Forum FiestaKlubPolska -

Archiwum Forum FKP - WLKP Team zaprasza do Boszkowa

AeRJot - 23 Cze 2006, 10:00
Temat postu: WLKP Team zaprasza do Boszkowa
W weekendzik 22-23Lipca zapraszamy wszystkich (a szczególnie pobliską frakcje TEAM ZACHÓD) na mały spocik integracyjny o zabarwieniu grillowo-piwnym (z naciskiem na piwnym :) ) Z Kratkiem, głównym pomysłodawcą całej zabawy wybraliśmy ośrodek w Boszkowie, las jeziorko grilll czego chciec wiecej :) obie frakcje mają podobne odległosci wiec myśle ze lokalizacja nie jest zła, nikt nie bedzie pokrzywdzony:)
oto info i namiary na ośrodek

http://boszkowo.info/?red...arts.php&id=143

PS. to tylko pomysł wiec czekam na odzew obu frakcji.
PSII. pomysł jest ... organizacja zajmuje sie kazdy na własne konto :) jesli bedzie sporo zainteresowanych to dryndnie sie by troche miejsca kolo siebie zarezerwowac

Marcus - 23 Cze 2006, 11:37

ja chętnie bym pojechał ale mogę dopiero po 14 w sobotę wyjechać bo jestem w pracy do 14 a i jeszcze trza się odświeżyć po pracy
AeRJot - 23 Cze 2006, 17:59

co sie łamiesz ... ja tak samo, wykakujesz o 15 o 16 jestes na miescu a tam ... grill juz gotowy :)
abla - 24 Cze 2006, 16:36

Cytat:
mały spocik integracyjny o zabarwieniu grillowo-piwnym (z naciskiem na piwnym :) )

Piszę się na to :D
Dojechalibyśmy (me and My Woman) raczej podobnie, czyli w sobotę wczesnym popołudniem.

harek - 3 Lip 2006, 18:55

ja niestety odpadam... bede wtedy na MIELNOS :)
Marcus - 8 Lip 2006, 11:46

niestety raczej odpada czeka mnie MOBNIL SERVICE i 24H/dobę pod telefonem. dolina po całości bo do tego jescze normalnie do pracy muszę chodzić
AeRJot - 17 Lip 2006, 10:47

JAK WIDAC ZAINTERESOWANIE BLISKIE ZERU WIEC .... nieniejszym kończymy i uwazamy temat za nieistniejący !!!!
Piter - 17 Lip 2006, 22:45

Siemka.
Czekaj, czekaj daj jeszcze ludziom szansę. Ja bardzo chętnie bym przyjechał ale nie wiem jak będę stał z kasą. Rozmawiałem już o tym na gg z Michałem. A może jakiś pózniejszy termin? Tylko tak do końca Lipca bo w Sierpniu wyjeżdzamy nad morze.

My z Frakcji Dolnyśląsk umawiamy się wstępnie na spocik 29-30 Lipca , wrzucę link do tego tematu do nas i może uda się zebrać więcej osób.
Tylko wszyscy muszą się zgadać co do terminu.
Pozdro.

kratek - 18 Lip 2006, 08:36

:ra: FKP Piter :brawo: :brawo:

licze ze sie uda...a jak nie to sam przyjade :D

Piter - 18 Lip 2006, 21:54

spox, tylko ten wekend ma być do bani. Może poczekamy na następny. Jaszcze pogadamy.
Narka...

kratek - 18 Lip 2006, 22:31

damy rade 8) mysle,ze i jakos sie zorganizujemy -fajnie jesli ludzie z ZG tez sie przyłączą - tutaj ukłon w strone Pani lider :-) zatem proponuje zrobic reaktywacje tematu i ustalic kolejny termin :-) pozdro
sowa - 21 Lip 2006, 00:01

ty mi tu ćwirek nie lideruj :-P ...ale co prawda to prawda.. pomysł dobry ale brak poklasku... byc moze zły czas i miejsce...hmm nie ma co płakac tylko trzeba myslec jak poprawic sytuacje! ludzi przeraża pewnie fakt ze trzeba wyjechac na grila gdzies poza wlasny ogrodek.. moze nie tyle przeraza ale kazdy ma swoje ograniczenia. Sprobujmy moze z łikendem 12-13sierpnia.. to poczatek dlugiego łikendu wiec mało kto bedzie myslał o pracy. ..a czasu jeszcze sporo zeby sie zorganizowac. Co wy na to?? czas tez określić miejsce lub zebrac potencjalnych chetnych i wtedy wybrać coś sprawiedliwego!!!
AeRJot - 21 Lip 2006, 13:29

