| |
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka - 安iat這 biegu wstecznego.
Toooommmmi - 18 Kwi 2006, 23:52 Temat postu: 安iat這 biegu wstecznego. Witam wszystkich.
Sta豉 sie dla mnie rzecz dziwna dzisiaj (tzn dzis sie o tym dowiedzia貫m a kij wie ile juz tak je盥瞠 ) Ot騜 ca造 czas 鈍ieci mi sie 鈍iat這 wstecznego biegu :/ Czy jade prosto, przy w陰czonych i wy陰czonych 鈍iat豉ch, jak wy陰cze silnik i zostawie tylko zap這n (na luzie) to tez sie 鈍ieci :/ I strasznie mnie zdenerwowa� ten fakt. Czy kto� mo瞠 wie jaka mo瞠 byc tego 鈍iecenia przyczyna? Pomocy
dday - 19 Kwi 2006, 00:29
mialem kiedy� te� tak (tylko nie we fie軼ie a w maluchu) i by� za to odpowiedzialny czujniczek w skrzyni bieg闚 w陰czaj帷y 鈍iat這 wstecznego przy wstecznym biegu.
jogar26 - 19 Kwi 2006, 01:07
Wg mnie czujnik - 35z� za nowy, wymienisz sam- jest z przodu po prawej stronie skrzyni bieg闚.
Zanim pobiegniesz do sklepu - po prostu go od陰cz (wyci庵aj帷 wtyczk�-z przodu) i zobacz co si� dzieje
pzdr
andrew - 19 Kwi 2006, 08:53
koledzy maj racje w dniu wczorajszym tez musialem pokombinowac z swiatlem tylko fakt ze u mnie bylo na odwr鏒 styki byly zasniedziale i nie bylo przejscia na czujniku a u ciebie jest na odwr鏒 masz przejscie na styku i caly czas ci podaje impuls i dlatego ci swieci swiat這 wsteczne wyci庵nij kosc i przemyj ja 鈔odkiem odrdzewiaczem i zobacz czy nie masz przejscia na kablach czy soie gdzies nie zwieraja jezeli nie to masz czujnik do wymiany
Toooommmmi - 19 Kwi 2006, 23:35
He he he Mieli軼ie racje By� walni皻y czujnik biegu wstecznego. Wczoraj kupi貫m urzywany dobry za 20 z� i teraz jest wszystko OK. Wielkie dzi瘯i za pomoc. Co ja bym bez was zrobi� A ja juz chcia貫m wczoraj ca陰 lampe rozwalic Pozdrowionka
|
|