|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Nasze auta - [mk4] fiesta mk4 1,25 zetec by tomo
tomo - 7 Sie 2009, 12:27 Temat postu: [mk4] fiesta mk4 1,25 zetec by tomo 1. NICK: tomo
2. IMIĘ: Tomek
3. MODEL: Fiesta
4. WERSJA: cool
5. ROCZNIK: mk4 1999
6. SILNIK: 1,25 zetec
7. OPIS AUTA: kupione jakies pol roku temu, po historiach z samochodami innych marek/modelami(lanos, mondeo cc fiesta mk3) znowu wrocilem do fiesty i nie zaluje, najmniej psujace sie samochody jakie mialem to wlasnie fiesta,
auto kupione w bdb stanie za bardzo fajna cene z dobrym wyposazeniem, na tyle by bylo...
8. DOKONANE ZMIANY / WYKONANE PRACE
-alu 15"
-sprezyny -35mm
-morette na przodzie
-wydech koncowy ulter
ogolna kosmetyka, polerka lakieru, mycie silnika, wyprana tapicerka,
wymiana plynow eksploatacyjnych, paskow rolek i wszystkich innych pitol tak zeby auto jezdzilo jak najdluzej oraz nabicie klimy
9. PLANOWANE ZMIANY / PLANOWANE PRACE
w sumie to chyba juz nic...moze bratu podprowadze mangelsy
zdjecia auta:
arecki - 7 Sie 2009, 12:54
była u nas kiedyś pokazywana w aukcjach internetowych jak na otomoto wisiała
tomo napisał/a: | 8. DOKONANE ZMIANY / WYKONANE PRACE
-alu 15"
-sprezyny -35mm
-morette na przodzie
-wydech koncowy ulter |
z tego co pamietam to juz to miała... z resztą zdjęcia są jeszcze z otomoto
ogólnie ładnie wygląda
J@rek - 7 Sie 2009, 13:00
Ładna MK4 ciekawie się prezentuje na tych Moretach
tomo - 7 Sie 2009, 13:02
arecki napisał/a: | tomo napisał/a:
8. DOKONANE ZMIANY / WYKONANE PRACE
-alu 15"
-sprezyny -35mm
-morette na przodzie
-wydech koncowy ulter
z tego co pamietam to juz to miała... |
miała, taka ja kupilem ale jak by nie bylo sa to zmiany wiec je tam wypisalem
arecki - 7 Sie 2009, 13:05
a może moretty Ci się znudziły i chcesz sprzedać hehe
bidżej - 7 Sie 2009, 13:51
arecki napisał/a: | była u nas kiedyś pokazywana w aukcjach internetowych jak na otomoto wisiała | ...jako jedyna mk4 która mi się na prawdę spodobała
niech się dobrze sprawuje i powodzenia w modzeniu
Ad@mus - 7 Sie 2009, 14:22
wiadomo ze sie podoba, wkoncu fiesta jest mojego brata
zobaczymy co z tego bedzie, narazie brat jest zadowolony, pali to malo bo na trasie ok 5,5l na klimie, jezdzi sie tym fajnie, fajnie pracuje skrzynia biegow, jest taka...precyzyjna w porownaniu z moja mk3, przyspiesza tez ladnie, nie ma porownania oczywiscie do mojej fiesty ale jako total seria na 15" walcach jedzie fajnie
bidżej - 7 Sie 2009, 14:26
...tylko wnętrze mogłoby być czarne. PitusK kiedyś coś takiego robił (łącznie z dywanem), do tego czarne kubły i było miodzio
kaczoro - 7 Sie 2009, 14:38
Elegancka Fiesta
Przypomina mi troszkę moją ex
Marcin - 7 Sie 2009, 16:18
Ad@mus napisał/a: | pali to malo bo na trasie ok 5,5l na klimie |
zapomniałeś dodać że połowe trasy z górki ja ledwo bez klimy do tylu schodze...
