Forum FiestaKlubPolska -

Car Audio i CB - Mam problem z wyborem radia

Baraccuda - 22 Sie 2006, 00:14
Temat postu: Mam problem z wyborem radia
Witam wszystkich Audio Maniaków, mam mały problem w najbliższym czasie planuję zakup radia do swojej Fiesty, jeżeli chodzi o pieniądze to 1000 zł mam na to przeznaczone w grę wchodzi tylko i wyłącznie Nowe radio Z góry dzięki za pomoc przy wyborze
Parch - 22 Sie 2006, 22:03

http://www.allegro.pl/ite...o_gwar_vat.html
semek711 - 22 Sie 2006, 22:15

wedlug mnie idealne
- http://www.allegro.pl/ite...tis_kielce.html
- http://www.allegro.pl/ite...radio_nowe.html

madek - 22 Sie 2006, 22:23

A jaki masz sprzet do tego radia? Bo sa rozne kryteria jegowyboru...
Parch - 22 Sie 2006, 22:28

madek napisał/a:

Nie psuj zabawy madek. Przecież kolega chce radio za tysiaka, to trzeba mu pomóc ;)

madek - 22 Sie 2006, 22:32

Parch napisał/a:
madek napisał/a:

Nie psuj zabawy madek. Przecież kolega chce radio za tysiaka, to trzeba mu pomóc ;)

Nie psuje zabawy, tylko chce zapobiec ew. kolejnemu tematowi pt. "mam radio za 1000 zł a słabo gra". A to nie radio gra, tylko glosniki, i nie radio je zasila, tylko wzmacniacz - dlatego pytam. ;)

Parch - 22 Sie 2006, 22:41

madek napisał/a:
Nie psuje zabawy, tylko chce zapobiec ew. kolejnemu tematowi pt. "mam radio za 1000 zł a słabo gra". A to nie radio gra, tylko glosniki, i nie radio je zasila, tylko wzmacniacz - dlatego pytam. ;)

Wiesz, ja to wszystko rozumiem i mam taką cichą nadzieję, że Baraccuda też o tym wie. i że czytał wątek FAQ itd.....

BTW, jak ktoś chce za 1000 zł zakupić samo radyjko to chyba będzie miał jeszcze trochę kaski na kable, wzmacniacz, głośniki, maty wygłuszające, etc.

madek - 22 Sie 2006, 22:43

Parch napisał/a:
madek napisał/a:

Wiesz, ja to wszystko rozumiem i mam taką cichą nadzieję, że Baraccuda też o tym wie. i że czytał wątek FAQ itd.....

BTW, jak ktoś chce za 1000 zł zakupić samo radyjko to chyba będzie miał jeszcze trochę kaski na kable, wzmacniacz, głośniki, maty wygłuszające, etc.

No tak, nie zrozumialem ironii a mamy dokladnie to samo na mysli :)

Baraccuda - 22 Sie 2006, 23:05

Zgadza się chłopaki na resztę zabawek pozostawiłem ok. 3000 zł także nie ma o co się martwić :ok: , ale to już pozostawię specjalistom z ABC ELEKTRONIKI ANDRZEJ TERESIńSKI
SIEć CCA (centrum car audio ) w Jeleniej Górze :D

madek - 22 Sie 2006, 23:35

Baraccuda napisał/a:
Zgadza się chłopaki na resztę zabawek pozostawiłem ok. 3000 zł także nie ma o co się martwić :ok: , ale to już pozostawię specjalistom z ABC ELEKTRONIKI ANDRZEJ TERESIńSKI
SIEć CCA (centrum car audio ) w Jeleniej Górze :D

No to widze ze konkretny planik :ok: Chłopaki dają rade, chociaz w sumie nie orientuje sie jakie maja ceny. Uwazaj tylko zeby Ci tuby nie wsadzili bo pełno ich lezy w tym sklepie :lol:

Ale co tak mniej wiecej planujesz? Bo zeby bylo dobrze i tanio wystarczy zrobic dobry przod + konkretny wzmak 4ch i skrzynka robiona pod glosnik.

Radio wez cos z Clarion/Alpine ew. Kenwood. Najlepiej to sobie je posluchac, porownac, pomacac itp. a kazde bedzie gralo dobrze w tej cenie...

Bongo - 1 Wrz 2006, 23:06

bierz pionka 6800 zadnych kenwoodów i panasoników...widze bedzie kozak sprzecik w tej fiescie ;)
AeRJot - 12 Wrz 2006, 16:02

popieram poprzednika ... pion 6800 to dobry wybór, jakis czas temu mialem podobny dylemat i mimo ze odsłuchałem kilka radyjek to jednak pion najbardziej przypadł mi do gustu .....
tomallus1 - 12 Wrz 2006, 20:35

Clarion jak najbardzie, choć ja preferowałbym trochę wyższy model, a na dobrego Alpine to niestety za mało, jeśli bardzo sie upierasz na nowe. Oczywiście żadnych panasoniców sony itp., bo one po prostu nie grają.
modell1 - 12 Wrz 2006, 23:46

ja też jestem za pionkiem 6800 jest najtanszym robyjkiem pionka z powszechnej seri ,,delfin'' czyli organiczny wyswietlacz. Ja w swojej fiescie posiadam starszy model pionka 6600 i jestem zadowolony, a co kabli i gllosników to wiadomo ze należy stopniowo wymieniac. Bo apetyt rosnie. Wiec proponuje jednak jak koledzy pionieer :V: :2xf: