|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Tuning mechaniczny - Strumienica...Hm...
Filip_T - 2 Kwi 2008, 17:38 Temat postu: Strumienica...Hm... Witam...chodzi mi po glowie pomysl zamontowania strumienicy w mojej fiestce...ale zastanawia mnie jeden fakt czy wiecej pali wtedy z tym bajerem...o to was pytam:) :patyk:
madek - 2 Kwi 2008, 17:39
w którym miejscu ?
i pytanie PO CO ?
sulos - 2 Kwi 2008, 17:40
przelej pieniadze mi na konto a przynajmniej bedziesz mial satysfakcje z dobrego uczynku.
a zebys czul sie jeszcze lepiej, bede codziennie Tobie pisal (a w weekendy dzwonil), ze Twoj samochod ma 365km i 84756nm wiecej
Filip_T - 2 Kwi 2008, 17:43
czy wiecej pali ze strumienica??!! to jest pytanie:P
zefir - 2 Kwi 2008, 17:47
mi po zalozeniu dwoch strumienic spalanie wzroslo o 8L :///
Filip_T - 2 Kwi 2008, 17:48
o szok...;/ to chyba zrezygnuje;/
[ Dodano: Sro Kwi 02, 2008 18:03 ]
nie no powaznie o 8l...?? kto ma niech mi sie wypowie...:) z gory dziekowa:D
osimek1 - 2 Kwi 2008, 18:06
zefir, nie no nie robmy sobie jaj - lepiej normalnie Filipowi wytlumacz ze tego syfu nie warto zakladac
Filip_T, powiedz mi po jasny gwint chcesz strumiennice ?? malo Ci mocy - z 1.3 i tak za wiele nie zrobisz, ale jak tak bardzo chcesz zacznij od wymiany filtrow, swiec, kabli, pozniej dopiero sie baw w bardziej konkretne modyfikacje - ale wtedy budrzet 100zl na strumiennice to jest zdecydowanie za malo...
[ Dodano: Sro Kwi 02, 2008 18:07 ]
w tym klubie chyba za wiele osob strumiennicy nie ma a jezeli maja to sie nie chwala
Filip_T - 2 Kwi 2008, 18:12
Hm...grzesiu mowisz ze z 1,3 duzo nie uciulam??<drapanie> czyli ten bajer mi nie pomoze...;/ a fakt kable ze swiecami by sie przydalo wymienic....:P to zrobie tak jak mowisz zaczne od konkretow a pozniej zajme sie srutututu...:) dziekowa
Żółwik Tuptuś - 2 Kwi 2008, 18:43
W przypadku podejścia do auta sam znalazłeś właściwa drogę ( najpierw konkrety , później pierdoły , na końcu tjunink .
W przypadku forum proponuję zacząć od przeszukania archiwum TM - pytań o usprawnianie 55 i 60 konnych potworów było tutaj mnóstwo .
|
|