|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Archiwum Forum FKP - Zgłaszanie prac konkursowych - Banery 2009
trzeci - 24 Sty 2009, 19:18 Temat postu: Zgłaszanie prac konkursowych - Banery 2009
W związku z pojawieniem się na rynku samochodowym Fiesty MK7 oraz zgodnie z Waszymi sugestiami i naszymi obietnicami rozpoczynamy konkurs na nowe banery naszej strony głównej i forum
Zasady konkursu są bardzo proste i wielu z Was znane z poprzedniej edycji konkursu, w którym zostały wyłonione aktualne banery
1. Każdy z uczestników konkursu może zgłosić maksymalnie 3, wykonane przez siebie propozycje nowych banerów.
2. Swoje prace prezentuje w tym topicu, w formie miniatur
3. Przedstawione propozycje mogą być na bieżąco komentowane i oceniane przez użytkowników forum.
4. Zgłoszone prace będą przez moderatorów umieszczane w poście początkowym oraz odpowiednio numerowane i opisywane według kolejności ich przedstawiania oraz autorstwa.
5. Dopuszczalna jest korekta zgłoszonych już prac, jeśli na przykład autor zgodzi się z ewentualnymi sugestiami ze strony użytkowników w ich komentarzach.
Wtedy w poście początkowym zostanie umieszczona poprawiona przez autora wersja.
6. Termin zgłaszania prac do: 15.02.09 godź:24:00
7. Rozmiar banerów - patrz obecne.
Mamy nadzieję, że wszystko jest dla Was jasne i czytelne ?
Wyboru nowych banerów dokonają Klubowicze, w ankiecie na swoim podforum.
Baner z miejsca 1-go trafi na forum.
Baner z miejsca 2-go trafi na stronę główną
Dla zwyciężców, czyli autorów prac z miejsca 1-go i 2-go, przewidziane są w ramach nagrody pakiety gadżetów klubowych FKP.
Naprawdę warto wziąć udział w konkursie
Pozostałe prace zostaną zarchiwizowane a ich autorzy muszą mieć świadomość, że także one mogą zostać wykorzystane w ramach działalności Klubu.
Pozdrawiamy i zapraszamy do udziału w konkursie
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
ZGŁOSZONE PRACE
1. bidżej86
2. bidżej86
3. Nesor
4. bidżej86
5. tomaszostry [uwaga gif]
6. Nesor
7. Howser
8. Parzych73
9. Parzych73
10. tomaszostry [uwaga gif]
11. Howser
12. Tommi
13. tomaszostry
14. Tommi
15. DziDzia
16. DziDzia
17. DziDzia
18. DemptD
19. Malesiak
20. DemptD
21. DemptD
22. Neo178
23. Neo178
24. Nesor
25. malesiak
26. malesiak
27. Neo178
28. Tommi
bidżej - 24 Sty 2009, 19:45
dobra, to ja pierwszy
moja wstępna propozycja:
dla leniwych: wymiary aktualnych banerków: 635x150px
Żółwik Tuptuś - 24 Sty 2009, 19:49
bidżej86, ostatnio się pytałeś jak się możesz przydać dla klubu - widzę że nei jesteś taki głupi na jakiego się kreujesz .
ps : Dobre - tylko wymaż tablicę rejestracyjną .
trzeci - 24 Sty 2009, 19:51
Żółwik Tuptuś napisał/a: | ps : Dobre - tylko wymaż tablicę rejestracyjną . |
Dokładnie
Albo coś innego tam wpisać.
bidżej - 24 Sty 2009, 19:51
mam nadzieję że wersja z przerobioną blachą nie pójdą jako propozycja nr2? koncepcja już jest.
Żółwik Tuptuś napisał/a: | widzę że nei jesteś taki głupi na jakiego się kreujesz | pozdro...
trzeci - 24 Sty 2009, 19:54
bidżej86 napisał/a: | mam nadzieję że wersja z przerobioną blachą nie pójdą jako propozycja nr2? koncepcja już jest. |
Zgodnie z zapisem w zasadach konkursu, obecna praca zostanie zastąpiona poprawioną wersją
Działaj !
Pozdro ...
bidżej - 24 Sty 2009, 20:06
zmienione blachy:
btw, po lewej stronie przemyciłem swifta...
trzeci napisał/a: | Baner z miejsca 1-go trafi na forum.