Jestem za ... wiem ze kratek i Ja na pewno przyjedziemy, pewnie abla i harek tyz (o ile nie bedą pracowali) co do Marcusa .. chyba pracuje pod telefonem wiec nie wiadomo, a co do terminu ... pasuje, co do miejsca ... jesli sa jakies ciekawsze propozycje to WLKP Team jest otwarta na wszelkie zmiany :)
a co do ruszania ... to chyba odwieczny problem choc ... takie spoty są głownie dla zapaleńców dla któych FoFi to cos wiecej niz srodek transportu :) i tych wszystkich zapraszamy

Piter - 21 Lip 2006, 20:52

No to kicha, będę nad morzem. Jestem bardzo chętny na ten spocik, ale do końca Lipca lub koniec Sierpnia. Może uda mi się kogoś jeszcze z naszej frakcji namówić.
I koniecznie na wekend. Na jeden dzień nie ma co zbierać ludzi z takiego terenu.

PS. Jeśli zrobicie tego spota w czasie który proponuję, będę napewno !

abla - 22 Lip 2006, 01:23

AeRJot napisał/a:
Jestem za ... wiem ze kratek i Ja na pewno przyjedziemy, pewnie abla i harek tyz ...

Ano tyz ;) Przynajmniej ja, nie wiem jak harek.

odyniec - 23 Lip 2006, 00:40

eee za pozno sie skaplem :( ;(
WooYownik - 24 Lip 2006, 22:43

Jesli nie bede pracowal i miejsce bedzie troszke blizej w strone bydzi to jade...
kratek - 25 Lip 2006, 08:39

Cytat:
Jesli nie bede pracowal i miejsce bedzie troszke blizej w strone bydzi to jade...

co do miejsca to moze cos zaproponujesz? wiadomo zawsze idzie sie dogadac :-)

kristofer - 29 Lip 2006, 18:53

temat jest następujący
dziś Dywizja Dolnośląska miała spocik i .................

jeżeli zrobicie swoje spotkanie w ostatni weekend sierpnia to kilka osób od nas by się pisało - o ile bylibyśmy zaproszeni ;)

co wy na to :?:

Piter - 30 Lip 2006, 16:10

Tak jest!
Ja jestem do 20-08 nad morzem, pózniej jestem do dyspozycji :)
Rozmawiałem kilka razy na gg z Michałem i myślę że może się udać :D

Link do tej strony wyląduje w naszym temacie żeby chętni z naszej frakcji się zgłaszali tak żeby dogadać się co do terminu.

Cześć!

oley - 30 Lip 2006, 16:16

A może 2-3 Wrzesień i oficjalne pożegnanie WAKACJI ;)
Piter - 30 Lip 2006, 16:24

oley napisał/a:
A może 2-3 Wrzesień i oficjalne pożegnanie WAKACJI ;)

Ok. Mi nie robi różnicy. Poczekajmy na resztę :)

Majki - 30 Lip 2006, 21:46

Więc tak: 12-13, 19-20 pracuje, 25-26 mam wolne, a na 27 postaram się załatwić wolne, jeśli oczywiście dojdzie do spociku. Tylko trzeba sie postarać, aby nie przyjechało znowu 4 Fiesty ;-)
Piter - 30 Lip 2006, 21:54

