|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Mechanika - [mk3] schemat chłodznia 1.6 xr2i potrzebny
dr_dave - 17 Mar 2009, 17:37 Temat postu: [mk3] schemat chłodznia 1.6 xr2i potrzebny Robie swapa i mam wszystko w częsciach i nie kompletny obwód chłodzenia. Jesli ktoś wie lub posiada schemat jestem wdzieczny.
trzeci - 17 Mar 2009, 17:43
Niedawno Fordon wrzucił coś takiego patrz
Tyle, że na tym schemacie jest dodatkowo ujęta chłodniczka oleju.
Pozdro ...
Maki - 17 Mar 2009, 18:07
Nie mogę się powstrzymać. Jesteśmy w Polsce piszmy po polsku. Jak nie da rady przerobić grafiki to przynajmniej prze tłumacz ją osobno. Nie każdy umie angielski.
Freeman - 17 Mar 2009, 18:36
Maki napisał/a: | Nie mogę się powstrzymać. | ja również nie mogę. Wejdź sobie chociażby Tutaj i przetłumacz lub szukaj sam po polsku jak Ci nie odpowiada.
anjko - 17 Mar 2009, 18:43
Maki napisał/a: | Nie mogę się powstrzymać. Jesteśmy w Polsce piszmy po polsku. Jak nie da rady przerobić grafiki to przynajmniej prze tłumacz ją osobno. Nie każdy umie angielski. |
Gdzie ty żyjesz stary ciekaw jestem jak obsługujesz klawiaturę od kompa... żałosne
trzeci - 17 Mar 2009, 18:56
Dobra Panowie, bo się OT zrobi w temacie.
Może ktoś ma taki schemat po polsku albo przetłumaczy w wolnej chwili to co jest na załączonej fotce.
Pozdro ...
bidżej - 18 Mar 2009, 08:47
Panowie, ja rozumiem że ktoś może nie znać terminów technicznych po angielsku, ale żeby wpisać sobie w translatora albo w grafikę w googlach i zobaczyć co to - to na prawdę nie boli
Tylko dlatego że trzeci prosił:
|
|