ładny fiestolot
Pyra20 - 7 Sie 2009, 16:24
ladna !
to spalanie to moja w tasie ma z ~6 a po miescie to z 8 ;f
hubi_2006 - 8 Sie 2009, 00:09
No qrcze tomo, pogratulować/ pozazdrościć ale w to Ad@mus napisał/a: | pali to malo bo na trasie ok 5,5l na klimie | nie uwierzę
grzes87 - 8 Sie 2009, 20:58
5.5 to chyba ona robi jak miala silnik 1.3 kola 13" bez klimy itp ja mam bardzo lekka noge ale jeszcze nigdy nie udalo mi sie zejsc ponizej 6.5 w miescie a tez na 15 i z klima wiec jesli pedal uzywany jest jak piorko to uwierze w taki wynik ale w tedy nie ma jazdy...
przepienkan fiesta
Allmag - 9 Sie 2009, 10:04
No prosze kolejna Fiesta w opolu . W końcu jest nas już troche więcej
Bardzo fajnie sie prezentuje ta twoja Fiesta, no i nieźle utrzymana, wyróżnia sie gadzina z tłumu
McLfan - 9 Sie 2009, 14:26
Widziałem osobiście. Na zdjęciach wygląda gorzej niż w rzeczywistości. Brakuje Słońca odbijającego się w lakierze.
Piter - 9 Sie 2009, 15:26
Bardzo ładna mk4
Zacząłeś dobrze bo fiesta na starcie wygląda wyjątkowo.
Teraz pozostaje ją taką utrzymać.
mechcom - 9 Sie 2009, 16:59
no musze przyznac ze fajna ta Fiesta
i teraz tak jak kolega Piter, mowi ze teraz musisz ja tak utrzymac (co prawda to mk4 a nie mk3) a jak nie to Cie znajdziemy kill
olo - 12 Sie 2009, 22:18
Fajna fajna nawet chciałem napisać do sprzedającego czy nie chcial by sprzedac samych swiatel morette P ale w planie byl juz nowy samochód sliczna ta fiesta bede sledzil jej poczynania
tomo - 16 Sie 2009, 22:37
panowie nie wiem czy nie mylicie zupelnie przypadkiem samochodów - takich fiest na samym allegro od kwietnia bylo chyba z 3! no w zasadzie nie takich ale konkretnie w tym kolorze i z mortalami. nie mniej jednak jak na razie poza woda pod dywanem, jezdzie w gumowcach, poobijanych progach i dokladce z tylu od kamieni, urwanej obejmie tłumika jedzdzi sie zacnie:) moz jakis spocik na opolu?
yarbin - 17 Sie 2009, 10:31
tomo, jeśli chłopaki będą startować to może się w Kamieniu 23 spotkamy znowu
bidżej - 17 Sie 2009, 11:29
tomo napisał/a: | panowie nie wiem czy nie mylicie zupelnie przypadkiem samochodów | przecież pierwsze 4 zdjęcia masz prosto z allegro i to po nich poznaliśmy
tomo napisał/a: | poza woda pod dywanem, jezdzie w gumowcach, poobijanych progach i dokladce z tylu od kamieni, urwanej obejmie tłumika jedzdzi sie zacnie | to już wiesz co musisz zrobić
hubi_2006 - 17 Sie 2009, 11:44
tomo napisał/a: | panowie nie wiem czy nie mylicie zupelnie przypadkiem samochodów - takich fiest na samym allegro od kwietnia bylo chyba z 3! no w zasadzie nie takich ale konkretnie w tym kolorze i z mortalami. nie mniej jednak jak na razie poza woda pod dywanem, jezdzie w gumowcach, poobijanych progach i dokladce z tylu od kamieni, urwanej obejmie tłumika jedzdzi sie zacnie:) moz jakis spocik na opolu? |
Ale u nas w giełdzie był link konkretnie do tej
olo - 17 Sie 2009, 21:55
Tak czy siak ladna jest co by jej tam nie dokuczalo
Ad@mus - 27 Kwi 2010, 08:01
auto sprzedane, mozna zamykac...
grzes87 - 27 Kwi 2010, 16:30
i za ile poszla ostatecznie ??
Ad@mus - 2 Maj 2010, 08:56
8900PLN
rasumujac, była to bardzo zadbana i zdrowa sztuka, wskazanie licznika 121tys km bylo raczej prawdziwe, autko swietnie utrzymane w srodku i na zewnatrz... silnik na pelnym syntetyku jeżdzony i nie bral ani grama oleju,
bardzo fajne autko, silnik 1,25zetec wczesniej uwazalem za kłopotliwa egzotyke, jesli ktos mysli o mk4 powinien szukac wlasnie tego silnika
tyle w temacie Mortal Kombat 4
grzes87 - 2 Maj 2010, 10:01
przyzwoicie ! przaeropslo moje oczekiwania bo jednak cena wysoka byla mimo wszystko ze look samochodu jest niezly.
ale jesli mowisz ze jest tak dopieszczona to nie ma sie czemu dziwic tylko pogratulowac ze z dobrych rak poszla
|
|