He. Myślę, że więcej aut się zjawi :D
No to mamy dwie propozycje: 26-27 /08 lub 2-3 / 09
Czekamy na resztę i myślę, że można z tego wybrać bigok

kristofer - 31 Lip 2006, 08:11

26-27.08 :yes:
Piter - 31 Lip 2006, 18:19

Ok. Mi pasi :D
Gdzie jest WLKP ;/

Majki - 31 Lip 2006, 22:22

Czy dolnyśląsk sam ma się wybrać na tego spota? ;-|
sowa - 31 Lip 2006, 23:16

helo :-) juz myslalm ze temat umarl bo powiadomienia zamilkły fajka jesli osobiscie mialabym decydowac to 26-27 ...2 jestem na weselichu a 3 .. wiadomo notw
zaraz przypedze tu troche ludków ode mnie zobaczymy co sie z tego wywiąze. czyli tak.. mamy troche bydzi troche poznaniakow lubuskie no i dolnysłąsk ...kto ma cyrkiel?? wytyczymy miejsce maniac

herrkam - 1 Sie 2006, 07:36

26-27.08 na 95% się pojawię :D
AeRJot - 1 Sie 2006, 07:49

WLKP Team ... a włąsciwie Ci którzy są na 100% reflektuję na każdy termin (mamy zaledwie "kilka" km) wiec My dostosujemy sie do Was, by obecnych było wiecej :)
kratek - 1 Sie 2006, 08:39

Cytat:
Gdzie jest WLKP

....a Wlkp czeka :D Ps. Piotrek tak jak mowilismy - jedziemy jedziemy ziom

Marcin - 1 Sie 2006, 09:28

Jeśli chodzi o termin to w zasadzie dla mnie wszystko jedno, czy się pojawie to zależy czy fundusze pozwolą, bo mam troche km do Boszkowa (chyba że Sowa weźmie mnie na hol :lol: ) na dzień dzisiejszy jakieś 90% jestem.
pzdr.!

sowa - 1 Sie 2006, 11:37

hmmm nie bedziemy przecież robic autokomisu.. wiadomo ze kazdy by wolał swoim jechac ale mozna tez wesoła gromadką w jedno czy dwa auta sie zabrać i znacznie koszty lecą wtedy!!!
Piter - 1 Sie 2006, 22:55

To ludziska, termin mamy, miejsce mamy. Ja 04-08 wyjezdzam i wrócę ok.21-08 ?Więc myślę że nic się nie zmieni. Jeszcze tylko ośrodek trzeba nagrać na ten wekend.
Marcin - 2 Sie 2006, 11:01

Ktos juz tam dzwonił i się dowiadywał co z miejscem w pokojach lub na kampingu?
AeRJot - 2 Sie 2006, 11:04

Jak pisałem przy zakłądaniu "pomysłu" noclegi organizujemy sobie każdy na własną rękę .... choc z tego co wiem raczej większośc nastawia sie na namioty ... a i jedna noc to pewnie kilka osób w fofce spędzi

PS. jak spożadzi sie jakąś wstępną liste mozna dzwonic, a na chwile obecna nie wiadomo o co i ile chcetnych dzwonic

Marcin - 2 Sie 2006, 11:07

AeRJot napisał/a:
jak spożadzi sie jakąś wstępną liste mozna dzwonic, a na chwile obecna nie wiadomo o co i ile chcetnych dzwonic

O tym samym pomyślałem, dobrze by było jakby każdy zadeklarował jak chce nocować i w ile mniej więcej osób będzie.

smogol - 3 Sie 2006, 21:36

Panowie mam urlop od 15.08-do31.08 jak termin będzie pod koniec sierpnia to się pisze chce zobaczyć te wasze mordy ;) pub2
AeRJot - 4 Sie 2006, 08:42

no to Panowie i Panie ... czas skończyc kłapanie ozorami i ... do roboty

prosze o deklarace osób które mają zamiar pojawic sie w weekend 26-27.08 na Pijak Festival & Fiesta Grill w Boszkowie :) a jak bedziemy wiedzieli ile bedzie luda, bedzie sie dzwonilo i jakies rezerwacje robiło ....

ZACZYNAMY:
1)AeRJot
2)Kratek
3) .......

