Forum FiestaKlubPolska -

Car Audio i CB - ZESTAW MUZYCZNY DO MK3

MATEUSZ - 8 Lut 2005, 22:28
Temat postu: ZESTAW MUZYCZNY DO MK3
cześć mam radyjko JVC 4*45 co do tego podłączyć by ładnie grało, za jak najmniejszą kasę wiem że to sie tak nie daje ale może coś można zbudować? często latam bez tylnej półki więc ona odpada mam 5 drzwi czy w tylne ktoś coś już montował
czy tam coś wlezie??
pozdrawiam

Iro - 9 Lut 2005, 08:48

Jaki fundusz chcesz na to przeznaczyć ??
MATEUSZ - 9 Lut 2005, 09:12

niemam pojęcia ma grać nie łupać coś takiego co włoże w drzwi do przodu i może do tyłu czy to trzeba jakoś wygłuszyć czy woda tam nie leci???? za 400zł coś kupię?
RKRman - 9 Lut 2005, 12:37
Temat postu: zestaw
CZe !

..olej tylne drzwi..na prawde w autku "gra przód " :!: za 300-400 zł kupisz dobry odseparowany system ( HERTZ , DLS ..może).. duże głośniczki radze włożyć w zrobione adaptery zamiast oryginalnych w przednich kieszeniach ( bo "13" stki to troche mało ) a "gwizdki" umocuj najlepiej na przednich słupkach skierowane do siebie....podłączenie do radia bezproblemowe - tylko 2 kanały "przednie"

POZDRAWIAM ....myśle żę inwestycja w dobre głośniczki na pewno sie opłaci :!:

pvzon - 9 Lut 2005, 12:48

dokładnie, zainwestuj w dobry zestaw na przód i będziesz zadowolony
będziesz miał więcej kasy to pomyślisz co z tyłu
myśle że najlepszy będzie odseparowany zestaw 16 cm + tweetery
do tego możesz wygłuszyć drzwi

Kurtus - 9 Lut 2005, 13:58

jak to dobrze ze nie wyskoczyl nikt z propozycja
"kup wzmachor first 1600 watt !! za 120 zl do tego 2 alphardy 30 cm 500 watt za 80 zl para wloz to w polke i bedzie dawalo" :lol:

zdezio - 9 Lut 2005, 20:49

Ostatnio kupiłem sobie głośniki

zamontowałem je na półkę a z przodu mam jakieś 80 Watowe i gra to całkiem nieźle kupiłem to wszystko za około 300zł NOWE ze sklepu z gwarancją

Kurtus - 11 Lut 2005, 00:03

zdezio napisał/a:
Ostatnio kupiłem sobie głośniki

zamontowałem je na półkę a z przodu mam jakieś 80 Watowe i gra to całkiem nieźle kupiłem to wszystko za około 300zł NOWE ze sklepu z gwarancją

są gusta i guściki :)