Baner z miejsca 2-go trafi na stronę główną |
tyle tylko że banerek na stronie głównej jest w wym, 650x150 a na forum 850x150
trzeci - 24 Sty 2009, 20:21
Spoko, to jest do ogarnięcia przecież
Blachy już podmienione, zdecydowanie lepiej teraz
Marcin - 24 Sty 2009, 20:21
bidżej86 napisał/a: | tyle tylko że banerek na stronie głównej jest w wym, 650x150 a na forum 850x150 |
niech każdy zrobi dwie wersje szerokości jako jeden projekt/propozycja
co do napisu na tablicy rej. to bym w ogóle ją wywalił i zostawił zderzak bez niej
bidżej - 24 Sty 2009, 20:24
Marcin napisał/a: | niech każdy zrobi dwie wersje szerokości jako jeden projekt/propozycja | tyle że wtedy cała kompozycja się rozwleka - te 200px trzeba czymś wypełnić
Marcin napisał/a: | co do napisu na tablicy rej. to bym w ogóle ją wywalił i zostawił zderzak bez niej | myślałem nad tym, ale wtedy wychodzi strasznie łyso...
Marcin - 24 Sty 2009, 20:25
bidżej86 napisał/a: | Marcin napisał/a:
niech każdy zrobi dwie wersje szerokości jako jeden projekt/propozycja
tyle że wtedy cała kompozycja się rozwleka - te 200px trzeba czymś wypełnić |
więcej podkładu zdjęciem pod logiem fkp, będzie troche symetryczniej, aczkolwiek wcale nie musi
bidżej - 25 Sty 2009, 00:03
zaraz mi się limit skończy
tym razem coś w zupełnie innym stylu:
sowa - 25 Sty 2009, 00:51
nieźle ci idzie
niech twoja płodność w tym temacie będzie motywująca dla innych
Jak wyczerpiesz limit, a stworzysz coś, co powali cie na kolana wklej mimo wszystko w temacie. Do samego konkursu może nie trafią, ale na pewno sobie zarchiwizujemy i zapewne może wykorzystamy w stosownym momencie i celu
Myślę ze w wyjątkowych przypadkach będzie można trochę naciągnąć regulamin i pozwolić, oczywiście przed glosowaniem, podmienić autorowi którąś ze zgłoszonych prac.
Freeman - 25 Sty 2009, 10:10
Ja bym MK1 dał po lewej stronie, a MK7 po prawej
szogoon - 25 Sty 2009, 11:03
a ja teraz zepsuję całą koncepcje bidżejowi
moim skromnym zdaniem Fiesty najbardziej są znane z mk3 (które jeszcze zipią na naszych drogach) oraz z mk4 i mk6 - one są rozpoznawalne
natomiast mk1 albo mk7... że tak powiem: mniej
bidżej - 25 Sty 2009, 11:04
po to jest FKP żeby popularyzować wszystkie Fiesty
Glodzio - 25 Sty 2009, 11:12
uwaga, zadaję prawdopodobnie najgłupsze pytanie na forum
mogę dostac logo FKP czy mam sobie sam wyciać z banera ? <lol>
bidżej - 25 Sty 2009, 11:16
pozwolę sobie...
sowa - 25 Sty 2009, 12:23
...aaa ja coś od siebie jeszcze dodam... wszystkich komentujących i doradzających, którzy najchętniej zmieniliby cały przedstawiony przez kogoś baner uprasza się o zrobienie i zaprezentowanie własnego. W końcu na tym polega konkurs
Uwagi i poprawki ujęte w regulaminie dotyczą drobnych spraw, jak np ta tablica rejestracyjna.
wsio jasne?
bidżej - 25 Sty 2009, 17:01
sowa napisał/a: | może wykorzystamy w stosownym momencie i celu | ja bym wcisnął trzeciemu w podpis bo też Mu się przestarzały robi
sowa napisał/a: | Uwagi i poprawki ujęte w regulaminie dotyczą drobnych spraw, jak np ta tablica rejestracyjna | ale przestawienie fiest miejscami to chyba też jeszcze lekka korekta? pomysł zostaje w końcu ten sam...
trzeci - 25 Sty 2009, 17:05
Już Ty mi lepiej nic nie wciskaj
Se sam wybiorę coś do podpisu
Przestaw te Fiesty skoro musisz i będzie OK, podmienimy je u góry.
