Forum FiestaKlubPolska -

Mechanika - [MK3] Czym załatac dziure w dachu w Calypso ?

snl182 - 5 Lip 2009, 14:38
Temat postu: [MK3] Czym załatac dziure w dachu w Calypso ?
Witam,
Ostatnio zauważyłem że na moim dachu w calypso zaczęła odpadać łatka. moje pytanie brzmi jakiego kleju użyć oraz z czego zrobić można łatkę jeśli na przyszłość w dachu znów się zrobi dziura. Sam nie wiem czym przykleic bo klej sie pewnie bedzie zachowywal roznie jak sie dach rozgrzeje w lecie i jak sie zmrozi w zimie. Proszę o pomoc.

Marcinowaty - 6 Lip 2009, 18:14

Możesz pozbyć się dachu i wstawić szybę, zrobił ktoś tak już na forum, poszukaj :yes:
kamil wolski - 6 Lip 2009, 18:26

I nadal robią ;) .
McLfan - 6 Lip 2009, 18:30

Ja mam na rozdarcie naklejoną łatkę z dętki rowerowej i nie kapie do środka. :P Poprawione czarnym silikonem. Tyle, że to nie powstrzymuje dalszego pękania dachu, więc również bym potrzebował coś solidniejszego zrobić... Także jest nas dwóch, oczekujących na odpowiedź. :hihihi:
Miły - 6 Lip 2009, 18:33

szklarnia...
McLfan - 6 Lip 2009, 18:45

Prędzej, czy później raczej nieunikniona. :P A szkoda. :)
nexia145 - 6 Lip 2009, 19:12

Szklany też ładny,mnie się podoba.zobaczcie w stylistycznym tuningu, :ok: Pozdro
snl182 - 7 Lip 2009, 19:23

McLfan napisał/a:
Ja mam na rozdarcie naklejoną łatkę z dętki rowerowej i nie kapie do środka. :P Poprawione czarnym silikonem. Tyle, że to nie powstrzymuje dalszego pękania dachu, więc również bym potrzebował coś solidniejszego zrobić... Także jest nas dwóch, oczekujących na odpowiedź. :hihihi:

no właśnie tez tak myślałem ze będzie nadal pękał.. a tą łatkę przykleiłeś kropelką? i ile Ci trzyma? Szkoda mi dachu na rzecz szkła.. :hihihi:

Miły - 7 Lip 2009, 20:04

zawsze możesz poszukać na szrocie calypso z dobrym dachem, albo zamówić w ASO :yes: