|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Mechanika - [MK3] Czym załatac dziure w dachu w Calypso ?
snl182 - 5 Lip 2009, 14:38 Temat postu: [MK3] Czym załatac dziure w dachu w Calypso ? Witam,
Ostatnio zauważyłem że na moim dachu w calypso zaczęła odpadać łatka. moje pytanie brzmi jakiego kleju użyć oraz z czego zrobić można łatkę jeśli na przyszłość w dachu znów się zrobi dziura. Sam nie wiem czym przykleic bo klej sie pewnie bedzie zachowywal roznie jak sie dach rozgrzeje w lecie i jak sie zmrozi w zimie. Proszę o pomoc.
Marcinowaty - 6 Lip 2009, 18:14
Możesz pozbyć się dachu i wstawić szybę, zrobił ktoś tak już na forum, poszukaj
kamil wolski - 6 Lip 2009, 18:26
I nadal robią .
McLfan - 6 Lip 2009, 18:30
Ja mam na rozdarcie naklejoną łatkę z dętki rowerowej i nie kapie do środka. Poprawione czarnym silikonem. Tyle, że to nie powstrzymuje dalszego pękania dachu, więc również bym potrzebował coś solidniejszego zrobić... Także jest nas dwóch, oczekujących na odpowiedź.
Miły - 6 Lip 2009, 18:33
szklarnia...
McLfan - 6 Lip 2009, 18:45
Prędzej, czy później raczej nieunikniona. A szkoda.
nexia145 - 6 Lip 2009, 19:12
Szklany też ładny,mnie się podoba.zobaczcie w stylistycznym tuningu, Pozdro
snl182 - 7 Lip 2009, 19:23
McLfan napisał/a: | Ja mam na rozdarcie naklejoną łatkę z dętki rowerowej i nie kapie do środka. Poprawione czarnym silikonem. Tyle, że to nie powstrzymuje dalszego pękania dachu, więc również bym potrzebował coś solidniejszego zrobić... Także jest nas dwóch, oczekujących na odpowiedź. |
no właśnie tez tak myślałem ze będzie nadal pękał.. a tą łatkę przykleiłeś kropelką? i ile Ci trzyma? Szkoda mi dachu na rzecz szkła..
Miły - 7 Lip 2009, 20:04
zawsze możesz poszukać na szrocie calypso z dobrym dachem, albo zamówić w ASO
|
|