Pozdro ...
bidżej - 25 Sty 2009, 17:09
osobiście właściwie nie widzę konieczności przestawiania, tak przykładowo na wszelki wypadek zapytałem...
w końcu gdyby zawsze brać pod uwagę chronologię i kolejność od lewej do prawej, to wszystkie banerki byłyby z grubsza podobne. po lewej mk1, po prawej mk7, ewentualnie w środku 2-6. zostawiam jak jest
trzeci - 25 Sty 2009, 17:10
bidżej86 napisał/a: | osobiście właściwie nie widzę konieczności przestawiania, |
Ty jesteś autorem pracy i Ty decydujesz
Laskosz - 25 Sty 2009, 17:12
ale duża konkurencja dobrze że ja nie umiem takich rzeczy robić
sowa - 25 Sty 2009, 17:13
bidżej86 napisał/a: | ja bym wcisnął trzeciemu ..... |
chciałabym to zobaczyć
bidżej86 napisał/a: | sowa napisał/a: | Uwagi i poprawki ujęte w regulaminie dotyczą drobnych spraw, jak np ta tablica rejestracyjna | ale przestawienie fiest miejscami to chyba też jeszcze lekka korekta? pomysł zostaje w końcu ten sam... |
....to ja tu w twojej obronie, a ty przeciwko mnie brutusie??? Jeśli chcesz możesz przestawić i podmienimy.
Post był nieco wybiegający w przyszłość oparty na doświadczeniach, bo kolejne uwagi byłyby w stylu przestaw to, powiększ tamto, zmień kolor, czcionkę, fiesty ....i w ogóle dodaj jakiegoś lachona albo przynajmniej cycki [żarcik]
Nie mniej Autor decyduje, czy nanosi zasugerowane zmiany czy to, co stworzył jest dla niego tą wersją która powinna zostać. powodzenia ... i czekamy na inne propozycje!
Freeman - 25 Sty 2009, 17:46
sowa napisał/a: | i w ogóle dodaj jakiegoś lachona albo przynajmniej cycki | a jakby co to można takie rzeczy?
osimek1 - 25 Sty 2009, 17:49
freeman, potrzebowal bys chyba zgode tego lachona co jest na zdjeciu
trzeci - 25 Sty 2009, 17:49
Na forum Playboya napewno tak, u nas nie
sowa - 25 Sty 2009, 17:58
powiedziałabym, ze zdecydowanie nie
JoeMix - 25 Sty 2009, 18:13
Prezes ma fajny baner w stopce popisu, tylko zaktualizować auta i kolory,,,
bidżej - 26 Sty 2009, 01:29
w oczekiwaniu na przypływ pomysłów pobawiłem się w wizualizacje :
JoeMix - 26 Sty 2009, 07:47
Pierwsza wersja, po zaadoptowaniu kolorystycznym i wielkościowym ładnie się wkomponuje w layout strony,,,
Piter - 26 Sty 2009, 07:59
JoeMix napisał/a: | Pierwsza wersja, po zaadoptowaniu kolorystycznym i wielkościowym ładnie się wkomponuje w layout strony,,, |
No dokładnie.
Ta druga nie bardzo pasuje.
Postaram się coś ulepić bo pomysła mam. Lecz na razie w oczach piach i gips a w ustach smak farby
sowa - 26 Sty 2009, 10:50
Piter czyżbyś jakiś pomnik króla WN lepił ??
Piter - 26 Sty 2009, 11:47
Ta
Nesor - 26 Sty 2009, 20:27
to może i cos mojego?
Zawsze Najpiękniejsze, zawsze najszybsze a przy tym NAJLEPRZE FF
trzeci - 26 Sty 2009, 21:49
Nesor napisał/a: | to może i cos mojego? |
Dziękujemy
Już umieszczone w zgłoszonych pracach.
bidżej - 31 Sty 2009, 18:24
kurcze coś nie ma szału, 3 propozycje na razie...
ja do wtorku uczę się do egzaminu, później odstawiam kompa do serwisu - mam nadzieję że zdążą go ogarnąć przed 15 lutego żebym jeszcze coś namalował
[ Dodano: Nie Lut 01, 2009 22:38 ]
w ramach przerwy w nauce zrobiłem coś stricte pod forum, tzn w odpowiednim wymiarze i kolorystyce:
wizualizacjo-symulacja
dlaczego brązowa fiesta? a tak, dla kontrastu
wracam do nauki,
pzdr
sowa - 1 Lut 2009, 23:26
dorzucone zostały dwa tygodnie!! Mam nadzieje ze reszta pracuje w pocie czoła!! Prócz glorii i chwały oczywiście w planie ciekawe nagrody
bidżej - 3 Lut 2009, 23:24
zgodnie z tym co pisała sowa - taka luźna kompozycja na szybko. to raczej nie jest coś na "jedną z trzech", ale wklejam
tomaszostry - 4 Lut 2009, 13:17 Temat postu: coś nowego Może coś całkowicie z innej beczki:)
Parzych - 4 Lut 2009, 13:45
tomaszostry, fajny pomysł ale... MK6 nie jest najnowszą fiestą, tylko MK7...
