|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Mechanika - Jak zdjąć licznik
Masa - 1 Kwi 2009, 21:14 Temat postu: Jak zdjąć licznik Cześć
wiem że może temat już był choć znalazłem tylko jeden. Mam słabe podświetlenie zegarów. Odkręciłem prawie wszystkie śrubki zostały mi tylko 2 których nie mogę odkręcić bo nie mam dojścia a linka od prędkościomierza jest tak krótka że nie mogę wyjąć licznika by te śrubki odkręcić... powiedzcie mi co mam zrobić? nie wiem jak zdjąć linke prędkościomierza a potem myśle że będę mieć problem z jej założeniem. Pomóżcie bo w nocy nie widze ile jade, czy mam wł światła itp. Chodzi o Fieste mk2
dzięki z góry
jackrzec - 2 Kwi 2009, 19:26
Odkręć linkę przy skrzyni. Jakie dwie śrubki? Licznik jest przykręcony tylko tymi z przodu - 4 szt (nie licząc tych od tej osłony bo tych są 2) i jedynie linka przeszkadza - można ją ściągnąć przy liczniku, ale nie zawsze lekko idzie, bo należy w odpowiednim miejscu ten plastik ścisnąć i wtedy powinna zejść ale nie zawsze chce - dlatego łatwiej odkręcić przy skrzyni.
Masa - 2 Kwi 2009, 23:56
wielkie dzięki tylko jeszcze jedno pytanko... odkręcić przy skrzyni na zewnątrz czy w środku gdzieś jest?
Darekmk3 - 3 Kwi 2009, 08:39
Masa napisał/a: | wielkie dzięki tylko jeszcze jedno pytanko... odkręcić przy skrzyni na zewnątrz czy w środku gdzieś jest? |
mojA rada
pociagnij za dzwignie pod kierownica(taka czerwona)
podejdz do przodu samochodu-stan obok maski
odpezpiecz maske i podnies do gory
popatrz na skrzynie biegow i linke w pancerzu idaca do niej
i teraz juz wszystko bedziesz wiedzial a jackrzec napisal jak dalej
pozdro
Masa - 3 Kwi 2009, 19:58
nie patrząć zadałem głupie pytanie nie no dzięki można zamknąć jak coś albo usunąć
|
|