|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Tuning mechaniczny - Czy znacie firmę Montii?
rogal173 - 8 Kwi 2007, 21:55 Temat postu: Czy znacie firmę Montii? Witam szanownych urzytkownikow forum. Dopiero co sie zalogowalem i mowie napisze pierwszego posta. Do rzeczy. Założyłem do mojej fiestki mk3 1.3 tłumik firmy Montii. Nie bede ukrywal ze cenowo byl w miare przystepny ale tez mi sie spodobal. Dlatego tez mam pytanie czy ma ktos moze zalozony tlumik tej firmy i jak on sie ewentualnie sprawuje. Jesli chodzi o mnie to rewelacji nie ma . Slychac ze cos tam z tylu jest zamontowane ale od takiej pojemnosci nie mozna zbyt wiele wymagac . Najwazniejszy jest wyglad a prezentuje sie ladnie Prosze o opinie Wrzucam tez linka do mojego modelu z fotka moze kogos tez skusi
http://montii2.livenet.pl/podstr/t8x1z1.htm
Pozdrawiam Kamil
interrex - 8 Kwi 2007, 22:32
Lepsza fotka by była jak to wygląda na samochodzie, tak to nie ma co oceniać.
I jak to już kiedyś ktoś sprytnie zauważył to lepiej o opinie pytać się przed zakupem a nie po
rogal173 - 9 Kwi 2007, 00:34
Bedzie jutro fotka na samochodzie jak tylko wstane zrobie A co do zakupu kupilem wczesniej pytajac sie sprzedawcy a teraz chce wiedziec czy po roku sie np nie wypalaja czy cos roznie to bywa wy wiecie najlepiej Wszak przed zakupem nie moglem sie was spytac bo nie wiedzialem o istnieniu tak fajnego ciekawego czesto odwiedzanego przez urzytkownikow forum
odyniec - 9 Kwi 2007, 02:21
powiem tak... jakiego efektu sie spodziewales? kadnego mruuuuuczenia?
to zapomnij... to jest całe 1,3i wiec wiele po tym silniku spodziewac sie nie mozna.. ani mocy, ani brzmienia. przykro mi.
zefir - 9 Kwi 2007, 12:10
ja mam 1,25 i brzmi zajebiscie:)
rogal173 - 9 Kwi 2007, 14:15
Obiecałem zdjecia wiec sa:) Pogoda jest taka sobie wiec arcydzielo to to nie jest:)
zefir - 9 Kwi 2007, 15:19
wizualnie nie najgorzej to wyglada
rogal173 - 10 Kwi 2007, 17:51
Zefir a ty masz jakias fotke Twojego autka z ów na maxa wypasionym tłumikiem ?
zefir - 10 Kwi 2007, 22:51
patrz moj temat w tuningu mechanicznym:)
Darekmk3 - 12 Kwi 2007, 00:10
odyniec napisał/a: | powiem tak... jakiego efektu sie spodziewales? kadnego mruuuuuczenia?
to zapomnij... to jest całe 1,3i wiec wiele po tym silniku spodziewac sie nie mozna.. ani mocy, ani brzmienia. przykro mi. |
Odyniec naprawde szkoda ze Ci przykro... ,swego czasu krązyl filmik z mojego wydechu i startow na torze w wyrazowie(czestochowa)-zobacz sobie i moze wtedy przestaniesz głupoty gadac...-wszytsko sie da...
pozdro
Ad@mus - 12 Kwi 2007, 00:16
moje jeden trzy na gazie z wykrojonym katem i przelotem wlasnej konstrukcji pozamiatalo golfa 2 1.6i, wiec jak sie chce to mozna cos zdzialac
no i dolot opisany na FsQaud przez Darka tez troche daje
|
|