Forum FiestaKlubPolska -

Tuning mechaniczny - STOŻEK w Fieście 1.1 !!!! JAK!!!???

Grzesiek - 22 Sie 2007, 23:56
Temat postu: STOŻEK w Fieście 1.1 !!!! JAK!!!???
Witam Panów i Panie !! nie wiem czy taki temat już był ale mam problem. Mam Fieste 1.1 z 95' roku i chce do niej zamontować stożek zamiast tego ochydnego okrągłego filtra <nie pytajcie po co> tylko nie wiem w jaki sposób. Chodzi o to ze nie wiem czy robić odmy od korka do oleju i takiego przewodu co wychodzi od tyłu silnika i wchodzi w filtr powietrza. MOZE MA KTOŚ DO SPRZEDANIA GOTOWY DOLOT DO TAKIEJ FIESTY?? albo może jakiś schemat, zdjęcia porady co i jak ?? PROSZĘ DAJCIE JAKĄŚ WSKAZÓWKĘ :D :D :D
zefir - 23 Sie 2007, 00:02

:serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: kocham CIe bat bat bat bat bat bat
jackrzec - 23 Sie 2007, 05:44

Były fotki na forum - niepamiętam kto to robił, ale gdzieś jest - użyj wyszukiwarki.
Tommy - 23 Sie 2007, 08:28

Porywasz się chłopie na niezłą masakrę... ;-) Na przyszłość nie pytaj o tuning 1.1 bo może Cię spotkać publiczne biczowanie łańcuchem rozrządu :-)
SpiderMAN - 23 Sie 2007, 08:50

jackrzec napisał/a:
Były fotki na forum - niepamiętam kto to robił, ale gdzieś jest - użyj wyszukiwarki.
Przepol ma stożek... a dolot ma z jakiegos Seata o ile się nie mylę...
Kolin - 23 Sie 2007, 10:17

zefir napisał/a:
:serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: kocham CIe bat bat bat bat bat bat

moge go też pokochać full radocha :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: full radocha full radocha

Nie no a tan na serio jesli chcesz miec stożek od w twoim silniku to weź kup kopółkę od Opla Astry na monowtrysku cenna ok 50 zł nawierć nowe dziury stare zalep ładnie zbuduj dolot z rur jakich tam chcesz zakończ stożkiem i po sprawie ;-)

SpiderMAN - 23 Sie 2007, 10:24

Tylko po co... jak cię filtr stary denerwuje, to kup nowy, zobaczysz jak wtedy silnik zacznie oddychać...
Daras84 - 23 Sie 2007, 10:52

Kolin wsyztsko wyjasnil :D jak zmontujesz to pochwal sie na forum :D :D :1xf: to podwiesimy hehe dla potomnych :przytul: