|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Car Audio i CB - Sony XR4300 RX - chodzi o pdłączenie....
Lokmen - 9 Mar 2006, 20:07 Temat postu: Sony XR4300 RX - chodzi o pdłączenie.... postanowiłem ze w tym miesiącu zamontuje i podłączę w końcu radio w oplu, zbobyłem odpowiednie instrukcje i schematy
i mam pytanie - ze schematu (i oryginalnej kostki od zasilania radia) wynika, ze powienien mieć 5 wykorzystanych pinów
ale na wejsciu od zasilania na tylnej sciane mam dodatkowy pin (sądze ze jest to pin nr6)
mam zasadnicze pytanie - czy ktoś wie od lub do czego to jest??
lukesk - 9 Mar 2006, 20:39
podświetlenie Poteflonie jeden. zapoznaj się ze schematem wtyku iso
KilarX - 9 Mar 2006, 21:12
No dobra, podświetlanie podświetlaniem, ale który Fordowski kabel tam podłączyć ? i czy trzeba tam cokolwiek podłączyć ?
macziom - 9 Mar 2006, 21:36
Jak znam życie to pewnie ten od podświetlenia paneli nawiewu (to co sie podświetla wraz z włączeniem śwaiteł).
Podłączony być nie musi, ale czasami w niektórych radiach daje to lepszy efekt, np. u mnie w "Trafficu" ładnie podświetlała się gałeczka po włączeniu świateł i było wiadomo, gdzie szukać radia
abla - 10 Mar 2006, 15:52
KilarX napisał/a: | No dobra, podświetlanie podświetlaniem, ale który Fordowski kabel tam podłączyć ? i czy trzeba tam cokolwiek podłączyć ? |
Trzeba podłączyć kabelek od podświetlenia żółto-szary (przynajmniej u mnie, instalacja oryginalna fordowska).
|
|