Forum FiestaKlubPolska -

Car Audio i CB - [MK4] jak za³o¿yc w mk4 g³osniki w tylnych boczkach

dida - 4 Wrz 2008, 12:14
Temat postu: [MK4] jak za³o¿yc w mk4 g³osniki w tylnych boczkach
czy kto¶ ju¿ montowa³ g³o¶niki w tylnych boczkach w mk4?czy jest to sens?co wy o tym my¶licie?
sulos - 4 Wrz 2008, 12:17

z punktu widzenia jakosci dzwieku - nie ma sensu. wrecz powiedzialbym, ze jakosc dla osob siedzacych z przodu sie pogorszy
z punktu widzenia glosnosci, lansu, baunsu i punktow respektu pod remiza - kazdy glosnik ma sens

dida - 4 Wrz 2008, 16:20

Raczej granie pod remiz± mnie nie krêci.poprostu kto¶ mi ¿uci³ taki pomys³ i zapewni³ ze bedzie ekstra!to ju¿ mi sie wydawa³o dziwne.ju¿ sobie wyobrarza³em jak ca³y boczek trzêsie sie i obija o karoserie! :rotfl:

[ Dodano: Nie Wrz 07, 2008 11:28 ]
przez ten czas troche poje¿dzi³em i pos³ucha³em to tu to tam ..i podsumuje temat montowania g³o¶ników w fiescie trzy drzwiowej w boczkach z ty³u!

N I E M O N T U J C I E !!!!! M A S A K R A ! ! <stop> <stop> <stop>

sudoMK4 - 20 Wrz 2008, 14:47

ja mam tylko sty³u g³o¶niki chyb 13 ale zmieniam na lepsze bo to jeszcze po poprzednim w³a¶cicielu a z przodu ni mam nara¼ie nie my¶lê bo nie chce zdejmowaæ tapicery
Puff - 20 Wrz 2008, 18:27

Ja planujê na ty³ [w miejsce do tego z definicji przeznaczone] wrzuciæ jakie¶ takie byle-co, byleby gra³o, bo ludzie siedz±cy z ty³u (je¶li maj± zaszczyt podró¿owania ze mn± - LOL) to jak radio nie jest dosyæ g³o¶no, to niewiele s³ysz±. G³o¶niki s±, jak maj± szpeciæ audio, to w radiu mo¿na je wy³±czyæ - niemniej tak jak pisa³em - jak kto¶ siedzi z ty³u, to na pewno us³yszy co¶ z radia jak to bêdzie na <0,5 regulatora.
dida - 21 Wrz 2008, 16:44

nie wiem czy kto¶ zauwarzy³,ale ja pyta³em o te boczki plastikowe w srodku auta,a nie o te boczki w komo¿e baga¿nika ³±cz±ce sie z tylni± pó³k± w których jest miejsce na g³osniki... :jupijej:
Puff - 21 Wrz 2008, 16:54

dida napisa³/a:
nie wiem czy kto¶ zauwarzy³,ale ja pyta³em o te boczki plastikowe w srodku auta

To tam siê cokolwiek o rozs±dnej wielko¶ci zmie¶ci? :|

ps. "zauwa¿y³" i "komorze"

dida - 23 Wrz 2008, 11:02

przecie¿ tu nie pisownia jest najwa¿niejsza!!!tylko nasze fiestki!!! :1xf:

[ Dodano: Wto Wrz 23, 2008 11:03 ]
<dresik>

Puff - 23 Wrz 2008, 13:34

dida napisa³/a:
przecie¿ tu nie pisownia jest najwa¿niejsza!

Nie jest, dziwi mnie jednak, ¿e Ciê to po oczach nie k³uje... :|

Swoj± drog±, ¿e uczepi³e¶ siê mojego post scriptum, a na g³ówne pytanie nie odpowiedzia³e¶.