dmuchawy musisz rozebrać cała zastawkę od silnika
ale na start proponował bym Ci sprawdzić, czy może przypadkiem nie odłączyłeś wtyczki od włącznika dmuchawy, bo domyślam się,że grzebałeś w panelu.
Wyjmij panel sterowania ogrzewaniem, wyjmij przełącznik dmuchawy, jeśli złączka jest podłączona, przeczyść styki, jeśli nie pomoże, poleć po kablach i zobacz, może któryś zerwałeś podczas grzebania przy radiu?
niektóre kabelki się potrafią poplątać i są naprężone więc nietrudno je uszkodzić.
warlock84 - 10 Paź 2009, 15:32
ozimek100,
witam, jak zakonczyl sie ten problem z nawiewem, mam tensam problem- odlaczlem radio i juz nie działa :( ?
grzesiek09873 - 1 Lis 2009, 15:35
mój znajomy we fieście miał tez taki problem.. to był stycznik za skrzynką bezpiecznikową zdejmuje sie tą osłonkę odkręca się te 2 śrubki i zdejmuje się do dołu..któryś albo jest spalony albo nie łączy...odrazu mówię ze nie wiem który to jest potem rozbierać pod maską..
edious - 2 Lis 2009, 22:25
sprawdź czy działa ci śwaitło cofania, jesli nie - przekaźnik (DMUCHAWA I ŚWIATŁO COFANIA SĄ NA JEDNYM BEZPIECZNIKU I DODATKOWO ZMOSTKOWANE Z INNYM PRZEKAŹNIEKIEM) u mnie było to
|
|