|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Car Audio i CB - Wielka prosba jak puscic kable z radia do polki.
domin117 - 25 Lut 2007, 12:13 Temat postu: Wielka prosba jak puscic kable z radia do polki. Witam serdecznie jestem tu nowy ale mam wielka prosbe a mianowice czy posiada ktos moze instrukcje jak sciagnac przednia tapicerke w MK4 zeby puscic kable z radia do tylnej polki w ktorej sa glosniki? Jak puscic kable? Prawa czy lewa strona? Pozdrawiam i prosze o pomoc
Fordon - 25 Lut 2007, 12:30
8| ale co ma tapicerka z przodu do pulki znajdujacej sie z tylu kable poprowadz prawa strona (pasazera) pod deska rozdzielcza pozniej w dol pod plastikowa listwe idaca przy podlodze i tak az do tylnej kanapy i jestes juz w bagazniku...
domin117 - 25 Lut 2007, 13:16
Ale jak puscic po deska rozdzielcza?
Marcin - 25 Lut 2007, 13:27
zgrabne rączki i heja, na pewno znajdziesz miejsce nad nogami pasazera zeby podwiesić gdzies kabelki, chyba to takie trudne nie jest, ale jak chce Ci się zdejmowac całą deske rozdzielczą to proszę bardzo...
Fordon - 25 Lut 2007, 13:42
Pod deska na bank ida przewody fabrycznej wiazki wiec podczep sie do nich... nic trudnego..
hammerfall - 18 Maj 2007, 20:38
A jak rozbroić listwy podłogowe? Odkręciłem śruby, wyjąłem bolce i nadal trzyma - na wysokości otworów po tych bolcach. Zna ktoś metodę?
jackrzec - 18 Maj 2007, 21:38
hammerfall napisał/a: | Zna ktoś metodę? | Trzeba ciągnąć, tylko z wyczuciem, żeby tych bolców nie połamać. To działa na tej zasadzie, że wchodzi w blachę i te kołki które wyjąłeś rozpierają plastik na boki i dlatego się trzyma. Potem już tak zostaje i mimo wyjęcia tych bolców, to plastik dalej jest trochę "rozparty". Trzeba użyć siły.
hammerfall - 18 Maj 2007, 22:34
Jutro spróbuję. Mam nadzieję, że puści...
Slaweeek - 18 Maj 2007, 22:47
jackrzec napisał/a: | Potem już tak zostaje i mimo wyjęcia tych bolców, to plastik dalej jest trochę "rozparty". Trzeba użyć siły. |
ja używałem do pomocy 30 centymetrowego śrubokręta i niom podwadzałem w miejscach gdzie były te bolce i lekko z wyczuciem i wyskakiwały z zaczepów
Matis - 9 Lip 2007, 18:18
wystarczy lekko odginać po kawałku plastik i wsówać przewody bez demontażu listwy podłogowej.
Slaweeek - 9 Lip 2007, 18:21
patyk Matis ale ten temat był aktualny półtora miesiąca temu
Matis - 11 Lip 2007, 15:11
Slaweeek napisał/a: | patyk Matis ale ten temat był aktualny półtora miesiąca temu | jak już to aktualny był cztery miesiące temu a kontynuowany półtora miesiąca temu
|
|