Forum FiestaKlubPolska -

Nasze auta - [Inny] Troll :) -Nissan Patrol

AeRJot - 9 Cze 2008, 16:22
Temat postu: [Inny] Troll :) -Nissan Patrol
1. NICK: AeRJot
2. IMIĘ: Artur
3. MODEL: Nissan Patrol zwany Trollem
4. WERSJA: GR Y60
5. ROCZNIK: 92r
6. SILNIK: 2826ccm
7. OPIS AUTA: po TAZ'ie (FF XR2i) i nibyjeepie ASIA Rocsta przyszedł czas na jedno poważniejsze jeżdzidełko z naciskiem na teren zamiast toru ... po kilku tygodniach poszukiwań pojawił sie Troll. Samochod kupiony juz "lekko' zmodyfikowany ale ogólnie dość kiepskimi materiałami (jak na klase xtreem) z czasem dokonałem wiele zmian mających na celu poprawe i tak doskonałych możliwości terenowych .....samochodzik zwraca uwage na sibie i ułatwia jazde po mieście (poza śmieciarkami nic mi nie zagraza i kierowcy "plaszczaków" jakoś chętne ustepuja mi drogi :) )

8. DOKONANE ZMIANY / WYKONANE PRACE
a. wizualne: podniesiony, poszeżony + oswietlenie, kangur i bagażnik
b. mechaniczne: lift zawieszenia + 3", koła 33"/12"/15" BFGoodrich AT na stalówkach DOTZ 8,5"/15" (33"/12"/15" BFGoodrich MT na stalówkach MANGELS 10,5"/15" oraz 33"/12"/15" MAXIS Sentex na stalówkach MANGELS 10,5"/15") bagaznik wyprawowy o udżwigu 200KG wraz z oświeleniem dodatkowym Hella, kangur + progi przystosowane pod HILifta, cięte nadkola wraz z gumami DKRS, Snorkel BGP light, pełne wały napędowe jak i osie pędne (zamiast rurowych) poliuretanowe tuleje zawieszenia, amortyzator skrętu OME, wzmacniane amortyzatory TrailMaster (2-kierunkowe)
c. audio: Pion 85BT + JBL 6x9 + JBL odseparowane 165mm + Blaupunt GTA2 x 2 + Blaupunkt GTA4 + Pion 30cm 2-cewkowy w skrzyni 46l
d. inne:

9. PLANOWANE ZMIANY / PLANOWANE PRACE
a. wizualne: ciecie tyłu i przodu wraz ze wzmacianymi zdezakami (dodatkowe punkty mocowań + zintegrowany kangur "grubościenny" + miejsca na wyciągarki)
b. mechaniczne: 4,2D (juz jest brakuje skrzymi); 2 wyciągarki mechaniczne; dalszy lift tym razem budy o kolejne 3" i koła 37"/14,5"
c. audio: - 121dB w Radomiu i już wystarczy:)
d. inne

10. FOTKI AUTA

UPDATE:
chyba najsłynniejsze zdjęcie pieknej i bestii (kazdy wie kto tu "piekna" a co bestia) :rotfl:

i kilka innych fotek

molu - 9 Cze 2008, 17:25

eee no a gdzie fotka z Szopem ? <8>
pzdr

AeRJot - 9 Cze 2008, 17:31

ależ oczywiście że będzie ... ino dopiero wieczorem jak dotrę do domciu
Laskosz - 9 Cze 2008, 21:15

to autko zrobiło na mnie ogromne wrażenie już w radomiu :yes: poprostu jest świetne :ok:
PUCIO - 11 Cze 2008, 21:03

AeRJot napisał/a:
najsłynniejsze zdjęcie

najpiękniejsze ... :ups: !!!
a autko znam i naprawde na mnie TEŻ zrobiło wrażenie
świetny opis

kostek88wjcz - 12 Cze 2008, 00:33

ja sie zdziwilem w poznaniu jak bass chcila sie wydostac z samochodu przez tylnie wrota ;) samochodzi konkretny :) gangsta :)