Forum FiestaKlubPolska -

Mechanika - [MK3] Układ hamulcowy: Linka ręcznego

Qzyn - 3 Kwi 2006, 10:07
Temat postu: [MK3] Układ hamulcowy: Linka ręcznego
Czy ktos moze mi odpowiedziec na jedno pytanie? czy kazda linka recznego w mk III ma ta badziewna plastikowa regulacje???? Ja mam prawie nowa linke i wczoraj chyba to urwalem :/ Bo jak pociagnalem to cos walnelo i reczny dalej byl ale.... 5 zabkow wyzej :( Jest jakis mocniejszy zamiennik tego??
odyniec - 3 Kwi 2006, 15:58

a zabezpieczenie plastikowe wsadziles spowrotem? moglo sie samo rozkrecic. bez kanalu tam jest lipny dostep ale nie powiem ze nie mozliwy ;d
Lokmen - 3 Kwi 2006, 16:12
Temat postu: Re: Linka ręcznego
Qzyn napisał/a:
Czy ktos moze mi odpowiedziec na jedno pytanie? czy kazda linka recznego w mk III ma ta badziewna plastikowa regulacje???? Ja mam prawie nowa linke i wczoraj chyba to urwalem :/ Bo jak pociagnalem to cos walnelo i reczny dalej byl ale.... 5 zabkow wyzej :( Jest jakis mocniejszy zamiennik tego??

Tak - każda i strasznie jest to delikatna rzecz, a podstawą dobrego ręcznego nie jest linka tylko samoregulatory. Ja na szczęcie mam ręczny jak dzwon - prezes może poświadczyć w sobote sprawdzał :-D .

Qzyn - 4 Kwi 2006, 09:07

Łokmen spoko, tylko jak chcesz np auto obrocic na slicku to sobie tego nie wyobrazam. Czasami trzeba po prostu mocniej pociagnac. Kurde rece opadaja.
Odyniec no comments :2xf:
Jasne ze robilem to w kanale i dokrecilem kontre hehe