Marcus - 4 Sie 2006, 11:26

postaram się dotrzeć bo rezygnuje z pracy i prawdopodobnie wezmę dłuuuuuuuuuuuuuugi weekend
Piter - 4 Sie 2006, 11:55

3)...Piter + 1 + 1

He. Ja dzisiaj w nocy wyjeżdzam i wracam za 2-tyg, tak że nie będę się już dopisywał narazie do tego tematu, ale jestem 100%
W kwesti noclegu, to ze względu na to że będędziemy z dzieciakiem wolałbym domki niż namiot no chyba że pogoda dopisze :he:

kristofer - 4 Sie 2006, 17:17

4)kristofer + (1+1 ?)

zależy od pogody i warunków noclegu to przyjadę z rodzinką

Marcin - 4 Sie 2006, 17:47

Ja na 99% będę chyba że coś mi niespodziewanego wyskoczy.
oley - 9 Sie 2006, 15:40

Oczywiście 99% (1% zostawiam na wypadek kataklizmu ;) )
OLEY (+1+1)
Domek by się przydał na jedną nockę ale jak nie to bedziemy kimać w namiocie ;/

kratek - 11 Sie 2006, 08:48

zdaje sie,ze to chyba wszystko w temacie... :?: :?: :he:
Marcin - 11 Sie 2006, 19:59

Na dzień dzisiejszy to optymistyczna wersja to jakieś 8 samochodów...
kristofer - 12 Sie 2006, 13:43

czy ktoś z mieszkających bliżej może podjechać i zobaczyć co w temacie domków itp :?:
sowa - 12 Sie 2006, 16:31

mi sie znowu nakopcilo w pracy z wolnym;/ jak mi sie uda wykombinowac jakas zamianke /tzn bede miala z kim;)... to sie zjawie z puchaczem :-) kwestia wyklaruje sie w tym tygodniu ale choc na popoludnie postaramy sie pojawic;)
AeRJot - 16 Sie 2006, 17:47

do zabawy moze sie przyłączy jeszcze Pucio i Marcus ale to chyba zamyka liste ... jutro z rana postaram sie dodzwonic do ośrodka i cosik dowiedziec jesli chodzi o miejsca i rezerwacje domków ...
rajczuk - 17 Sie 2006, 23:18

To jeszcze nie zamyka listy :) Ja tez bede :) Nie zapominajcie o nowych klubowiczach :-P
kristofer - 21 Sie 2006, 07:35

po naradzie z żoną z przykrością muszę poinformować, że ze względów finansowych nie będziemy obecni na spotkaniu :-/

przepraszam nie ty razem

Marcus - 21 Sie 2006, 09:22

Ja jadę na 100%
AeRJot - 21 Sie 2006, 09:27

Prosze o DOKŁADNE informacje kto i kiedy przyjedzie, osrodek SADYBA mam wstępnie zarezerwowan jeden domek na 2 doby (piątek i sobota) i jeden na jedna dobę (sobota)
JUTRO MUSZE TO POTWIERDZIC !!!! Wiec szybko mi tu pisac kto kiedy ma zamiar sie zjawic .....
domek jest 6 cio osobowy w układzie 2x2 + 2x1, cena to 120zł

http://boszkowo.info/?red...arts.php&id=144

Marcus - 21 Sie 2006, 09:35

piątek, sobota niedziela
AeRJot - 21 Sie 2006, 09:42

OTO LISTA:

1) AeRJot 1x1 - piątek sobota niedziela
2) Marcus+Asia 1x2os - piątek sobota niedziela
3) Kratek 1x1 sobota
4 ......

herrkam - 21 Sie 2006, 13:48

mnie nie ma akurat jestem wyjechany :?
smogol - 21 Sie 2006, 20:50

dzisiaj w nocy jade nad morze,wracam dopiero w poniedziałek. Miłej zabawy :)
Piter - 21 Sie 2006, 22:01

Ehhh niestety zmiana planów ......................... Będę 1+1+1+dziecko :V: Ja z żonką i córcią i szwagierka :serduszka:
Od piątku wieczorem - domek może być z oley-em , będzie akurat 6 dorosłych pub2

oley - 21 Sie 2006, 22:08

Jestem jestem przepraszam, że tak późno ale wiecie dom rodzina i te sprawy :V:
Ja oczywiście się melduje z małżonką i kuzynką wiec 3 osoby.
Będę w piątek. W niedziele rano będę mysia wracać bo na 14 do pracy ale dwie noce wam pomarudze :D