tomaszostry - 4 Lut 2009, 14:21
Wiem, ale MK6 mi bardziej się podoba, zaraz wprowadzę pożądane zmiany:)
trzeci - 4 Lut 2009, 14:30
Wprowadż zmiany i poprawioną wersję dorzucimy do prac konkursowych
osimek1 - 4 Lut 2009, 14:47
i nie wiem czy ruchomy baner to dobry pomysl.
tomaszostry - 4 Lut 2009, 15:31
Dlatego napisałem coś z innej beczki:)I zapewne każdy pomysł mile widziany jest, a najlepiej mają ci co nic nie robią, bo nie są oceniani i nie popełnieją błędów.
Czasami taka zmiana się przydaje:)
Poprawiłem ten wcześniejszy i to jest ostateczna wersja, jeśli nie będzie dalszych zastrzeżeń.
Freeman - 4 Lut 2009, 15:37
Jeśli mogę wtrącić to mi podoba się pomysł z animowanym banerem, no chyba, że powoduje on jakieś problemy techniczne (np. wolniejsze ładowanie).
sowa - 4 Lut 2009, 15:56
ostateczna wersja zamieszczona w konkursie.
Oczywiście ze każdy pomysł się liczy i nie ma co patrzeć nawet na marudzących, bo tacy zawsze się znajdą
osimek1 - 4 Lut 2009, 22:00
tomaszostry napisał/a: | a najlepiej mają ci co nic nie robią, bo nie są oceniani i nie popełnieją błędów. | z tym sie zgodze w 100% - uwierz mi ze probowalem ale nie wychodzi mi nic wartego uwagi, niestety ale moje zdolnosci graficzne sa raczej na dosc niskim poziomie. a co do animacji w banerze to poprostu czas kiedy strony byly fajne bo sie wszystko ruszalo minal, teraz wiekszosc stron ma prosta grafike - stad moja uwaga;)
DemptD - 5 Lut 2009, 08:43
zgodze sie z osimkiem, ruchomy banner to nie jest zbyt dobry pomysl.. poza tym tam sa dosc duze pixele i to wszystko psuje.. moze tez sie skusze i cos sprobuje zrobic
trzeci - 5 Lut 2009, 08:49
DemptD napisał/a: | moze tez sie skusze i cos sprobuje zrobic |
Fajnie by było gdyby Waszych prac było więcej i było z czego wybierać
Postaramy się aby nagrody były atrakcyjne, no i ta duma zwyciężców, że to właśnie ich banery wiszą na Stronie lub Forum
Pozdro ...
Nesor - 5 Lut 2009, 12:14
trzeci napisał/a: | Fajnie by było gdyby Waszych prac było więcej i było z czego wybierać |
No to kolejna praca do wyboru
Howser - 5 Lut 2009, 12:26
trzeci napisał/a: | Fajnie by było gdyby Waszych prac było więcej i było z czego wybierać |
Mówisz masz
Zwykły prosty banerek zrobiony w zwykłym prostym programie Paint
Nawet w byle jakim programie idzie coś wymodzić
więc ludziska do roboty
sowa - 5 Lut 2009, 12:32
ok nowe propozycje dorzucone .....modzimy dalej
Może tyle ode mua... żebyście nie trzymali się tylko tego symbolicznego kanonu mk1+ mk7
czasami fajnie zakomponowany kawałek koła na asfalcie z charakterystyczną linią zderzaka lub np sam cień auta na ciekawej fakturze ściany już może nieźle wyglądać ot takie luźne sugestie żebyście trochę oderwali się od pierwszych skojarzeń
Parzych - 5 Lut 2009, 19:31
Tak obserwuję, obserwuję te wszystkie prace i... pomyślałem nad zupełnie inną koncepcją
Nie miałem jedynie pomysłu na tło...
Piter - 5 Lut 2009, 20:59
Ja to bym tylko wykorzystał nasze fiesty na tle mk7
trzeci - 5 Lut 2009, 21:13
Parzych73 napisał/a: | i pomyślałem nad zupełnie inną koncepcją
Nie miałem jedynie pomysłu na tło... |
Koncepcja bardzo oryginalna ale tło tendencyjne
Dorzucone do prac konkursowych.
