|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Mechanika - [MK3] Układ hamulcowy: Linka ręcznego
Qzyn - 3 Kwi 2006, 10:07 Temat postu: [MK3] Układ hamulcowy: Linka ręcznego Czy ktos moze mi odpowiedziec na jedno pytanie? czy kazda linka recznego w mk III ma ta badziewna plastikowa regulacje???? Ja mam prawie nowa linke i wczoraj chyba to urwalem :/ Bo jak pociagnalem to cos walnelo i reczny dalej byl ale.... 5 zabkow wyzej :( Jest jakis mocniejszy zamiennik tego??
odyniec - 3 Kwi 2006, 15:58
a zabezpieczenie plastikowe wsadziles spowrotem? moglo sie samo rozkrecic. bez kanalu tam jest lipny dostep ale nie powiem ze nie mozliwy ;d
Lokmen - 3 Kwi 2006, 16:12 Temat postu: Re: Linka ręcznego
Qzyn napisał/a: | Czy ktos moze mi odpowiedziec na jedno pytanie? czy kazda linka recznego w mk III ma ta badziewna plastikowa regulacje???? Ja mam prawie nowa linke i wczoraj chyba to urwalem :/ Bo jak pociagnalem to cos walnelo i reczny dalej byl ale.... 5 zabkow wyzej :( Jest jakis mocniejszy zamiennik tego?? |
Tak - każda i strasznie jest to delikatna rzecz, a podstawą dobrego ręcznego nie jest linka tylko samoregulatory. Ja na szczęcie mam ręczny jak dzwon - prezes może poświadczyć w sobote sprawdzał :-D .
Qzyn - 4 Kwi 2006, 09:07
Łokmen spoko, tylko jak chcesz np auto obrocic na slicku to sobie tego nie wyobrazam. Czasami trzeba po prostu mocniej pociagnac. Kurde rece opadaja.
Odyniec no comments
Jasne ze robilem to w kanale i dokrecilem kontre hehe
|
|