|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Tuning mechaniczny - pewien plan??
winiar789 - 15 Paź 2008, 22:23 Temat postu: pewien plan?? witam was mam pewien plan ..mysle ze sie uda a jak sie uda opisze co zrobilem:) chcialbym tylko dowiedziec sie od was jakie sa wymiary kolektora 1.25 16v dokladnie mi chodzi o flansze czyli dokladny wymiar dzur wylotowych w srodku wymiezone gdzie sa dziury do wkrecenia kolektora do silnika dokladnie wszystko moze ktos to kiedys mierzyl i ma takie wymiary ??bylbym bardzo wdzieczny za podanie..
zefir - 15 Paź 2008, 22:32
stary rob to w jednym temacie lub chociaz nazywaj tematy, bo robisz sobie problem
PumaRST - 15 Paź 2008, 22:41
kup uszczelek za 15-20zł i bedziesz miał wszytko!!
LOY - 15 Paź 2008, 22:43
ty chyba chcesz pobic jakis rekord .tematów ..ciekawe czy te modyfikacje będa rekordowe ..czy tez na biciu piany sie skonczy ..a w temacie ..zanim wywalisz jakis temat ..mysl ..wiesz pocwicz mysl głeboka ..wystarczy kupic uszczelke kolektora i juz masz szablon flanszy ...
PS ..kuzwa macie tam chyba w tych smiesznych silniczkach uszczelke kolektora ..co
[ Dodano: Sro Paź 15, 2008 22:45 ]
PumaRST napisał/a: | kup uszczelek za 15-20zł i bedziesz miał wszytko!! |
ehhhh byłes szybszy
Żółwik Tuptuś - 15 Paź 2008, 22:46
Winiar - stworzyłeś chyba 4 tematy traktujące zasadniczo o tym samym , gdzie we dwóch gdybasz nad pierdzeniem tłumika zamiast zejśćdo auta i po odpaleniu rozwiać swoje wątpliwości .
Nie twórz do końca listopada żadnych tematów więcej w TM bo się pogniewamy .
ps: Gdyby nagle w przebłysku geniuszu przyszła ci do głowy jakaś niesłychanie skomplikowana modyfikacja ( na przykład wymiana nakrętek w portkach wydechu , lub gum trzymających tłumik na sportowe ) to daj mi znak na priv i zweryfikujemy czy sie to nadaje oki ?
|
|