Forum FiestaKlubPolska -

Car Audio i CB - Pomocy :D

Domel181 - 4 Maj 2008, 16:01
Temat postu: Pomocy :D
Mam radio http://www.allegro.pl/ite...dition_f_v.html
Głośniki w drzwiach :
http://www.allegro.pl/ite...gwarancji_.html
Jakie głośniki wrzucić na półkę i czy potrzebny wzmak ??

tomekk58 - 4 Maj 2008, 16:23

a czego oczekujesz od sprzetu w samochodzie? w jakiej cenie? jakiej muzyki sluchasz w aucie, czy moze wiadomości :rotfl: ??
sulos - 4 Maj 2008, 17:09

nie rob nic z polka.
kup wzmacniacz, zmien glosniki w drzwiach, kup drugi wzmacniacz i wstaw niskotonowca na pake.

energizzzer - 4 Maj 2008, 17:15

wiadomo ze , ze wzmacniaczem uzyskasz lepsza jakość dźwięku , niezależnie co byś wsadził w ta polkę.

zamiast tych pajonierow mogłeś zainwestować w jakis zestaw odseparowany , miałem te pioniery i więcej bym ich juz nie kupil.

mam do sprzedania cos takiego , jakby cie ten zestaw zainteresował to pisz na gg.
LANZAR MX KT 6

Domel181 - 4 Maj 2008, 19:29

Słucham muzyki techno :D To co zrobić ?
Marcin - 4 Maj 2008, 19:45

słuchać innej muzyki :fox:
Domel181 - 5 Maj 2008, 08:44

To miał być żart ? :D
sulos - 5 Maj 2008, 09:16

co rozumiesz pod pojeciem "techno"? w naszym pieknym kraju jest to naprawde szerokie pojecie pod ktorym miesci sie wszystko od wyrobow manieczkopodobnych poprzez garage az do schranz/speedcore
FiFa - 5 Maj 2008, 15:18

noo ale jakby nie było to raczej szybkie i potezne uderzenie jest potrzebne.... na Twoim miejscu pozadny zestaw odesparowany na przod, a na tyl tylko jakiegos niskotonowca w skrzyni i bedziesz naprawde happy :D :-) A jesli narazie nie myslisz o niskotonowcu, to wzmaka na przod, i jakis lepsze glosniki, najlepiej 16 i wygluszyc dobrze drzwi i tez jest miły efekt :-)
sulos - 5 Maj 2008, 20:05

FiFa, albo szybkie, albo potezne. cudow nima
Domel181 - 6 Maj 2008, 07:36

Tak dokładnie trance :D
stir - 3 Cze 2008, 10:13

trance to nie techno. jest zasadnicza różnica między trance i techniczną muzyką. ale nie wazne. jezeli masz możliwości (głównie chodzi o kase :-P ) to ja zaproponowałbym ci poszukać głośników GMS. ta firma puściła głośniki z magnesem neodymowym (elektronicznym). głośnik jest lekki. charakteryzuje sie lekkością, niskim obciązeniem dla radia ( bardzo wazna cecha) a przedewszystkim skutecznością. jest potęzna różnica między zwykłym krzemowym magnesem a neodymowym. cenowa tez ale nic za darma. neodymy mają szeroki zakres tonów jakie przenoszą i tez istotne nie cherczą od razu. polecam bo sam miałem i byłęm bardzo zadowolony :yes: