Forum FiestaKlubPolska -

Car Audio i CB - Szukam montażysty radia i głosników z Krk

Kafar - 7 Lis 2007, 06:50
Temat postu: Szukam montażysty radia i głosników z Krk
Kupiłem wreszcie radyjko i głosniki JBL GT5-500. Jest z was ktoś z Krakowa co się zajmuje i zna na montazu? bo ja wogóle :-D
osimek1 - 7 Lis 2007, 08:54

Kafar nieboj zaby - kupujesz przejsciowke z fordowskiej kostki na iso (kosztuje ~10zl przynajmniej ja tyle placilem) w radiu pewnie tez juz masz wyjscie na iso jak nie to kolejna kostka ~10 laczysz kostki i radio juz dziala:)
wymienic glosniki to tez nie problem bo odkrecasz tapicerke i jedyne co musisz zrobic to przepiac kabelki do glosnikow (jezeli sa oryginalne to ucinasz kable i zakladasz odpowiednie koncowki i podpinasz do glosnika)

na prawde nawet sie na tym nieznajac jest to raczej latwe do wykonania:)

Kafar - 8 Lis 2007, 06:33

Tak, wiem niby proste ale w moich rekach ....:) Sa tam zwrotnice, tweetery i nie chciałbym xczegoś spartolić. Juz się umówiłem w MM gdzie montuja sprzęt. Za 80zł to zrobią.
osimek1 - 8 Lis 2007, 06:41

80zl powiadasz hmmm...chyba dam ogloszenie do gazety ;D
Bart_Skrzyszow - 8 Lis 2007, 20:52

Ee no chyba nie masz co z kasą robić jak chcesz dać 80zł za zamontowanie radyjka i głośników.. Nie wierzę że nie dasz rady tego zrobić sam ;) Trochę chęci i odwagi ;)
Ew na pewno znajdziesz jakiegoś kumpla z którym podczas pracy wypijesz piwko i Ci to zrobi ;)

Cysiu - 9 Lis 2007, 10:01

Kafar napisał/a:
Juz się umówiłem w MM gdzie montuja sprzęt. Za 80zł to zrobią.

MM trochę się ceni. Nie dosyć że mają droższy sprzęt niż w innych sklepach to jeszcze za montaż też wyższa marża. Ja za montaż głośników w drzwiach (nie była to fiesta i nie było w ogóle miejsca na głosniki) z wierceniem dziur na nie oraz montażem radia zapłaciłem 50 zł. A reszte sprzętu kombinowałem sam żeby założyć i nie wydawać na marne pieniędzy.

osimek1 - 9 Lis 2007, 22:02

no i z cysiem dali my rade :D fakt ze sooba montowalismy prawie caly dzien :P ale bylo wesolo :D
Cysiu - 10 Lis 2007, 00:25

osimek1 napisał/a:
ale bylo wesolo

A że jak by wstawić cenzurę w nasze słowa to prawie nic by się nie usłyszało :P