AeRJot - 22 Sie 2006, 08:12

hmmm, czyli chyba mamy zamknietą liste dot domku .... czyli

.................piątek........sobota
AeRJot .........1................1
Marcus..........2................2
Kratek..........1................1
Pucio............1................1
Piter............3+1..........3+1
Oley............3................3

co daje nam 12 wyrek .... dzwonie do ośrodka i potwierdzam 2 domki na weekend :) jesli ktoś jeszcze jest zainteresowany ... uzyczymy podłogi :P

+ do tego rajczuk z ekipą namiotową :) .... uuuuu beczułeczka 5 litwowa na łeb moze styknie :P

abla - 22 Sie 2006, 15:22

Kurcze, śledze ten topic i... żal mi du.. ściska, że nie będę mógł tam być :( Bo zapowiada się niezłe party :) A od początku chciałem jechać... niestety w ten weekend mam ślub, a ślub trudno przełożyć (tym bardziej nie swój, ale to akurat dobrze, że nie swój ;) ).
Życzę Wam udanej imprezy pub2 przy dobrej pogodzie :!:
Pozdro :)

Marcin - 22 Sie 2006, 21:44

Mnie niestety nie będzie :? trafiła mi się mała robota i nie dam rady. Miłego i udanego spotkania życze!!!
pozdrawiam!

Piter - 24 Sie 2006, 14:09

He. Widzymy się jutro bat pub2
Grila zabierzcie, ja nie mam.

AeRJot - 24 Sie 2006, 14:17

wielkopolska rusza kolo 18, wiec cały skłąd bedzie juz jutro .... dzis skłądam reszte samochodu i bede zwarty i gotowy :)
co do zbiorów ... zabieram grilla, butle gazowa z palnikiem, TAZ'a siebie i dobry humor :)

oley - 24 Sie 2006, 20:30

Jakiegoś grila rozpalamy jutro czy w sobotę bo nie wiem czy brać kiełbaski jutro czy w sobotę podjechać gdzieś ????
Marcus - 24 Sie 2006, 20:34

nie wiadomo jak z pogodą ale jak co to można już jutro palić ..... grilla
AeRJot - 25 Sie 2006, 08:22

Dzis grill i piwko bedzie jako wynagrodzenie po ciezkim tygodniu pracy ... a jutro bedzie bardziej integracyjny :) Grilla i piwa nigdy za duzo :)

PS. W sobote popołudniu dotrze jeszcze jeden pochłaniacz grilla, Wojtek-YOZ

Piter - 25 Sie 2006, 09:28

Do zobaczenia wieczorem. My z Wrocławia ruszamy ok.17-stej.
Marcus - 25 Sie 2006, 12:33

Będzie się działo....
trzeci - 25 Sie 2006, 12:45

Bawcie się dobrze !
pub2 ziom greenpeace
A potem niech ktoś zrobi zgrabną fotorelację, którą wrzuciłoby się na Stronę Główną, do zakładki Zloty/Spoty :)
Pozdro ...

AeRJot - 25 Sie 2006, 13:16

A moze Prezesie wpadniesz do Nas ?? Przedłużymy Nasz ostatni ślubny spocik :)
trzeci - 25 Sie 2006, 13:46

AeRJot napisał/a:
A moze Prezesie wpadniesz do Nas ?? Przedłużymy Nasz ostatni ślubny spocik :)

Nie da rady, niestety.
Na ślubnym fajnie było, ale okazji do spotkania mam nadzieję nie zabraknie :)
Jeszcze raz udanej zabawy :yes:
Pozdro ...

abla - 26 Sie 2006, 05:08

AeRJot napisał/a:
PS. W sobote popołudniu dotrze jeszcze jeden pochłaniacz grilla, Wojtek-YOZ

Wow!! Ta informacja to mi jak z nieba spada :D Bo ja niestety po weselisku nie jestem w stanie prowadzić ale jeśli tylko uda mi się skontaktowac z Wojtkiem to przybędę również :D

