|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka - problem z postojówkami...
kamilocha1 - 16 Cze 2008, 11:37 Temat postu: problem z postojówkami... mam problem... ni skad ni zow±d przestała mi działać lewa strona postojówek i pod¶wietlenie deski rozdzielczej... z tyłu podpiołem z prawej do lewej żarówki tak na hama kabel i tył działa... z przodu zrobilem tak samo ale zato juz 2 postojówki nie działaj±...
a jak wsadze nowy bezpiecznik to od razu sie przepala...
powiecie mi gdzie moge szukać przyczyny??
dziekuje z góry pozdrawiam.
diodalodz - 16 Cze 2008, 13:44
też nie wiem ale ja bym zaczynał od rzeczy dokładanych czyli automatyczne wł±czniki ¶wiateł ect pod¶wietlanie zapalniczki , radio pod¶wietlanie tablicy rejestracyjnej .
kamilocha1 - 16 Cze 2008, 17:50
zapalniczki niemam, wymienilem zespolony ten ciumek co wlacza kierunkowskazy bo jak sie sam wylaczal jak wyprostowalem kierownice to swiatla mijania na chwile przygasały... ale to tez nie to. teraz juz nie przygasaj± ale nadal jest gdzies przebicie. jak dupnie bezpiecznik to radio ino przygasa a pozniej znowu gra... tylko to zauważyłem
odyniec - 17 Cze 2008, 15:25
zegary to standard, bo jak masz spalony bezpiecznik od jakiegokolwiek oswietlenia to zegary tez nie dzialaja...
szynszyl - 17 Cze 2008, 16:29
odyniec napisał/a: | zegary to standard, bo jak masz spalony bezpiecznik od jakiegokolwiek oswietlenia to zegary tez nie dzialaja... | bardzo trafne spostrzezenie..
takie genialne, bo : kamilocha1 napisał/a: | jak wsadze nowy bezpiecznik to od razu sie przepala... |
rozebrałbym oslone kolumny kierownicy i przegladn±l przewody. co¶ jest brzydko docisnięte
stafcio - 18 Cze 2008, 09:03
sprawdz przewody, mozesz nie miec gdzies masy albo nie styka gdzies +.
|
|