Forum FiestaKlubPolska -

Car Audio i CB - Wyjście na wzmacniacz

kaczoro - 17 Lut 2007, 14:45
Temat postu: Wyjście na wzmacniacz
Mam oryginalne radio Ford 6000 CD i planuję rozbudowę audio w fiestce w oparciu o tą jednostkę tylko mam mały problem bo radio to nie ma wyjścia na wzmacniacz :-/ i w związku z tym mam pytanie czy za pomocą takiego cuda http://www.allegro.pl/ite...zmacniacz_.html będę mógł podpiąć wzmacniacz i będzie wszystko ładnie i pięknie grało :ok: ? Czy lepiej odpuścić sobie przeróbki i zmienić radio (jednak zależy mi na oryginalnym radiu bo mi się poprostu podoba :-P )
Pozdrawiam!

lehu8 - 17 Lut 2007, 16:13

Możesz tego użyć ale po co :he: praktycznie kazdy wzmacniacz ma wejscia sygnału do których sie podłącza plusy z dwóch głosników i normalnie bedzie wszystko grało 8)
kaczoro - 17 Lut 2007, 16:42

lehu8 napisał/a:
Możesz tego użyć ale po co :he: praktycznie kazdy wzmacniacz ma wejscia sygnału do których sie podłącza plusy z dwóch głosników i normalnie bedzie wszystko grało 8)

Jestem zielony w kwestii car audio więc nie wiedziałem, że można tak sobie z tym poradzić :ups: Dzięki za pomoc :ok:
Pozdrawiam!

molu - 17 Lut 2007, 19:08

lehu8 napisał/a:

Oj nie kazdy 8)
A nawet jakby nie mial wejscia High input to radio lepiej oddac do fachowca zeby wlutowal dodatkowe wyjscie na kablu :-D

pozdro

lehu8 - 17 Lut 2007, 19:31

Zgadza się, napewno lepiej bedzie działać jak sie wypuści sygnał z przedwzmacniacza niz taka redukcja 8)