|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Mechanika - 3 pytania
Tommy - 10 Mar 2008, 13:50 Temat postu: 3 pytania Witajcie chłopaki i dziewczynki
Zwracam się tutaj z serią pytań odnośnie silnika 1.3 (nie bić - ja szukać i brakować konkrety)
Pytanie I: Czy poza wtryskiwaczem są jeszcze jakieś potwierdzone różnice pomiędzy wtryskiem w 1.1 i 1.3 ?
Pytanie II: Gdzie podłączony ma być wężyk prowadzący od tego ciekawego "wynalazku" -napowietrzacza spalin czy jak się to tam naukowo nazywa (te dziwne rurki na kolektorze)
Pytanie III: Czy komputer z 1.1 jest w stanie poprawnie obsługiwać silnik 1.3 ?
Słyszałem opinie że jest taki sam jak w 1.3 , oraz takie że jest inny - może ktoś kto już to przerabiał na własnej skórze ma konkretną odpowiedź..
Z góry zaznaczam, że nie chodzi mi bynajmniej o odpowiedzi zaczynające się od "Chyba" , "Pewnie" , "Raczej" bo, że "raczej powinno" to ja już wiem, ale zależy mi raczej na konkretnych odpowiedziach (może ktoś już ten temat przerabiał ).
Kolin - 11 Mar 2008, 13:55
Cytat: | Pytanie III: Czy komputer z 1.1 jest w stanie poprawnie obsługiwać silnik 1.3 ?
Słyszałem opinie że jest taki sam jak w 1.3 , oraz takie że jest inny - może ktoś kto już to przerabiał na własnej skórze ma konkretną odpowiedź.. |
Będzie chodził
Tommy napisał/a: | Pytanie I: Czy poza wtryskiwaczem są jeszcze jakieś potwierdzone różnice pomiędzy wtryskiem w 1.1 i 1.3 ? |
Nie ma
Tommy napisał/a: | Pytanie II: Gdzie podłączony ma być wężyk prowadzący od tego ciekawego "wynalazku" -napowietrzacza spalin czy jak się to tam naukowo nazywa (te dziwne rurki na kolektorze) |
Tutaj nie pomogę
|
|