|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka - [MK5] Światła przeciwmgielne - nie działają
Inti - 19 Cze 2009, 10:16 Temat postu: [MK5] Światła przeciwmgielne - nie działają Witam klubowiczów. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem MKV. Problem mam następujący. Nie działają mi światła przeciw mgielne w zderzaku z przodu. Sprawdziłem bezpieczniki i są ok. Teraz pytanie. Jak sprawdzić przekaźnik, bo podejrzewam, że tu może leżeć przyczyna awarii.
Z góry dzięki za odpowiedź.
DziDzia - 19 Cze 2009, 10:37
Inti napisał/a: | ak sprawdzić przekaźnik, |
Miernikiem
A inne pierdoły posprawdzałeś Wtyczki np.
pozdro
Inti - 19 Cze 2009, 10:41
No właśnie złącza przy lampach sprawdziłem i bezpieczniki... dlatego stawiam na przekaźnik. Jutro sprawdzę przekaźnik miernikiem i ewentualnie kupie drugi. Dam znać czy pomogło
ff1980 - 16 Paź 2011, 13:18
witam ! mam pytanie do forumowicza Dzidzia, jak się zakończyła instalacja samych halogenów w zderzaku?pytam o sprawy techniczne, czy zdemontować zderzak,jak najdokładniej wyciąć część plastiku, czym? z góry dzięki
jackrzec - 16 Paź 2011, 15:34
w mk5 nic nie trzeba wycinać! Trzeba zmienić ta dolna atrapę w zderzaku na taką do halogenów i tyle! (pomijając instalację)
ff1980 - 16 Paź 2011, 20:03
instalację mam fabryczną, ale jak zmienić samą atrapę skoro to jedna całość ze zderzakiem?jeszcze w miejscu halogenów jest pozioma poprzeczka, bo uchwyty na halogeny są...
jackrzec - 16 Paź 2011, 20:28
Sorry, zamieszałem (coś mi się ubzdurało mk4). Masz rację - trzeba rzeźbić.
|
|