Forum FiestaKlubPolska -

Archiwum Forum FKP - Chciałam się pochwalić ;D

MONIA - 27 Lis 2008, 22:35
Temat postu: Chciałam się pochwalić ;D
Zacznę od początku...
Dwie ,trzy doby przed Zlotem w Poznaniu jak część wie szalałam z aparatem po Oes-ach Rajdu Elmot.
Szalałam mało powiedziane :hihihi: na szaleństwo przyszedł czas kiedy musiałam do Was dojechać :devil: żeby żabsko objechało dużą pętle...
Pewnego pięknego dnia dostałam mail-a od byłego naczelnego miesięcznika WRC że chcą moje foto do albumu..tak pierwszego w Polce profi albumu poświęconego Rajdom w Polsce.
Pojawił się mały szok i niedowierzanie,, :9: Jak tooo???
wysłałam foty w pełnej rozdzielczości...i takie są efekty :ok:

Alboom

i cała reszta

Dziękuję Grzegorzowi Krajewskiemu za to wyróżnienie...już wiem że warto jechać samej setki kilometrów na Rajd,wcinać piach i taplać się w błocie,smażyć się lub zamarzać do szpiku kości w oczekiwaniu start OES-u .. :V:

KUI3A Dziękuję że obudziłeś we mnie bakcyla Rajdów i Fotografii
:)

P.S.Mysz,Qzyn,Puma,Fordon,Żółwik Jako pierwsi obejrzeliście foty z Elmotu w rezydencji No.3 wśród nich była ta..taka statyczna...zwykła ...tą wybrali i ta jest :ok:

Żółwik Tuptuś - 27 Lis 2008, 22:42

Hmm - zaraz przyjdzei LOY i stwierdzi że dziadosko spasowali błotniki w tej rajdówce :)

Gratulacje :yes: cieszę się że mimo wypłynięcia na szerokie wody pamiętasz jeszcze o nas :)

Biszkoptów nie traktuj poważnie - przed chwilą krzyczeli ZDRADA , teraz będą Ci przyklaskiwać - takie życie .

cbt57 - 27 Lis 2008, 22:42

gratulacje! :)
J@rek - 27 Lis 2008, 22:44

Gratulację :V:
trzeci - 27 Lis 2008, 22:47

Gratki MONIA :brawo:
Cieszę się, że to co jest Twoją pasją znajduje takie uznanie :)
Oby jeszcze większe i częściej !
Pozdrówka :)

Puff - 27 Lis 2008, 23:01

Nice, nice :) Jeśli jest opcja, to chętnie obejrzałbym te foty w pełnej rozdziałce :-)
cbt57 - 27 Lis 2008, 23:04

swoja droga zna ktos kierunki na studiach z dziedziny fotografii w okolicach poznania/ szczecina ? chce isc na polibude laczac to z fotografia ale znalezc nic nie moge :(
MONIA - 27 Lis 2008, 23:06

cbt57 napisał/a:
swoja droga zna ktos kierunki na studiach z dziedziny fotografii w okolicach poznania/ szczecina ? chce isc na polibude laczac to z fotografia ale znalezc nic nie moge :(
Ty sie pakuj w bryke i przyjeżdżaj na Barbórkę Warszawską... :ok:
cbt57 - 27 Lis 2008, 23:10

nie mam zadnego tele :( ale jak beda checi i pieniadze to wpadne :D
Qzyn - 27 Lis 2008, 23:14

No Monia bardzo sie ciesze :) FKP jest dumne z CIebie :D A fotki faktycznie widzielismy pierwsi :ok:
Parzych - 27 Lis 2008, 23:53

MONIA, cieszymy się razem z Tobą :V: ... Gratulacje i kolejnych sukcesów :yes:
PS.
Duma nas rozpiera z takiego fotoreportera :jupi:

Howser - 28 Lis 2008, 00:06

Gratulacje :brawo:
zefir - 28 Lis 2008, 01:11

rispecta ;)
szkoda ze to nie zadna z fotek ktore pomagalem Ci modzic :P

Mysz - 28 Lis 2008, 08:11

yuuuupii :rotfl: będę miała sławę wśród znajomych :hihihi: ja Ci to Monia prorokuje :yes:

gratuluje

Brook - 28 Lis 2008, 09:15

Wielkie Gratki :brawo: :brawo:

powodzenia na dalszej drodze :przytul:

KUI3A - 28 Lis 2008, 09:48

no to całkiem sympatycznie

gratuluję zatem i życzę dalszych sukcesów :ok:

mareno - 28 Lis 2008, 10:07

No to gratuluje. Mysle, ze moznaby wspomniec o tym fakcie na stronie glownej FKP.
DziDzia - 28 Lis 2008, 10:43

Żółwik Tuptuś napisał/a:
Biszkoptów nie traktuj poważnie - przed chwilą krzyczeli ZDRADA , teraz będą Ci przyklaskiwać - takie życie .

O cholera... To jeszcze jestem Biszkoptem :?: Hmmm...

MONIA, kongratulejszyn :)

pozdro :!:

Fordon - 28 Lis 2008, 14:51

No siostro tlenu... nie powiem fakt ze ogladalismy fotki jeszcze cieple jak przyjechalas... nic tylko pogratulowac i czekac az kolejne foty zostana umieszczone w takim albumie :)

:yes: :ok:

osimek1 - 28 Lis 2008, 22:49

cbt57 napisał/a:
wiem ze w okolicach lodzi jest (kuzynki chlopak z pabianic pod łodzią studiuje cos z fotografie wiec na pewno cos jest)

zefir napisał/a:
szkoda ze to nie zadna z fotek ktore pomagalem Ci modzic
teraz bedzie na odwrot - monia bedzie pomagac Tobie ;)
zefir - 29 Lis 2008, 08:48

osim nie wiesz to sie nie odzywaj :1xf:

my z Monia wiemy o co biega ;)) )

MONIA - 30 Lis 2008, 21:26

Kochani jestem na początku drogi i jeszcze wieeele nauki przede mną,na laurach nie spocznę,obiecuję...

Myślę że jest to odpowiedni moment na Podziękowania dla Tych którzy byli przy mnie i wspierali w trudnych chwilach,mimo że dzieliły i dzielą Nas setki kilometrów,bez Was nie byłoby tego mojego małego "sukcesu"... :przytul:

stafcio - 30 Lis 2008, 22:22

a gdzie takowom ksiazke mozna nabyc?
Małgorza - 30 Lis 2008, 23:57

Tu: http://www.rajdy.pl/

MONIA, gratuluję :ok: