|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Tuning mechaniczny - klatka bezpieczeństwa i pozostałe przygotowanie auta do KJS
rasko - 13 Lip 2009, 23:57 Temat postu: klatka bezpieczeństwa i pozostałe przygotowanie auta do KJS Witam!
Mam tak± proĽbę, czy kto¶ jest zorientowany do jakich miejsc montować klatkę bezpieczeństwa, lub posiada jaki¶ schemat samej klatki? Staram się przygotować moj± Fie¶cinkę do KJS. Znalazłem bardzo dobrego spawacza (przez długi okres czasu facet spawał w stoczni) który stwierdził że się podejmie się tego zadania za darmo w zamian za reklamę jego serwisu na samochodzie
PS
Czy wiecie może jak tanim kosztem można zwiększyć moc auta? Chodzi mi o "zagrywki" w stylu planowanie głowicy.
Pozdrawiam
LOY - 14 Lip 2009, 01:42
zółw ..masz prezent ci wrzuciłem w dział ..z czystej LOYOWEJ złosliwosci ..doradz koledze ..za reklame wanny na burcie
sowa - 14 Lip 2009, 03:36
rasko napisał/a: | czy kto¶ jest zorientowany do jakich miejsc montować klatkę bezpieczeństwa, lub posiada jaki¶ schemat samej klatki? |
oni s± - art.8
polecam dokładn± lekturke i uciekanie od kompromisów i pół¶rodków
Qzyn - 14 Lip 2009, 06:38
Kolego , cos takiego jak tanie zwiekszanie mocy nie istnieje a schemat klatki? www.pzm.pl -> rajdy samochodowe -> regulaminy -> zał±cznik J
|
|