PUCIO - 27 Sie 2006, 11:52

bylo zaje....fajnie właśnie wruciłem z Boszkowa !!!!!!!
to jest nie do opisania poczekamy na fotorelacje ze spociku
załujcie ci ktorzy mieli być !!!! Dzięki dywizji dolnośląskiej za zabawe
pozdro !!! ziom

kratek - 27 Sie 2006, 18:52

Czesc wszystkim :D

tak jest - impreza była :ok:
Bardzo fajnie było spotkac tych wszystkich ludzi- bo z niektórymi to troche sie nie widzialem :-P pogoda dopisała, domki nawet calkiem - ale nie pojechalismy tam zeby spac... :devil: był grill, napoje wszelakiego typu - z serii V-power tez :devil: Ci co nie byli mogą tylko załowac....mielismy połaczenie na linii Boszkowo - Szczecin z prezesem - slyszal jak to siem swietnie wszyscy bawili :-P a jak powiedzial - zeby umiescic "ładne zdjecia" ja wrzuce tylko kilka z widoczkami - AeRjot napewno musi gruntownie przejzec karte pamieci z aparatu...bo jego wlasna ulegla resetowi ok. północy :devil:
z mojej strony proponuje zrobic jakąś powtoreczke niedlugo - co Wy na to? :hihihi:

foty:

obiadek :D

widoczki

jeszcze raz pozdrowienia dla dolnego slaska!!!! pozdro :ok:

Marcus - 27 Sie 2006, 20:29

Takiego typu spoty powinny być częściej.....
Było naprawdę zaje.. fajnie.
Przede wszystkim Ci którzy nie byli a mieli, wiele stracili. Pomocną dłoń wyciągnęła do Nas Dywizja Dolnośląska, za co WIELKIE DZIĘKI.
Było dużo napojów wyskokowych i wiele pub2 ale potem ładnie zzz
old zawsze powiadał pij, pij ale nie prowadź samochodu. Dlatego też sporo osób zmuszonych było zxostać troszkę dłużej...
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH KTÓRZY TAM BYLI I PRZEŻYLI TO Z WLKP TEAM

Piter - 27 Sie 2006, 20:47

No i ja jestem. Dojechaliśmy OK. Delikatnie i powoli fiesta dowiozla nas do domu. Jutro zaczynam wlakę ze śrubą.
Było naprawdę Git. Dzięki WLKP za pomysł i zorganizowanie spotu TEJ :-P
Jutro zapodam kilka fotek, bo dzisiaj już nie mam mocy.
Kolejnym razem możecie na mnie liczyć Wiara Tej :lol:

oley - 27 Sie 2006, 22:06

więc TEJ
Było rewelacyjnie TEJ ziom
nauczyłem się mowić po poznańsku TEJ old
teraz odpoczywam jutro napisze wiecej i na fotki możecie liczyć TEJ :-D

Marcus - 27 Sie 2006, 22:08

Tej chłopy momy nowego lidera został nim..... ABLA :D
Piter - 27 Sie 2006, 22:29

Marcus napisał/a:
Tej chłopy momy nowego lidera został nim..... ABLA :D

Nasze gratulacje. No to teraz nowy lider ustawia Boszkowo Part 2

oley - 27 Sie 2006, 22:32

Gratuluje i oczywiście czekam na info o kolejnym spocie ;)
Marcus - 27 Sie 2006, 23:00

Napewno coś będzie ale nie wiadomo czy boszkowo czy może wypad w góry nastepnym razem tak jak rozmawialiśmy...... Ferie w górach z WIARĄ to mogłoby być bardzo ciekawe
abla - 27 Sie 2006, 23:05

Nie no TEJ ;-) Było suuuuper :jupi:
Wprawdzie dojechaliśmy z Yoz'em dopiero w sobotę i ominęła nas piątkowa integracja pub2 ale starałem się nadrobić i integrowałem się jak tylko mogłem, a że nie prowadziłem to się nie oszczędzałem i jeszcze dochodzę do siebie :lol:
Nie będę się rozpisywał, tylko zapodam trochę fotek :D

Ognisko:

A to już w niedzielę rano - przedstawiciele WLKP Team:

Nie obyło się bez odrobiny mechaniki. Zabraliśmy się za regulację luzu zaworów we Fieście Pitera. W tym miejscu ogromne dzięki dla Diody za telefoniczną pomoc :!:

Niestety, polegliśmy na drugim zaworze, a dokładniej - poległa śruba od regulacji (z braku klucza nasadowego użyliśmy płaskiego co okazało się dużym błędem ;-( ) Oto efekt:

(Piter, fajnie, że dojechaliście do domu bez problemów).

