|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka - [MK4] Dziwny problem z oświetleniem panelu nawiewu
J@rek - 22 Lis 2008, 19:55 Temat postu: [MK4] Dziwny problem z oświetleniem panelu nawiewu Witam wszystkich :łoś:
Mam problem dziś wybrałem się do sklepu FeuVert (to samo co NarAuto) z zamiarem kupna dywaników gumowych na zimę pomyślałem że kupię też żarówki do oświetlania panelu nawiewu kupiłem wymieniłem i nie świeci, myślałem że może tak jak z żarówkami do lamp nie wolno łapać za klosz więc kupiłem drugą paręi też nie świeci W instrukcji obsługi nić nie piszę jakie tam powinny być żarówki ale myślę że jest tylko jeden woltaż itd.
Pomocy nie wiem co może być przyczyną Czy znajduje się bezpiecznik do tych żarówek
Marcin - 22 Lis 2008, 20:09
sprawdź gniazdo na płytce czy gdzieś nie ma zimnego lutu, ewentualnie gdzieś mógł się przewód oderwać, bo chyba całe podświetlenie jest spięte równolegle
J@rek - 22 Lis 2008, 20:13
Kable raczej odpadają ale jeszcze jutro sprawdzę
[ Dodano: Sob Lis 22, 2008 20:52 ]
Tak się zastanawiam czy te kloszy na czubku mają strzałki czy trzeba może je ustawić w jakimś określonym kierunku
[ Dodano: Nie Lis 23, 2008 09:57 ]
A więc niedawno wróciłem z parkingu i obejrzałem sobie wszystkie kabelki i są one w stanie nie naruszonym :łoś: przekręciłem trochę te żarówki (a właściwie obudowy w których się znajdują) i zobaczę wieczorem efekt, bo teraz za jasno
[ Dodano: Nie Lis 23, 2008 10:01 ]
Zapomniałem dodać że te żarówki które wsadziłem mają 1,2W 12V
|
|