Forum FiestaKlubPolska -

Mechanika ogólna - [MK1] Klimatyzacja w Mk1?

JoeMix - 1 Sty 2009, 13:08
Temat postu: [MK1] Klimatyzacja w Mk1?
Ostatnio wpadł mi w łapy ciekawy folder, w wyposażeniu dodatkowym znalazłem 2 ciekawe rzeczy, mianowicie klimę i mocowanie zderzaka pochłaniające energię uderzenia... ma może ktoś jakieś szersze info?

Laskosz - 1 Sty 2009, 13:50

zderzak wygląda jak wersja na usa, może miały coś takiego?
a co do klimy to widać że musiała mieć osobny obieg powietrza :) dodatkowe wyloty na środku deski bo u nas nagrzewnica cały czas grzeje :) no chyba że założyli jakiś zawór przed nagrzewnicą pomijający ją w małym obiegu.... ale co nam z klimy panowie :P jak buda w większości przypadków jest i tak mało szzelna :)

JoeMix - 1 Sty 2009, 13:57

Laskosz, Masz rację, to było tylko na rynek USA.
Intel - 1 Sty 2009, 14:17

I pomyśleć ze miałem okazje kupic taką klime zdezaki itp z amerykanskiej fiesty ktora goscie pocieli tydzień wczesniej . . .
Laskosz - 1 Sty 2009, 19:41

Intel napisał/a:
I pomyśleć ze miałem okazje kupic taką klime zdezaki itp z amerykanskiej fiesty ktora goscie pocieli tydzień wczesniej . . .

Ty mi szukaj wiesz czego :P
a klimy nie mam gdzie wsadzić już :rotfl:

kostek88wjcz - 1 Sty 2009, 23:43

nie no takich bajerow to sie w mk1 nie spodziewalem ;) ogrzewane fotele juz mnie zdziwily a co dopiero klima ;)
diodalodz - 2 Sty 2009, 02:27

hehe trzeba było zaimportować z 10 sztuk z USA jak dolar słabo stał . teraz to się koszta podniosły . Swoją droga nigdy nie widziałem wersji USA w polsce :(
JoeMix - 2 Sty 2009, 09:36

Była z pól roku temu wystawiona na jakieś netowe ogłoszenie, nawet tu linka ktoś dawał.
Laskosz - 2 Sty 2009, 17:11

diodalodz napisał/a:
hehe trzeba było zaimportować z 10 sztuk z USA jak dolar słabo stał . teraz to się koszta podniosły . Swoją droga nigdy nie widziałem wersji USA w polsce :(
no ja na żywca też nie widziałem ale są prospekty youtube itp :P

JoeMix napisał/a:
Była z pól roku temu wystawiona na jakieś netowe ogłoszenie, nawet tu linka ktoś dawał.

kurde nie widziałem :> a dość bacznie śledze ogłoszenia :)

JoeMix - 2 Sty 2009, 18:40

Laskosz, cena była w tysiącach liczona jak pamiętam, a stan autka dostateczny+