Forum FiestaKlubPolska -

Car Audio i CB - Nie lada gratka... co z tym fantem zrobić??

Moby - 26 Wrz 2006, 23:29
Temat postu: Nie lada gratka... co z tym fantem zrobić??
Siemka. Mam pewien problem znajomy poprosil mnie zebym mu w jego aucie zrobic audio. Troche siedze w temacie wiec sie zgodzilem. ale autem okazala sie ogromniasta toyota hiace bagazowka jak na zdieciu auto ma baardzo duzą pake nieoddzieloną od przedniego rzędu 3 siedzien. Na sprobowanie wlozylem tube earthquake 400W ktoora w golfie 3 ladnie gra (sam montowalem :) ), potem moją zamknietą skrzynke Blaupunkt (w fiescie masuje plecy konkretnie) ale w toyocie ani to ani to sie nie sprawidzlo, gdyz nie bylo w czym tego zamknąć zeby sie robil rezonans. Ja mysle od skrzyni bandt pass z mocnym glosnikiem. co wy na to??

to jest to cudo

Artone^ - 27 Wrz 2006, 00:38

transforce magnata w band passie musi rozgrzac to toczydełko :)
kratek - 27 Wrz 2006, 07:20

Ja ze swojej strony moge zaproponowac cos takiego.....

http://www.allegro.pl/ite...atis_bonus.html

lub dla wymagających

http://www.allegro.pl/ite...any_dealer.html

pozdro ;)

Moby - 27 Wrz 2006, 10:21
Temat postu: ;]
no tak ... zapomnialem dodac ze mamy ograniczone fundusze... ;D tak do 400zl
Bit1 - 27 Wrz 2006, 13:02

400zł na taki duży samochód :yyy: to dosyć mało
więc kup największy/mocniejszy głośnik na jaki cię stać i najmocniejszy wzmacniacz, potem pojec do Obi po deski oblicz jakimś programem komputerowym jaką dużą skrzynei potrzebujesz i sam zmontuj.

lehu8 - 27 Wrz 2006, 19:27

Może jakąś stałą zabudowę by tam zrobić ;)
Dwa głośniki 12 cali bym dał i jakis wzmak dwu kanałowy, trochę sklejki i powinno wyjść fajnie 8) , grać fajnie.
Możesz zrobić zdjęcie paki?

Fordon - 27 Wrz 2006, 21:23

To zapytam z innej strony... jaka jest jednostka sterujaca... glosniki przod?? bo na dzien dobry zmienil bym glosniki z przodu, no i radio jesli jest lipne, na koniec wytestowal bym woofer Pioneer-a The Pump...

Pozdrawiam

Moby - 27 Wrz 2006, 23:41
Temat postu: ;)
Nieno glosnii na przedzie to jzu osobna kwestia bedą 13 cm 2 drozne i beda tez panele robione zeby gralo cos z tylu tylko ze te tylne bada zmaontowane tak w polowie paki ale to musze jeszcze pomysleć a co do radia to zaden kosmos deh-3730mp