Pokaz sprzętu audio Aerjota:

Filmik - jak pracuje subwoofer :)

Żeby nikt nie miał wątpliwości - jesteśmy z FKP i jesteśmy z tego dumni :D :

A jeziorko - po prostu idealne, woda czyściutka, zresztą zobaczcie:

I pływały młode bezgłowe łabędzie ;) :

Wszyscy, którzy nie byli chair mają czego żałować :!: ziom

Pozdrowienia dla Dywizji dolnośląskiej :ok:

P.S. Dzięki za gratulacje :) Imprezkę koniecznie trzeba powtórzyć, co i jak to się zobaczy :D

Marcus - 27 Sie 2006, 23:10

zrobili mi niezłego dowcipasa.... :-) :-P

trzeci - 28 Sie 2006, 09:09

Fajniutki spocik i nawet całkiem liczny :brawo:
Czekam z niecierpliwością na fotorelacje do wrzucenia na Stronę Główną.
Pozdro ....

AeRJot - 28 Sie 2006, 10:57

Czyżbyście Panowie sie czegoś wstydzili, ze takie grzeczne fotki?? ...

prosze o przesyłanie fotek na maila artur@funclub.pl

oto zapowiedź relacji ... opis juz pisze, a fotki .... jak pozbieram od wszystkich

zaczynało sie grzecznie i niepozornie .....
......
potem było coraz lepiej .....

i lepiej ......

a potem integracja była juz pełna .....

i ... nastał dla mnei nowy dzień .... mam tu pewna luke .... poduszka mnie wezwała .....
a rano .....

................................................ CDN ..... :)

trzeci - 28 Sie 2006, 11:50

Mister Kratek jako Borys Polewoj ? ;-)

Pozdro ...

oley - 28 Sie 2006, 13:02

I to wszystko moje ????

Najważniejsza to dobra popitka a czy ktoś powiedział że niemoże to być przyprawa do grila ??

Najciekawsze to, że na zlocie mieliśmy tylko JEDEN kieliszek. Ale przynajmniej było sprawiedliwie. KIELISZEK POKOJU BOHATEREM ZLOTU

A o tą wodę to była kłótnia każdy chciał ją rano mieć przy sobie (ciekawe dlaczego )

Jesteśmy FKP i jesteśmy tego dumni

Tylko tyle był wstanie zakomunikować nam AeRJot zanim zasnął

OFICJALNA MASKOTKA ZLOTU ziom

No i niestety

Piter - 29 Sie 2006, 21:39

Ja chcę jeszcze raz !!!

abla - 30 Sie 2006, 15:03
Temat postu: Boszkowo part 2
FKP Piter napisał/a:
Ja chcę jeszcze raz !!!

Ja też :!: :!: Więc Boszkowo part 2
:D

Piter - 30 Sie 2006, 19:02

Tej. Fiesta już w domu. Nie obeszło się bez ściągania klawiatury. Trzeba było ściąć do końca łeb w śrubie i odkręcić ją do końca w dół - inaczej nie szło.
Robota z ustawieniem 80zł + nowa śruba 18zł.
Za wszystko zapłaciłem kartą MasterCośTam............
...........Wrażenia ze spotu BEZCENNE !!!

abla - 30 Sie 2006, 20:47

FKP Piter napisał/a:
Tej. Fiesta już w domu. Nie obeszło się bez ściągania klawiatury. Trzeba było ściąć do końca łeb w śrubie i odkręcić ją do końca w dół - inaczej nie szło.
Robota z ustawieniem 80zł + nowa śruba 18zł.
Za wszystko zapłaciłem kartą MasterCośTam............