Dzięki za wszystkie dotychczas nadesłane prace, trochę już ich jest
Pozdro ...
bidżej - 5 Lut 2009, 21:54
sowa napisał/a: | czasami fajnie zakomponowany kawałek koła na asfalcie z charakterystyczną linią zderzaka lub np sam cień auta na ciekawej fakturze ściany już może nieźle wyglądać |
świnta prawda, tylko problem jest z odpowiednimi fotkami. żeby takie były do wyboru do koloru to bym poszalał
DemptD - 5 Lut 2009, 22:00
bidżej86, Ty sie tam uspokoj ;P i tak juz zrobiles 4 projekty ;D chociaz na razie Twoje najlepsze ;>
a tak w temacie, to dla pozostalych startujacych jakies nagrody pocieszenia beda?
elmek13 - 5 Lut 2009, 22:08
Dla Bidżeja kaftan ....żeby nie szalał.
trzeci - 5 Lut 2009, 22:23
DemptD napisał/a: | a tak w temacie, to dla pozostalych startujacych jakies nagrody pocieszenia beda? |
Hehe
Zasady są jasne ale myślę, że już bez naruszania funduszy klubowych da radę coś wymyśleć na pocieszenie.
Pozdro ...
Parzych - 5 Lut 2009, 22:52
To ja dorzucę (zrobiony na szybko) projekt z tłem nietendencyjnym
trzeci - 5 Lut 2009, 22:55
Parzych73 napisał/a: | To ja dorzucę (zrobiony na szybko) projekt z tłem nietendencyjnym |
Znaczy się dorzucić do pozostałych prac ?
Parzych - 5 Lut 2009, 22:58
trzeci napisał/a: | Znaczy się dorzucić do pozostałych prac ? | Oszszywiśsie
madek - 6 Lut 2009, 00:05
parzych na poprzednim tle te fiestki lepiej wyszły... tzn w jednej linii no i wez zrob cos jednak z jasnym tłem
tomaszostry - 6 Lut 2009, 02:16
Mimo niechęci do ruchu:) Wymyśliłem coś takiego, mam nadzieję, że się spodoba:)
Parzych - 6 Lut 2009, 03:23
tomaszostry, znowu fajnie i... znowu MK6 a nie MK7... wiem że MK6 jest ładniejsza od MK7 ale... to z powodu MK7 ma się pojawić nowy baner
szogoon - 6 Lut 2009, 09:13
Parzych73 napisał/a: | wiem że MK6 jest ładniejsza od MK7 | oj Parzych, chyba masz jakieś kompleksy
IMHO w FKP chyba przeważają starsze modele (MK3, MK4)
więc jeśli baner by pokazywał jedynie jeden model - MK7 - to myślę, że większość z klubowiczów/forumowiczów by się nie utożsamiała z tym...
wiem, że najłatwiej to beblać, a robić nie ma komu
ze mnie to jest taki geniusz artystyczny, że nic nie potrafię zrobić od A do Z w takich sprawach
ale komentować owszem
bidżej - 6 Lut 2009, 09:27
tak jak napisał Parzych - to mk7 jest głównym powodem powstawania nowego bannerka...
Howser - 6 Lut 2009, 10:54
sowa napisał/a: | Może tyle ode mua... żebyście nie trzymali się tylko tego symbolicznego kanonu mk1+ mk7
czasami fajnie zakomponowany kawałek koła na asfalcie z charakterystyczną linią zderzaka lub np sam cień auta na ciekawej fakturze ściany już może nieźle wyglądać ot takie luźne sugestie żebyście trochę oderwali się od pierwszych skojarzeń |
Tak na szybko
tomaszostry - 6 Lut 2009, 12:15
Parzych73 Wprowadziłem małe zmiany (model na MK7). Proponuje tamten zamienić na ten.
Parzych - 6 Lut 2009, 15:02
tomaszostry, nono, ten zdecydowanie lepszy
Tommi - 6 Lut 2009, 18:10
Przeglądając temat postanowiłem wziąć się do pracy, no i powstało takie cuś:
pozwoliłem sobie przypadkiem bez pozwolenia ciut zmienić logo, mam nadzieje ze nie zostanę wychłostany, jeśli ma być takie jak było lub sie nie podoba to zmienie.
Tak to wygląda na stronie:
Nie jest to jakiś szczyt umiejętności graficznych, ale moim skromnym zdaniem jak na paint'a nawet OK.
