Forum FiestaKlubPolska -

Car Audio i CB - GENIALNE NOWE WZMACNIACZE

jaco11 - 12 Paź 2006, 08:58
Temat postu: GENIALNE NOWE WZMACNIACZE
http://www.allegro.pl/ite...daz_okazja.html

tak wiem cena wiadomo ale może ktoś miał do czynienia z tym sprzętem pozdro... jaco

andrew - 12 Paź 2006, 09:18

JACEK jako wzmak do zegarka to trafiles w 10 ale nie na wzmak do suba czy a front odradzam
jaco11 - 12 Paź 2006, 09:21

andrew napisał/a:
JACEK jako wzmak do zegarka to trafiles w 10 ale nie na wzmak do suba czy a front odradzam
i to mi się podoba !!!!! nie znam się aż tak ale spytać można

PS. odezwij się na gg

semek711 - 12 Paź 2006, 09:27

mialem kiedys cos podobnego w swoim samochodziku podlonczonego pod tube z glosnikiem magnata 12'' calowym.
co do mocy to ten wzmacniacz byl slabszy niz moje radio na mosfetach 4*50 (panasonic).
a jesli chodzi o znieksztalcenia to... oh maj got... masakra. z ciekawosci kiedys podlonczylem dwa glosniki magnata car fit, ktore mam w drzwiach. sluchac sie tego nie dalo.
zdecydowanie nie polecam wywalac na to kasy. mojego udalo mi sie opchnac i kupilem uzywanego magnata classic 100. niby ma to 100 watt w mostku ale to jest ta prawdziwa moc

molu - 12 Paź 2006, 11:55

Te wzmaki to SYF :)
pozdro

cinot - 12 Paź 2006, 14:17

Daruj sobie, dziadostwo, jak wszystkie inne now ew cenie około 60 zeta.
nowy porządny wzmak musi swpje kosztowac i ważyć :-D

Miałem okazj ekiedys rozbierac taki wzmacniacz, w srodku obudowy o wymiarach kartki a4
znalazłem płyteczkęo wymiarach katridża do pegazusa :-D

Arkadius - 12 Paź 2006, 17:52

szrot i tyle..... Kupel kupił Firsta tam niby 1500W chyba..... nie umiał go podłaczyć przyniusł mi do sprawdzenia podpinam w aucie a on ciszej gra niz moja końcówka w radiu :D
Bongo - 7 Lis 2006, 20:28

to sa wlasnie wynalazki z fajnymi liczbami na obudowie :/ nie polecam !!