|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Car Audio i CB - Końce kabli do głośników
haber - 19 Lis 2006, 13:33 Temat postu: Końce kabli do głośników Mam takie pytanie. Na zaślepce radia w fiescie mk4 z 97r, w tylnej części są dwie kostki i antena. Siedząc w aucie, po prawej stronie zaślepki do kostki wchodzą 4 kable jednakowej grubości (raczej cienkie), podejrzewam
że one są do głośników, a po lewej stronie jest druga kostka i do niej wchodzi 5 kabli różnej grubości. Jest tam też zasilanie. Gdzie mogę znaleźć końce kabli od głośników. Sciągnąłem boki przy progach i idą tam wiązki kabli, ale tych od głośników raczej nie ma. Gdzie one mogą być wyprowadzone?? Jeżeli to ważne to w mojej fieście nie było żadnych głośników ani radia.
stasiek49 - 19 Lis 2006, 15:10
są w drzwiach
haber - 19 Lis 2006, 16:52
W drzwiach ich nie ma. Waśnie do drzwi żaden kabel nie wchodzi.
odyniec - 19 Lis 2006, 17:30
fabrycznie w mk3 byly zawsze glosniki, wtyczka zawsze przez drzwi wchodzila do glosnikow. jesli nie to przy slupkach sie rozejrzyj za tymi kablami. w mk3 kable do glosnikow byly 2 (żółty i biały).
jackrzec - 19 Lis 2006, 23:12
odyniec napisał/a: | fabrycznie w mk3 byly zawsze glosniki, | Nie prawda! Nie zawsze. Dopiero po 94 roku dawali głośniki w drzwi, bo do tyłu to w wersji C była opcja, a do "wyższych" w tym ostatnia "classic" wkładali komplet - przód i tył. Ale gościu pisze o mk4, w której przynajmniej w drzwiach powinny być te dolne. Chociaż były wersje bez radia, to nie wiem czy tam wkładali, bo to w sumie było by bez sensu.
|
|