Myśle zrobic coś w podobnym stylu na Stronę główna co myślicie??????
trzeci - 6 Lut 2009, 19:17
Logo proszę zachować w takiej formie w jakiej jest obecnie używane przez nasz Klub.
Na razie nie ma w planach zmiany
Pozdro ...
bidżej - 6 Lut 2009, 19:59
sasasa z moim laptopem pośpieszyli się nad wyraz - więc mam tydzień wolnego i komputer pod ręką - może jeszcze coś wysmażę
Tommi - 6 Lut 2009, 20:10
Jak szef mówi tak i jest, zmienione logo i nietylko
Parzych - 8 Lut 2009, 02:39
Można mieć małą prośbę? Chciałbym moją drugą propozycję zamienić na to:
Kilku twórców już zmieniało swoje projekty, więc... chyba nie będzie problemu
Nesor - 8 Lut 2009, 08:53
trzeci napisał/a: | Logo proszę zachować w takiej formie w jakiej jest obecnie używane przez nasz Klub.
Na razie nie ma w planach zmiany |
z logiem to ja przesadzilem, choć bardzo ładne i nowoczesne hehe
Prosze o zamiane pozycji 6.Nesor
jaco11 - 8 Lut 2009, 10:50
Nie no Loga nie ruszamy
trzeci - 8 Lut 2009, 12:45
Podmianki zrobione
Freeman - 8 Lut 2009, 21:41
No plebiscyt banerków ruszył z kopyta.
bidżej - 8 Lut 2009, 22:48
że tak zapytam, ma ktoś fotkę oryginalnej mk1 idealnie z profilu, w dobrej rozdziałce?
tomaszostry - 9 Lut 2009, 00:15
Teraz coś statycznego i prostego
Mam jeszcze mnogo pomysłów, ale limit trzech już wyczerpany:)
Pozdro i niech wygra najlepszy.
trzeci - 9 Lut 2009, 08:22
tomaszostry napisał/a: | Mam jeszcze mnogo pomysłów, ale limit trzech już wyczerpany:)
|
Ale zawsze możesz coś poprawić, dopieścić
Wrzucone.
Jeszcze coś , jeszcze ktoś ? - 6 dni zostało
Pozdro ...
Tommi - 9 Lut 2009, 19:41
trzeci napisał/a: | jeszcze ktoś ? |
oczywiście, takie cuś, aby żadnej smutno nie było, że jej na banerze nie ma
trzeci napisał/a: | Jeszcze coś ? |
Gdybyś mógł podmienić pierwszą propozycje, bo jakies blade te Fiesty mi tam wyszły.
DziDzia - 10 Lut 2009, 20:25
Dobra.. Chcieli to macie:
Oto przebłysk geniuszu mistrza forum w paintowej grafice (czyli mnie ):
oraz coś co miało być ładne, a wyszło jak zawsze :
Wszystko jest tak małe, że nawet nie musicie tego powiększać ... A tym bardziej (to do modów) podklejać w pierwszym poście
W dodatku chyba rozmiar się nie zgadza
Ale jest :łoś: żeby nie było...
pozdro
jaco11 - 10 Lut 2009, 21:05
Dzidzia jeśli dostaniesz kiedykolwiek od kogokolwiek głos w ankiecie to będe Ja napewno za wolę walki i obiecuje tobie ze będzie twoje logo gdzieś tam .... daleko tam w tym dalekim internecie widniało
DziDzia - 10 Lut 2009, 21:14
pozdro
trzeci - 10 Lut 2009, 21:32
Wszystkie prace dorzucone - dzięki dla autorów
No a DziaDzia mnie zaskoczył.
Ta druga koncepcja naprawdę ciekawa.
Może jedynie nad lepszym wyróżnieniem/odcięciem logo pomyśleć, bo trochu się zlewa z tłem.
Pozdro ...
DziDzia - 10 Lut 2009, 21:49
trzeci napisał/a: | Może jedynie nad lepszym wyróżnieniem/odcięciem logo pomyśleć, bo trochu się zlewa z tłem. |
Wiem wiem... Ale ja tam nie umiem grafikować... Podrzucę coś jeszcze
pozdro
Parzych - 11 Lut 2009, 00:23
trzeci napisał/a: | Ta druga koncepcja naprawdę ciekawa. | To się jakoś nazywa... chyba protekcja
DziDzia - 11 Lut 2009, 02:06
Macie jeszcze jedno... Po 3-minutowym kursie fotoszopa
hMmm.. Nie ma tu pewnej koncepcji, którą chciałem zawrzeć w propozycji nr 2 no ale...
logo jest lepiej widoczne ...
