|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka - Problem ze światłami i dmuchawą jak....
Andrzej_1 - 26 Sty 2008, 02:49 Temat postu: Problem ze światłami i dmuchawą jak.... Witam.Dziś przedstawiam kolejny problem,jakos wcześniej tego nie zauważyłem jak włączę tylną wycieraczkę,dmuchawa przestaje pracować i gasną światła .Zastanawia mnie też dlaczego jak zapalę światła dmuchawa zwalnia wystarczy dać troszkę gazu i jest ok.Zauważyłem też że przy naciśnięciu hamulca podświetlenie licznika też minimalnie przygasa.Pozdrawiam.
Ps.Te problemy z elektryka są chyba przez to że podobno była zmieniana instalacja(czego nie widać) tak jednak twierdził poprzedni właściciel.Auto było też nie otwierane i nie odpalane od października 2007.Jednak to dzięki Wam wszystko zaczyna działać jak należy za co Wam bardzo dziękuję.Pozdrawiam!!!!
genov - 26 Sty 2008, 10:10
a jakie masz ladowanie????
Andrzej_1 - 26 Sty 2008, 16:58
Witam.Więc ładowanie wygląda następująco 14,20 przy lekkim dodaniu gazu oczywiście bez świateł.Przy włączonych światłach 14,15v z kolei na wolnych oborotach13,9v bez świateł przy zapalonych 13,5.
szynszyl - 26 Sty 2008, 22:10
to git..
sprawdz wszystkie masy - miałem tak jak zasniedziały
Andrzej_1 napisał/a: | Te problemy z elektryka są chyba przez to że podobno była zmieniana instalacja | cała?
Andrzej_1 - 26 Sty 2008, 22:26
szynszyl napisał/a: | to git..
sprawdz wszystkie masy - miałem tak jak zasniedziały
Andrzej_1 napisał/a: | Te problemy z elektryka są chyba przez to że podobno była zmieniana instalacja | cała? |
Nie podobno tylko z przodu gościu mi dzisiaj powiedział(Dzwoniłem do niego ) że zmieniał instalację bo coś mu nie pasowało ale nie pamięta co mu nie pasowało (dziwne).Na moje oko instalacja wygląda na nie ruszana tylko było wszysko w cho.... porozłanczane.No ale dzięki Wam zaczyna wszystko działać.Zastanawia mnie ta wycieraczka czemu jak ją włączę nie działaja światła i przestaje działac dmuchawa.
|
|