No gites, że wszystko załatwione TEJ :) Chociaż troszkę kasy to Cię kosztowało, a miało być za darmo :| Ale następnym razem już wiemy, że tylko klucz nasadowy z góry, no i już wiesz jak się ustawia :) No i tak jak napisałeś:
Cytat:

Do dziś z uśmiechem spoglądam na dłoń pokiereszowaną po tym, jak ta śruba poszła :)

POWTARZAMY :!: :!: (oczywiście tym razem bez niszczenia aut ;))

Cosworth - 30 Sie 2006, 22:37

:) widze że zadżebiście było, niestety jak mówiłem nie wydoiłem z siankiem ( a picie, spanie picie i znowu picie kosztuje :) ) :) ale cholera następnym razem tak jak obiecałem melduje się z wami gdziekolwiek i kiedykolwiek - pod warunkiem że będą te ogórki :P pozdrawiam i cały czas mam banana na ryju że było tam tak fajnie i zazdroszcze

PS. Co to za kotek i dziewczynka? Super zdjęcie fajowo wyszlo, fajnie że takie imprezy przyciągają takie grono, wogóle wszystko fajnie widzę wyszlo i żałuje że mnie tam nie było z moją niunią :)

PUCIO - 30 Sie 2006, 22:43

COSFORTH!! nic straconego zastanawiamy sie z markusem jak jechać jedziemy jednym autem morzesz dołączyć do nas a ze spaniem to se poradzimy w domkach jest duzo podłogi kalimata śpiworek i je spanko jak tralala :D
poza tym jak widać na fotkach tam gdzie upadniesz tam śpisz to norma
pozdro :D pub2
add pyt .: to jest cureczka Fkp Pitera :V: a kotek ABLI :ok:

zefir - 30 Sie 2006, 22:47

chlopaki a nikt kurna z was nie jedzie z lodzi bym sie znim zabral :)
bo jechac samemu do was to mnie sporo cashu wyjdzie :(
a taka zajebista impreza ;P

Piter - 30 Sie 2006, 23:11

Cosworth :ra: słyszałem, słyszałem, chętnie poznam :)

PUCIO napisał/a:
to jest córeczka Fkp Pitera :V:

No :) I ma na sobie klubową koszulkę ze zlotu :)

zefir :ra: Luzzz Podrzuć link do tej strony i do Boszkowo Part 2 na wasz temat spotów, może ktoś będzie chętny

Pozdro Tej ;-)

abla - 31 Sie 2006, 15:32

Cosworth napisał/a:
:)...
ale cholera następnym razem tak jak obiecałem melduje się z wami gdziekolwiek i kiedykolwiek - pod warunkiem że będą te ogórki :P ...

No to jak obiecałeś to trzymamy Cię za słowo :ra: Boszkowo part 2 :D
A dojazd - dokładnie tak jak napisał PUCIO, możemy się zgadać i pojechać po kilka osób w jednym aucie. Raz dwa trzy ja nie prowadzę :!: ziom ;)

Marcus - 31 Sie 2006, 16:56

Tej więc jak tak dalej pójdzie to nie bedę nadążać zarabiać..... Ale tak na serio to jeszcze nie wiem do końca czy pojadę pewnie okaże sie to na 5 minut przed wyjazdem ale co tam raz sie żyje co nie ??
Marcin - 31 Sie 2006, 19:15

..cholera czemu mnie nie było banghead na part.2 to juz chyba mnie nic nie powstrzyma ;-)
pozdro!

Piter - 31 Sie 2006, 20:57

Liczymy na to że przyjadą wszyscy Ci co mieli być, a nie byli na Part 1 i wszyscy Ci którzy teraz dołączają się do tematu.
Dopisujcie się do tematu: Boszkowo Part 2 ................ zapraszamy :ok:

[ Dodano: Sob Wrz 09, 2006 23:54 ]
Kiedy będzie fotorelacja ?!

chianti_girl - 7 Sie 2007, 12:03

Świetna fotki ! hopka red W ogóle chyba wypad udany na 100% gratuluje organizacji ! :ok: :chearlinderka:
co do fotki córeczki FKP Piter to ten kiciuś zrobił zeza :yyy:

Piter - 8 Sie 2007, 09:34

Hehe Pani archeolog.
No. Taka impreza była że nawet kota nie oszczędziło :lol:

He. Fajnie tak temat odświeżony zaraz przed zlotem Boszkowo 2007 :)