|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka - [MK6] Problem z centralnym w tylnych drzwiach.
marcinx00 - 18 Sie 2009, 21:35 Temat postu: [MK6] Problem z centralnym w tylnych drzwiach. Koledzy w tylnych prawych drzwiach cos mi padło w zamku centralnym otóż drzwi sie zamykają ale nie chcą sie otworzyć zamek nie otwiera sie razem z innymi drzwiami klamka wewnetrzna zostaje wpozycji zamknietej, rozkręciłem boczek wyjełem zamek i podłaczyłem pod lewe drzwi żeby sprawdzic czy będzie tak samo no i wyszło ze też go nie otwiera wiec na 100% wina zamka czy mozna to jakoś naprawić czy trzaba nowy ? nie jest tani taki zamek wiec jeśli wiecie jak się zabrać do tego to prosze o wskazówki.
Terrorist - 18 Sie 2009, 23:58
marcinx00 napisał/a: | czy mozna to jakoś naprawić czy trzaba nowy ? |
znajdz jakis zaklad specjalizujacy sie w zakladaniu alarmow, centralnych zamkow itp powinni ci pomoc
ale raczej obstawiam ze bedzie potrzebny nowy (uzywka)
chichocia - 13 Wrz 2009, 17:22
Mam fieste mk6 bez zamka centralnego czy jezeli kupie na allegro zamki centralne izamontuje to bede mogl otwierac kluczykiem wszystkie drzwi czy to glupi pomysl
Freeman - 13 Wrz 2009, 22:26
chichocia napisał/a: | czy jezeli kupie na allegro zamki centralne i zamontuje to bede mogl otwierac kluczykiem wszystkie drzwi czy to glupi pomysl | tak, ale ja kupiłbym już takie ze sterowaniem z pilota. Pomysł dobry i wygodny.
chichocia - 14 Wrz 2009, 19:32
czy instalacja elektryczna jest juz w drzwiach i czy tylko musze kupic zamki centralne pzdr
Freeman - 14 Wrz 2009, 20:24
Instalacja pewnie będzie, a jak nie to można założyć uniwersal.
chichocia - 14 Wrz 2009, 20:36
a co to uniwersal pzdr
Freeman - 14 Wrz 2009, 20:50
Uniwersalny zestaw centralnego zamka czyli siłowniki, centralka sterująca. Dostępne na allegro za ok 120 zł. tylko trochę kombinowania przy wkładaniu do forda.
|
|