|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Tuning mechaniczny - Pytanie odnosnie zaciskow z xr2i
czw-free - 11 Maj 2008, 23:28 Temat postu: Pytanie odnosnie zaciskow z xr2i Nie wiem gdzie wiec pisze tutaj w razie co prosze przeniesc, mam pytanko moze ktos sie orientuje gdzie znajde zestaw naprawczy do zaciskow z xr2i ?? narazie pytalem w inter-cars`ie to powiedzieli mi ze nie maja, a w fota moga mi zalatwic ale musze poczekac jakies propozycje gdzie jeszcze ?? bo u gonery to krzycza jak za zboze ;-) ...
Marcin - 12 Maj 2008, 09:47
jak to w intercarsie nie mają? mówisz że chcesz tłoczek bodajże 54mm i komplet uszczelek pod konkretny model i tyle, na pewno mają bo sam się o nie jakiś czas temu pytałem.
SpiderMAN - 12 Maj 2008, 15:04
Doładnie jak Marcin napisał... Ja tak właśnie zamawiałem, obyło się bez tłoczków bo się je dało doczyścić i wżerów nie miały. Choć w gruncie rzeczy ja bym aż tak na cene tego zestawu nie narzekał, to ma działać i to dobrze, bo to twoje bezpieczeństwo.
czw-free - 12 Maj 2008, 22:19 Temat postu: ... no to musze ich pomeczyc i zalatwic bo zaciski juz pol roku leza i sie doczekac na zalozenie nie moga jakos nie moge sie zebrac dzikei wielkie, jak cos sie ruszy to napisze
Laskosz - 12 Maj 2008, 22:28
najpierw może sprawdź czy na 1000% podejdą żebys kasy w błoto nie wrzucił
Arkadius - 13 Maj 2008, 18:56
autofren D4025 - pod tłoczek 54mm - zestaw naprawczy... 14,25zł za kpl. u Szypryta http://szypryt.pl/ moze jest u Ciebie ta firma
|
|