|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Tuning stylistyczny - [MK3] Tuningowana Futura
Hillt - 1 Lis 2006, 12:27 Temat postu: [MK3] Tuningowana Futura Witam!!!!!!!!!
Co sadzicie na temat mojej fiesty????????????? chcialbym znac wasze uwagi:)
A oto moja płaska klapa:) tylko troche żałuje ze nie usunąlem wycieraczki i zamka, ale i tak jestem bardzo zadowolony:):):)
Pozdro dla wszystkich klubowiczów
molu - 1 Lis 2006, 12:41
skoro mialy byc uwagi ;-)
-lewa strona przód cos slabo spasowana 8)
-jak juz bylo cos malowane mozna bylo prysnac lustereczka i klamki
-brak kapsli troche razi
-w tylnich lampach prysnałbym sprajem chociaz kieruneczki 8)
-no i te biale szybki
pozatym ok
pozdro
scenic_17 - 1 Lis 2006, 14:45
molu napisał/a: |
-brak kapsli troche razi |
moze alumy sa "pozyczone" to kapsli miec nie beda
malek - 1 Lis 2006, 15:33
daszek by się przydał, a reszta może być , w pierwszej chwili nawet nie zauwazyłem że nie ma halogenów
Daras84 - 1 Lis 2006, 16:31
Fajna i zadbana pozatym minus za zamek i wycieraczke... psuje efekt klapy... no i te paletki a po za tym to nei maluje sie opon na czerwono
Ps z czego kierunki boczne??
Hillt - 1 Lis 2006, 17:13
Hmmmm mam zamiar zmienic lusterka na M-classic, a kierunki to sa zwykle od elganta za 4 zl ze sklepu:):):)
Co do OPON to pozstawie to bez komentarza:D
waber - 1 Lis 2006, 21:28 Temat postu: Re: Hillt z kat wziołeś te kierunki boczne??
dday - 1 Lis 2006, 22:30
wyglądają jak od seicento
madek - 1 Lis 2006, 22:48
dday napisał/a: | wyglądają jak od seicento |
waber napisał/a: | Hillt z kat wziołeś te kierunki boczne?? |
przeciez napisal, ze od malacza
dday - 2 Lis 2006, 00:15
madek napisał/a: | ze od malacza |
nie było w maluchach białych (chyba, ze ktoś sobie sam założył)
w elegantach były pomarańczowe - takie jak w cinquocento
madek - 2 Lis 2006, 11:24
dday napisał/a: | nie było w maluchach białych (chyba, ze ktoś sobie sam założył) |
a w fiestach byly biale kwadraty albo jajka? nie, ale kazdy moze sobie kupic wiec w czym problem ;-)
dday - 2 Lis 2006, 12:48
madek napisał/a: | w czym problem ;-) |
w tym, od czego one są oryginalnie
malek - 2 Lis 2006, 16:23
słabo je widać, jesli są z malucha, to przecież nic nie stoi na przeszkodzie, żeby robili takie jak fabrycznie tylko, że białe, mimo, że białych "oryginalnych" nie ma i nie było.
Hillt - 2 Lis 2006, 17:32
Hmmmmmmmm, nie rozumiem w czym problem kupilem je w pierwszym lepszym sklepie z czesciami do 126p, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa troszeczke mniejsze ale i tak pasuja i dobrze sie trzymaja!!!!
dday - 2 Lis 2006, 19:36
Hillt napisał/a: | i tak pasuja i dobrze sie trzymaja!!!! |
i to najważniejsze
one mają kształt (takjakby) stożka czy walca
Hillt - 3 Lis 2006, 10:54
hmmmmm w zwiazku z licznymi opiniami na temat bialych kierunków zamieszczam linka z allegro:
http://www.allegro.pl/ite...to_126p_el.html
mam nadzieje ze to rozwieje wszelkie watpliwosci
maerik - 3 Lis 2006, 11:21
Ładna fiesta!
Dekielki by się przydały. Felgi nie najgorsze, aczkolwiek lekkie obiżenie by się przydało (jeszcze z 20-30mm).
W miejscu halogenów pomaluj tą siatkę na czarno! Srebrne siatexy są tragiczne i nie pasują do niczego tylko kojarzą się z wiejskim tjuningiem.
Lusterek na M3 nie zmieniaj. Jeśli już to na MK3.5 ale ja bym je zostwił (paletki też swój urok mają). Aha i nie maluj ich w kolor nadwozia - takie też są ładne. Ale to już kwestia gustu.
Duży plus za brak widocznej rdzy;). Widzę, że auto malowane było niedawno.
