|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Tuning stylistyczny - Podsufitka mk4-czyszczenie
Slaweeek - 12 Gru 2006, 22:01 Temat postu: Podsufitka mk4-czyszczenie Witam wszystkich jak wiadomo zaczeły się już długie zimowe wieczorki, na dworze nie ma co robić więc można samochodzik do kultury dporowadzić. i mam pytanie jak zdjąć podsufitke w mk4 czy jest ona jakoś przyklejona czy trzyma się tylko osłonami od słońca, na słupkach i z tyłu po rogach. Chce zdjąć i ją wyprać bo kiedyś to ona była jasna a teraz to bardziej szarą przypomina oczywiście siedzonka i podłoga też do czyszczenia ale z tym dam sobie radę. Jeszcze nie zaglądałem i nie kombinowałem jak zdjąć tą podsufitke i tak kontrolnie pytam.
LOY - 13 Gru 2006, 01:23
jest przyklejona....nie polecam jej odrywac bo ryzykujesz jej zniszcznie ...spróbuj wyczyscic ją bez zdejmowania tylko nie nasącz jej zbytnio wodą .Materiał podsufitki jest papo-podobny nasiaka i plami się od wilgoci...
Kamil - 14 Gru 2006, 10:45
LOY napisał/a: | Materiał podsufitki jest papo-podobny nasiaka i plami się od wilgoci... |
nio...sam sie przekonałem...nie dość,że zostają brązowe plamy to jeszcze potrafi się marszczyć...zainwestuj sobie w wanisz w sprayu i podczas czyszczenia odrazu musisz wycierać do sucha bo powyłażą Ci te cholerne plamy...
malek - 14 Gru 2006, 19:58
ja w mk3 wyczyściłem jakimś płynem do tapicerki - była brązowa teraz jest szara
daro - 22 Gru 2006, 19:21
kup sobie plyn do czyszczenia dywanow zrob piane i delikatnie miekka szczoteczka przetrzyj po podsufitce
|
|