|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Ubezpieczenia i rejestracja aut - Pieczątki serwisowe Forda
cywek - 3 Wrz 2009, 18:28 Temat postu: Pieczątki serwisowe Forda Stwierdziłem, że tutaj bardziej pasuje niż do HP, więc... czy pieczątki ASO Forda są zawsze kolorze niebieskim ? Pytam bo przy oglądaniu podejrzanego auta (osobny wątek), ostatnia pieczątka była jak dla mnie podrobiona - czarna, bardziej rozmazana i z serwisu bardzo oddalonego od kupowanego auta.
Piter - 3 Wrz 2009, 21:48
Moja siostra ma FokeII i serwisuje w ASO we Wrocławiu, była w obu Wrocławskich serwisach więc zajrzę do książki od Foki i Ci podam.
cywek - 3 Wrz 2009, 21:56
ooo super !
Piter - 4 Wrz 2009, 21:15
Jutro tj w sobotę będę miał tą ksiązką
smyr - 5 Wrz 2009, 13:31
U mnie w książce pierwsza pieczątka jest szaroniebieska (lekko zielonkawa), druga niebieska, trzecia znów szaroniebieska i pozostałe już niebieskie. Czarnego koloru brak. Autko serwisowane od nowości w EuroCar Gdynia.
Co do tematu to zawsze można zadzwonić do tego rzekomego serwisu i zapytac, czy w bazie danych maja takie zlecenie.
cywek - 6 Wrz 2009, 10:35
Ja nigdy nie widziałem innej niż niebieskiej - no poza jednym ostrołęckim komisem, o którym piszę w innym poście. Zobaczymy co Piter odpowie w sprawie pieczątek z Wrocka. Zresztą jak będę w Fordzie, to ich zapytam a przy okazji przejadę się nową Fiestą
Piter - 6 Wrz 2009, 15:53
Wszystkie czarne
cywek - 6 Wrz 2009, 16:01
O, pięknie. A może siostra chce sprzedac foczkę ?
Pieczątka którą ja widziałem też była z Germaz Wrocław, była rozmazana i na 100% zupełnie inna. Dzięki, przynajmniej sprawa kolorów pieczątek się też wyjaśniła. Myślałem, że wszystkie są niebieskie
|
|