Zamaluj/zaklej słupek boczny na czarno - będzie się ładnie komponował z szybkami. To nic, że nie są atermiczne - są ładne i czyste!
Tylne światła? Kierunek na czarno - tak dla kontrastu Światło wstecznego - lekko na czerwono.
Pozdrawiam i życzę wytrwałości, bo miło się ogląda Twoją fiestę!
dday - 3 Lis 2006, 13:18
Hillt napisał/a: |
mam nadzieje ze to rozwieje wszelkie watpliwosci |
tak - bo one pasują i do kaszla i do cieniasa (identyczne mocowanie/idwntyczny otwór w błotniku) ale oryginalnie takie kierunki były montowane tylko w seicento
pozdro
K0zi - 3 Lis 2006, 15:19
zderzaki od futury maja to cos w sobie jeszcze tylko lustereczka na tyl lotke i szybko przyciemnic i bedzie super sie prezentowala
PS niedlugo sie pochwale swoja tylko jeszcze musze sprezynki wymienic
odyniec - 4 Lis 2006, 12:41
niema bata, furkę ładnie odpicowałeś
bardzo ładna, tylko z kieruneczkami z tyłu powalcz (kowal ma do sprzedania - w giełdzie jest ogłoszenie -> lampy tylne), klamki i lusterka maźnij lakierem, a tak pozatym to mam jakiś szcunek do Twojej furki.... bo moja Fiestka także jest czerwona
Piter - 6 Lis 2006, 22:55
Bardzo ładna.
Lusterek i klamek nie maluj. Tak wyglądają bardzo dobrze. Jeśli chcesz to wymień lusterka ale tak jak pisał maerik na mk3 95r.
Szkoda zostawionego zamka i wycieraczki na klapie.
Lampy tylne na czerwono.
I Git będzie.
maerik - 7 Lis 2006, 09:17
FKP Piter napisał/a: |
Szkoda zostawionego zamka i wycieraczki na klapie.
|
Zakup wycieraczkę z MK4 - będzie super pasowała do tych grubych zderzaczków.
Lookas0001 - 16 Lis 2006, 17:22 Temat postu: hmm Hmm, mi się generalnie nie podoba płaska klapa. Wozik niby ok ale niczym szczególnym się nie nie wyróżnia. Ciągle tylko te same zderzaki od futury, jakieś alu i już... Hmm, tuning u nas nadal jest 100 lat za murzynami i tyle. A do autka, fajne kolejne tak samo stuningowane autko;-)
Mafios - 17 Lis 2006, 12:55
dla mnie fiesta jak fiesta ;p tym bardziej ze wysoko stoi
LOY - 17 Lis 2006, 16:48 Temat postu: Re: hmm
Lookas0001 napisał/a: | Wozik niby ok ale niczym szczególnym się nie nie wyróżnia. Ciągle tylko te same zderzaki od futury, jakieś alu i już... Hmm, tuning u nas nadal jest 100 lat za murzynami i tyle. A do autka, fajne kolejne tak samo stuningowane autko;-) |
taaa jasne gdyby przyczepił 45 km laminatu ,skrzydełka , kolorowe lampeczki to według Ciebie murzynów by dogonił ? Kolego fiesta mk3 to wyjatkowo ..nietuningowalne auto ..pozwala na niewiele modyfikacje ..jest skromne i nijakie i zakres tuningu który w oczy nie kole równiez powinien być skromny . Ludzie którzy poznali materie fiesty doskonale o tym wiedza i szerokim łukiem omijaja krzykliwe spojlery czy ..stajlowe dodatki. Skromny tuning i smaczne detale kolego to wbrew pozorom najlepsza modyfikacja ...potuniguj swoje auto a szybko przyznasz mi rację
marcus_87 - 17 Lis 2006, 17:59
racja, tuning fiestki powinien sie opierac na seryjnych stonowanych gadżetach plus gleba i ladne alumki.
mnie osobiscie najbardziej razi jak ktos chce obnizyc auto progami i mega dokladkami pod zderzak. wyglada to jak waski jezdzacy kloc bez proporcji.
maerik - 17 Lis 2006, 23:29
Ale progi ze stajni Zender to dobra rzecz!
rybson93 - 6 Kwi 2012, 13:11
Mam pytanko... Miejsce na rejestracje w klapie szpachlowałeś czy może wspawywałeś?? czy może jednak kupiłeś klapę bez miejsca na rejestrację?? ten zderzak to od MK4??
Jagla - 22 Gru 2012, 21:19
Jak dla mnie piekna
|
|