|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Tuning stylistyczny - [MK4] Halogeny w zderzaku
kamilwwa - 23 Mar 2006, 16:21 Temat postu: [MK4] Halogeny w zderzaku Witam, chce zamontować halogeny w MKIV w standardowym zderzaku, czy jest z tym jakiś problem czy wystarczy zakupić i podłączyć, czy też trzeba troszkę pokombinować z montażem?
Może ktoś zakładał?
Kacper - 23 Mar 2006, 16:24
zobacz czy masz uchwyty, a ta siatke w zderzaku sie przycina brzeszczotem wiec powinno wszystko pasic :-D
ElGrey - 24 Mar 2006, 09:30
Wyjmujesz kratke przycinasz i montujesz lampki, tylko jedyny problem to instalacja do tych lampek, trzeba zamontowac dodatkowa wiazke i przekaznik, no i oczywiscie wlacznik swiatel
Jak masz wiazke to to robota na 1,5 godzinki.
Mati_99 - 21 Cze 2006, 13:45
W mojej wersji są kostki , tylko zrobić porządek z tym plastikiem w zderzaku potem przykręcić i podłączyc ;]
ElGrey - 21 Cze 2006, 21:41
watpie bo halogenki zakladane byly na zyczene juz u dilera i jesli masz kostki to nie od halogenow (tez mam koski niewiem od czego...)
A jesli masz juz wiazke to w kabinie powinienes miec na desce przelaczniuk do halogenow.
Mati_99 - 22 Cze 2006, 08:17
Może ta wersja miała halogeny ale ktos zdemontował ;P Znajomy mi mówił że tylko się podpina i podłancza przełącznik i świeci .. jak nie spróbuje to sie nie dowiem Trzeba będzie cos zrobić ..
ff1980 - 6 Paź 2011, 10:00
Witam ! podepnę się do tematu, czy ktoś montował halogeny w mk5, fabrycznie mam instalację ale gdzieś po drodze był zmieniony zderzak na ten bez i bez gotowych otworów, i chciałbym przywrócić ten bajer, zderzak ma uchwyty ale chyba należy wyciąć kawałek plastiku w miejscu halogenów, z gory dziękuję za jakieś pomocne rady
Puff - 6 Paź 2011, 11:41
ff1980 napisał/a: | chyba należy wyciąć kawałek plastiku w miejscu halogenów |
Dokładnie. I na tym w zasadzie "mody" zderzaka się kończą.
|
|