Forum FiestaKlubPolska -

Tuning mechaniczny - klamry obnizające na spręzyny do mk3

djsthonka - 11 Wrz 2006, 21:47
Temat postu: klamry obnizające na spręzyny do mk3
witam mam pytanie czy ktos stosował klamry obnizajace ktore skręcają dwa zwoje spręzyny ze sobą czy warto w to inwestować .czy zezcywiscie obnizają.
Jareczek - 11 Wrz 2006, 21:48

Obniżaja, ale zmniejsza sie bezpieczeństwo. Maerick zamontował na próbe i po kilku godzinach ściągnał - NIE POLECAMY
pablo_zio - 11 Wrz 2006, 22:07

pomysl ze jedziesz tak obnizonym samochodem ponad 150 i puszcza ci klamra ...... chcesz obnizyc auto kup sprezyny, chcesz zrobic cos tanio nie rob tego wcale, tuning nie jest tani...

pozdro i zycze dobrego wyboru bo szkoda zdrowia

djsthonka - 11 Wrz 2006, 22:15

co proponujesz za spręzynki chodzi mi zeby ją bardzo nisko posadzić
LOY - 12 Wrz 2006, 00:46

ja proponuję lepiej celowac w działy i czytac forum proponuje :he: ..2 godziny czytania i o sprężynach wiesz wszystko...niema łatwo ;/
temat ku rozpaczy oswojonego, zółwia, bojowego przenosze na mechaniczny

Qzyn - 12 Wrz 2006, 14:01

jak chcesz miec auto bardzo nisko to musisz kupic przede wszystkim amory ze skroconym skokiem. Ale widze ze srednio sie na tym znasz skoro chciales bardzo nisko obnizyc auto klamrami :( Poszukaj najlepiej w okolicy kogos kto juz troszke przy autkach grzebal i ci na pewno pomoze. Pozdro
maerik - 12 Wrz 2006, 14:14

Zamknijcie ten temat... albo wywalcie od razu... klamry są dobre do połączenia łańcucha z wiadrem do studni na działce... ale powiem szczerze - nie wszystkie się nawet do tego nadają banghead
Pozdrawiam :ok:

Żółwik Tuptuś - 12 Wrz 2006, 20:09

Temat zamykam ale nie kasuję żeby straszył kolejnych biszkoptów .

Autor dostaje warna za nieczytanie forum .

ps : Jeden kródki temacik i wkurwiłeś dwóch modów ( Loya i mmie ) no no należą ci sie chłopie brawa i extra punkty w paraolimpiadzie .