|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka - [MK4] mata grzewcza siedzeń
dida - 18 Sie 2009, 13:10 Temat postu: [MK4] mata grzewcza siedzeń http://www.allegro.pl/ite...jnik_f_vat.html
znalazłem coś takiego na alegro...czy ktoś to z was montował?czy wystarczy taką matę przymocować do siedzenia i na to nałożyć pokrowce i już bedzie sie spisywać..i czy wystarczy ją tylko podpiąć pod aku przez zwykły przełącznik ..czy trzeba jakiś układzik tam zastosować>>>poruszcie ten temat bo zima tuż tuż.myslalem też o podgrzewaczach do lusterek..
dark86ford - 18 Sie 2009, 13:23
dida napisał/a: | myslalem też o podgrzewaczach do lusterek.. | podgrzewane lusterka bardziej ci sie przydadza niz podgrzewane siedzenia,
pytanie tylko czy te maty pod wplywem temperatury nie beda odbarwialy tapicerki, czy powinno je sie podlaczac pod przycisk ON/OFF, czy temperatura wytwarzana przez maty nie zagraza w zaden sposob Twojemu zdrowiu i bezpieczenstwu, czy jak postawisz auto latem na parkingu w naslonecznionym miejscu to czy te maty w miejscach wiazki elektrycznej sie nie stopia przy duzym nagrzaniu auta (dla przykladu w takich warunkach stopil mi sie przelacznik kierunkowskazow), jaka temperatura jest wytwarzana przez te maty zeby nie bylo sytuacji ze czujesz sobie miłe ciepełko w plecy a tu po kilku minutach okazuje sie ze cie parzy
dida napisał/a: | przymocować do siedzenia i na to nałożyć pokrowce | zycze powodzenia przy pokrowcach podbitych pianką... pod wplywem temperatury moze sie stopic pianka i nie bedzie to miłe przezycie
a co do podlaczenia to skoro jestes z zawodu elektronikiem (wg twojego profilu) to nie bedziesz mial problemu z podlaczeniem mat, tylko jak juz to powinienes sie popytac o to o czym pisalem wyzej, bo jak juz maja one ci "umilac" jazde, bo watpie zeby opcja "elektro-masazu" ci sie podobala hehe
Puff - 18 Sie 2009, 14:10
Masaż jak masaż, ale jak chcesz sobie grzać 4 litery w zimie (albo i cały rok :F), to musisz mieć świadomość, że to nie wpływa najlepiej na męski układ rozrodczy
Co do podgrzewanych lusterek - zrobiłem "how to" - zmontuj sobie, bo to godzinka (góra dwie) roboty, wraz z kilkoma przerwami na piwo, a rzecz jest świetna
dark86ford - 18 Sie 2009, 14:23
Pufcio napisał/a: | Co do podgrzewanych lusterek - zrobiłem "how to" - zmontuj sobie, bo to godzinka (góra dwie) roboty, wraz z kilkoma przerwami na piwo, a rzecz jest świetna | swiete slowa Pufcio
|
|