|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Sport w FKP - Amatorska Liga Torowa 18,10,2008 Tor Poznan
zefir - 20 Paź 2008, 12:53 Temat postu: Amatorska Liga Torowa 18,10,2008 Tor Poznan w sobote bylem z moim znajomym biala Honda Civic k20, na torze Poznan, udzielalem mu pare rad jak smigac po torze a przy okazji wyskoczylem porobic fotki
pozniej bedzie wiecej
sulos - 20 Paź 2008, 12:55
o. widze subarynke Janisza i pomyslec, ze mialem u nich pracowac
Żółwik Tuptuś - 20 Paź 2008, 19:10
znajome miejsce .
Zefir widzę że jak to mawiają - ciągnie wilka do lasu
Napisz coś więcej o zawodach - to były wyścigi ? jakie czasy mieli chłopaki ?
ps: znaleźli grzyby za tym zakretęm co pokazywałem ?
Piter - 21 Paź 2008, 23:09
No Zefiro fajne fotki
ps by Żółw : Mam nadzieję że nie wycieli wszystkich
zefir - 30 Paź 2008, 22:34
wiec tak pisze teraz ;D
lepiej pozno niz w grudniu
dwa evo fortunnie trafiy tak w las ze obily dwa boki, porsche to gowno jak dla mnie, wroc kierowcy porsche to panowie ładni co wiedza tyle o jezdzeniu co ja o graniu w rzutki pod woda, fajna ekipa 4turbo, gruby serwis czuc gotowke, ale znaja sie na rzeczy a kierowcy grubo smigaja
ja bylem czesciowa foto serwis czesciowo serwis bialej hondy, czesciowo dawalem wskazowki jak smigac ,
jedno evo sie wzielo i spalilo:D znaczy silnik i podloga, oficjalna wersja jest taka ze wybuchl silnik i poszedl olej na wydech na dlugiej prostej, ale kierowca kamikadze widzac ogien nie zwolnil , nie wysiadl z auta ale dojechal do padoku i tam go ugasili
czasy najlepsze bylo okolo 1:42:00 bodajrze a robila go ta dziwna impreza na okolo 600Km zmodzona z UK za 50000 funciakow;) prowadzil chyba Czernik.
tyle ode mnie
wasz Ojciec redaktor
|
|