Forum FiestaKlubPolska -

Car Audio i CB - JVC KD-G821

kaczoro - 24 Lut 2007, 12:10
Temat postu: JVC KD-G821
Miał ktoś do czynienia z tym radyjkiem? Proszę o opinie o tym radiu i czy w cenie okolo 750zł znajdę coś lepszego? Poradźcie coś bo już sam nie wiem... :he:
Pozdrawiam!

p.s podaje przykładowego linka http://www.maximedia.pl/?...e&p=jvc_kd_g821

Powertech - 25 Lut 2007, 17:14

Mamy takie radyjko zamontowane na statku pasażerskim. Podłączone są do niego głośniki Creativa i dwa zwykłe (łącznie 6) i naprawde radyjko daje rade. Podłączony jest również do niego mikrofon. Planujemy mały wzmacniacz do niego podłączyć. Ale jeżeli chodzi o zamontowanie go w samochodzie to gra naprawde czysto, pięknie i głośno. Przed zamontowaniem na statku podłączyłem na próbe w fiestce pod małą tube i wyślałem że bębenki wyskoczą. Bardzo dobrym radyjkiem jest również
JVC KD-SH99R. Pozdrawiam

Link do przykładowego radyjka http://www.allegro.pl/ite...dzo_dobry_.html

anjko - 25 Lut 2007, 19:53

Super radyjko tylko ja osobiscie polecam JVC KD-G722 dokładnie to samo tylko bez wyświetlacza graficznego i za 515zł mozna dostac nowe na allegro. A taki wyswietlacz moim zdaniem zbedny dodatek jak sie radio montuje w samochodzie.
scorpion69 - 25 Lut 2007, 21:25

ja tez mam kdg-721 i gra :ok: jesli w podobnej cenie znajdziesz tez clariona albo kennwoda to masz wybór. ALE za t w JVC masz aż 3 lata gwarancji :-P
Piesek - 5 Mar 2007, 22:36

JVC KD-G722 mogę Ci puścić za 500zł, kupione w niemczech, raz tylko podłączyłem żeby zobaczyć czy działa... i działa :] i zostało spowrotem wsadzone w pudełeczko, posiadam wszystko do tego radia, tzn, panel z folią, etui, karton, radio, kostke, pilot. Zapewniam że nie użytkowałem tego radia tylko sprawdziłem po zakupie czy działa, auto przez cały czas jest w budowie, ze względu na to że koszty mnie przewyższają będę musiał zrezygnować jeszcze na dłuuugi okres z audio. A wiadomo takie sprzęty szybko tracą na wartości. Jak coś napisz do mnie na priwa, bądz gg: 3119823