Może jeszcze coś zmienię... Bo jakoś tak średnio mi się podoba
pozdro
sowa - 11 Lut 2009, 09:00
dzidzia normalnie zaczynasz szokowac działaj działaj
DziDzia - 11 Lut 2009, 13:35
sowa napisał/a: | dzidzia normalnie zaczynasz szokowac działaj działaj |
Wiem, wiem... Zajebiaszczy jestem (i taki skromny )..
Przerobiłem troszkę swoją trzecią propozycję, także proszę o zamianę
pozdro
DemptD - 11 Lut 2009, 22:22
howser mnie zainspirowal
w razie jakby komus logo przeszkadzalo to jest tez wersja ze zwyklym bialym
do podpiecia niech idzie wersja druga, te logo tam lepiej wyglada a logo rzecz swieta
sowa - 11 Lut 2009, 22:44
druga wrzucona.... choc mi chyba bardziej pierwsza podchodzi kolorystycznie tylko je nieco wyostrzyc na dole
Parzych - 11 Lut 2009, 23:26
DemptD, nie żebym się czepiał... ale bardziej chodzi o niezmieniane kształtu logo, nie o kolor logo...
sowa - 11 Lut 2009, 23:29
ale na masce musi ono mieć narzuconą perspektywe inaczej wyjdzie sztucznie Przy białym wyszła chyba nieco niesymetrycznie ale to już kwestia dopracowania
Parzych - 11 Lut 2009, 23:50
Asiu... trzeci napisał/a: | Logo proszę zachować w takiej formie w jakiej jest obecnie używane przez nasz Klub. |
sowa - 11 Lut 2009, 23:55
Jacku... ale zaręczam, że chodzi o nie zmienianie czcionek kształtu itp
DziDzia - 12 Lut 2009, 00:19
Parzych73, Co Ty za jeden, że z zarządem dyskutujesz, co hę
pozdro
malesiak - 12 Lut 2009, 02:49
Postanowiłem, korzystając z wolnego czasu (nauka do sesji ), urodzić coś na konkurs;)
Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim;)
DemptD - 12 Lut 2009, 11:14
więc tak kolejne dwa wytwory mojej wyobrazni i skutki nudy:
a z tym pierwszym cos sie wymysli i jakos przerobi
trzeci - 12 Lut 2009, 11:20
No to mamy oczko - 21 prac
dla autorów, bo będzie w czym wybierać.
Ostatnie dni na ewentualne poprawki i podmianki
Pozdro ...
DemptD - 12 Lut 2009, 11:27
o wlasnie, trzeci jezeli juz tu zawitałes to rozstrzygnij spor Jacka i Asi jak sprawa z tym logo u mnie na poprzedniej stronie?
trzeci - 12 Lut 2009, 11:36
Dla mnie obydwa są OK, bo na żadnym z nich nie ma jakichś rażących odstępstw od jego oryginalnego wzoru
Cieniowanie, perspektywa - wszystko OK, byleby bazą było oryginalne logo FKP.
Pozdro ...
DemptD - 12 Lut 2009, 17:06
dobra, podmiana tego mojego pierwszego projektu [czyli numerka 18 w klasyfikacji generalnej] na ten
bidżej - 12 Lut 2009, 18:50
jeszcze coś ode mnie (widzę że na tym samym zdjęciu modził tomaszostry - nie ściągałem ):
jeśli można dorzucić do konkursu bez podmieniania (bo w sumie nie wiem czy coś chciałbym podmieniać ) to poproszę, a jak nie, to do klubowego archiwum
trzeci - 12 Lut 2009, 19:00
bidżejku, dokonaj wyboru.
Jeśli mogę coś zasugerować to 2-kę bym podmienił
Pozdro ...
bidżej - 12 Lut 2009, 19:13
ehh... kiedy dwójka najbardziej mi się podoba
może jeszcze inni zasugerują co podmienić? jak wyjdzie na dwójkę to nie ma rady...
a póki co zaczekam z decyzją
DemptD - 12 Lut 2009, 21:28
bidżej, wymien jedynke reszta jest bardziej mila dla oka kij ze jestes konkurencja ma byc uczciwie wiec mowie uczciwie ze jedynka mi sie najmniej podoba ;P
Neo178 - 12 Lut 2009, 22:58
Witam wszystkich
Jakoś tak mnie zebrało i wymodziłem co nieco. Jeśli można to to są moje dwa zgłoszenia - trzecie jutro może zrobię pod wieczór, albo w sobotę z rana
1.
