|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Frakcja ma³opolska - Nowy moderator i lider frakcji ma³opolskiej
maerik - 9 Maj 2007, 13:36 Temat postu: Nowy moderator i lider frakcji ma³opolskiej Witam!
W zwi±zku z nawa³em obowi±zków pozaklubowych jestem zmuszony odst±piæ od funkcji lidera i moderatora frakcji.
Jako mojego zastêpcê zg³aszam Przepola, który jest na pewno bêdzie sw± przysz³± funkcjê sprawowa³ bardzo dobrze!
Prawdopodobnie zbêdne bêdzie rozpisywanie ankiety i wyborów ze wzglêdu na ma³± frekwencjê g³osuj±cych, chyba ¿e siê mylê?
Je¶li nikt nie zg³osi sprzeciwu sprawa zostanie przekazana do w³adzy wykonawczej (trzeciego) i dowództwo przejmie Przepol.
Podsumowanie, hehe:
Przez okres mojej kadencji zwiêkszy³a siê co prawda liczba u¿ytkowników ma³opolskich na forum gdy¿ chêtni byli dodawani systematycznie ale spoty frakcyjne niestety nie odbywa³y siê w liczniejszym gronie. Nie zmienia to faktu, ¿e na wielu spotach by³o bardzo mi³o
Niestety akcje mailingowe z zaproszeniami na spoty ani roznoszenie ulotek te¿ nie przynios³y upragnionego skutku. Eh, Wy (i my te¿ Krakusy...
Dziêkujê Wam moi mili i pozdrawiam!
Przepol - 9 Maj 2007, 23:23
Z duma przejme sprawowanie tej funkcji
i bede staral sie nie gorzej niz Maerik
sowa - 10 Maj 2007, 01:01
heh ... w tym t³umie gwarze i przekrzykiwaniu siê czcigodnego gremium.. pozwolê sobiê byæ ¶wiadkiem przejêcia w³adzy i pogratulowac
....który stawia na zlocie.. stary czy nowy szef???
Piter - 10 Maj 2007, 09:25 Temat postu: Re: Nowy moderator i lider frakcji ma³opolskiej
maerik napisa³/a: |
(...) zwiêkszy³a siê co prawda liczba u¿ytkowników ma³opolskich na forum gdy¿ chêtni byli dodawani systematycznie ale spoty frakcyjne niestety nie odbywa³y siê w liczniejszym gronie (...)
(...)Niestety akcje mailingowe z zaproszeniami na spoty ani roznoszenie ulotek te¿ nie przynios³y upragnionego skutku(...)
|
Ja cierpiê na to samo .... Do³±czany by³ kazdy kto zg³osi³ taka chêæ na forum GG lub emial a na spota nie by³o chêtnych... W koñcu po moich pro¶bach i gro¼bach prawie wszyscy zostali spuszczeni..... Ehhhh szkoda
Powodzenia dla Was !
Przepol - 10 Maj 2007, 11:03
Dziekuje
Ja na dzien dzisiejszy jestem na 100% w Radomiu i mam nadzieje ze Maerik tez jedzie.
Piter u nas jest podobnie, duzo chetnych ale jak trzeba pojawic sie na spocie to pojawia pare osob :(
|
|