2.
Pozdrówki
Nesor - 13 Lut 2009, 00:48
no i mamy kolejna propozycja limit już wyczerpany hehe
sowa - 13 Lut 2009, 01:13
dorzucone co wy jecie???
bidżej - 13 Lut 2009, 01:14
ok, po 30 minutach gapienia się raz na jedno, raz na drugie, z bólem serca proszę o podmiankę dwójki na ostatnią propozycję...
BTW, tak na przyszłość dobrze byłoby rozdzielić konkursy na baner dla strony głównej i dla forum - pomijając kwestię wymiarów, obie strony mają całkiem inny design (kolory, layout itd...)
sowa - 13 Lut 2009, 01:15
zastanów się jeszcze masz czas do 15.02 do 23:59
bidżej - 13 Lut 2009, 01:18
sowa, a Ty co myślisz? co podmienić
ps. wyedytowałem poprzedni post...
sowa - 13 Lut 2009, 01:29
ciężko mi oceniać i cokolwiek sugerować zeby później na mnie nie bylo dwójka z trzech powieszonych chyba jest najbardziej dosłowna ale czy jest 'gorsza' od tego co dorzuciłeś ciężko powiedzieć. Pokombinuj jeszcze i zdecyduj na sam koniec... chyba ze już masz dosc banerologii to podmieniamy i po temacie
[ Dodano: Pią Lut 13, 2009 00:32 ]
Nesor, ja z samego rana wyjeżdżam ale wklej tu swojego maila i proszę by ktoś z posiadaczy wysłał koledze oryginalne logo klubu
bidżej - 13 Lut 2009, 01:40
to ja powiem tak: z dwójką strona wygląda chyba trochę przyciężko. poza tym sowa napisał/a: | dwójka z trzech powieszonych chyba jest najbardziej dosłowna | - uznam to za wadę
dodatkowo na wszystkich trzech jest zestaw mk1+mk7. a niech na jednym nie będzie.
podmieniamy i z głowy
a jakby kiedyś pasowało coś ciemniejszego wykorzystać - to proszę bardzo, dwójkę macie do dyspozycji
sowa - 13 Lut 2009, 01:43
ok.. ale czy to ostateczna odpowiedz???
podmieniam
bidżej - 13 Lut 2009, 01:46
sowa napisał/a: | ale czy to ostateczna odpowiedz??? | no nie, proszę Cię...
malesiak - 13 Lut 2009, 01:54
Aby w pełni wykorzystać swoją szansę (3 propozycje), dorzucam dwie modyfikacje pierwszego projektu. Różnią się kolorystyką i cieniowaniem.
Powodzenia & Pozdrawiam !
DemptD - 13 Lut 2009, 08:35
a teraz tylko zyczyc wszystkim powodzenia i niech wygra najlepszy
trzeci - 13 Lut 2009, 22:13
Oczopląsu można dostać od ilości i różnorodności Waszych prac
Dzięki wszystkim
I macie już praktycznie godziny na ewentualne korekty swoich prac.
Pozdro ...
Neo178 - 14 Lut 2009, 02:43
Proszę o zamieszczenie tego jako 3-cią propozycję
Pozdrawiam
Kod: | Zrobione :)
Thx.
Pozdro ...
- trzeci |
bidżej - 15 Lut 2009, 12:58
ostatnia prosta, jeszcze tylko 11h do mety a potem - powodzenia wszystkim
Tommi - 15 Lut 2009, 15:09
Trzecia propozycja by Tommi:
Powodzenia wszystkim
trzeci - 15 Lut 2009, 23:09
To już chyba koniec, choć oficjalnie została jeszcze prawie godzina czasu.
Jutro wszystkie zgłoszone prace trafią do ankiety na Forum Klubowiczów i niedługo poznamy nowe banery naszej strony i forum
Jeszcze raz dziękujemy wszystkim autorom, naprawdę miło nas zaskoczyliście liczbą i różnorodnością grafik
Pozdro ...
Parzych - 19 Lut 2009, 15:21
A ja (z powodu siły wyższej) nie zdążyłem zapodać trzeciego projektu, ehhh... ale cóż - pozamiatane...
misiek431 - 13 Mar 2009, 22:03
można jeszcze gdzieś głosować czy już zapadła decyzja????
aha, już nie musicie odpowiadać - spóźnilem się.. miesiąc
|
|